inofolic le hamile kalan varmi?

zynp post: 39906197 .!.:
merhaba bu inofolici doktor bgn banada verdi ymurtalarm tembelmiş brazda. yardmcı oluyormş. 3 kutuverdi siz bitirdikten snra mı hamılekaldnz acaba[/QU
Kalamadm ben benimde tembeldi doktorum igne verdi karindan onu kullaniyorm

merhaba bu inofolici doktor bgn banada verdi ymurtalarm tembelmiş brazda. yardmcı oluyormş. 3 kutuverdi siz bitirdikten snra mı hamılekaldnz acaba
Bn inofolicle kalmadm aslnda inofolicle kalma diye bisi yokms zaten kullanipta kalan onunla kaldigni saniyo ama o sadece hamile kalmadan once 3 ay ve kaldktan snraki ilk 3 ay bebek gelisimi icn kullanilmasi gereken bi folik asit bnmde yumurtalarm tembel bana doktorum 6 ay ugrastm kalamadm igne verdi karnimdan yumurta buyutme ve catlatma ignesi

Bn inofolicle kalmadm aslnda inofolicle kalma diye bisi yokms zaten kullanipta kalan onunla kaldigni saniyo ama o sadece hamile kalmadan once 3 ay ve kaldktan snraki ilk 3 ay bebek gelisimi icn kullanilmasi gereken bi folik asit bnmde yumurtalarm tembel bana doktorum 6 ay ugrastm kalamadm igne verdi karnimdan yumurta buyutme ve catlatma ignesi
hamıle msn cnm şuan? bende o tedaviyi görüyordüm çatlata iğnesi oluyordum

hamıle msn cnm şuan? bende o tedaviyi görüyordüm çatlata iğnesi oluyordum
Yumurta buyutme ignem bitti cnm gonal f kullandm bn yumurta catlatma ignemide bugun oldm cnm 35 saat snra iliski olmasi gerekio sen suan kullaniyo musn kullandn bittimi

Yumurta buyutme ignem bitti cnm gonal f kullandm bn yumurta catlatma ignemide bugun oldm cnm 35 saat snra iliski olmasi gerekio sen suan kullaniyo musn kullandn bittimi
yeni başladım canım inofolic e. klomene yarın başlıcam. 18inde ymurta takibim var bakalım ne olacak . banada güzel yumurtalar oluşursa aşılama yapacak doktor. bu arada sana 35 saat sonramı dedi 36 saat diye bliyorm ben

yeni başladım canım inofolic e. klomene yarın başlıcam. 18inde ymurta takibim var bakalım ne olacak . banada güzel yumurtalar oluşursa aşılama yapacak doktor. bu arada sana 35 saat sonramı dedi 36 saat diye bliyorm ben
Cnm inofolic once bebek olursa tutunmasi icin hamileyken kullandiginda bebegin gelisimi icinmis benim ignelerm bitti catlatma ignemide dun oldm 35 veya 36 saat farketmez ama bana doktorm 35 saat dedi nette okudm 38 saat snra iliskiye giren varms iste bnde smdi adet tarihimi beklicm ins adet olmam da hamile kalirm

Cnm inofolic once bebek olursa tutunmasi icin hamileyken kullandiginda bebegin gelisimi icinmis benim ignelerm bitti catlatma ignemide dun oldm 35 veya 36 saat farketmez ama bana doktorm 35 saat dedi nette okudm 38 saat snra iliskiye giren varms iste bnde smdi adet tarihimi beklicm ins adet olmam da hamile kalirm
inşallah cnm şu mubarek günde.. inşallah hamıle kalırsın

Sende kalirsn ins cnm hanile kalirsan guzel haberi ver cnm eger kalirrsam bnde yazarim cnm igneni kullanmaya ne zaman baslicn sen ve kac vurun dedi doktor
bana bu ay iğne vermedi cnm. ymurta büyütme iğnesinden bahsedyrsun dmi? klomen içmeye başladım bugun .5 günüm bide inofolic içiyrum aç karna. 18inde gitcem işte ymurtaların durumuna göre aşılama olucak. ymurtalar iyi olmazsa bidahaki ay adetin 2. günü başlanan iğnelerden vercem sana dedi daha etkilş oluyor iğneli olursa dedi aşılama. bende ilaçlabüyüyor dedim iğneye grerek yok bu ay dedm böle deniyoruz bakalım ne olacak 18ini bekliyorum merakla.

sitede b
Sende kalirsn ins cnm hanile kalirsan guzel haberi ver cnm eger kalirrsam bnde yazarim cnm igneni kullanmaya ne zaman baslicn sen ve kac vurun dedi doktor
sitede baya inofolc kllanan var ve ilk ayda hamıle kalan var okumaya başladım hepsinide.. inşallah bizede nasip olr. bzden başka kmseler de gelse de ööğnenmiş olsak

sitede b

sitede baya inofolc kllanan var ve ilk a. Bakala hamıle kalan var okumaya başladım hepsinide.. inşallah bizede nasip olr. bzden başka kmseler de gelse de ööğnenmiş olsak
Bn biraziyla knustm cnm kalan var tabi ama bnim olmadi bnim bu ay ignr kullandm iste cnm sonucu gorcen bakalm

Back
X