Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm folik asitler aynı sadece marka farkıKızlar kadın doğum doktoru folik asit önerisi için inofolic önerdi ben normalde başka bir marka kullanıyordum.İnofolic kullanıp memnun kalan varmı
Tamam canım bitecek şuan kullandığım bide onu denerimTüm folik asitler aynı sadece marka farkı
Kaç aydır deniyosunuz bebek içinBana da bugun bunu verdi araştırdım içeriği çok güzel sadece bana çok pahalı geldi. Bi de demir başlattı.
Kullandım 8 ay bir etki etmedi folik asiti bile yükseltmedi ocean marka aldım 3 aydır düzenli regl oluyorum şükürKızlar kadın doğum doktoru folik asit önerisi için inofolic önerdi ben normalde başka bir marka kullanıyordum.İnofolic kullanıp memnun kalan varmı
Canım ben inofolic eczanede bulamadım vifolic aldım o da güzel diye regl düzenli oluyorum sadece gebeliği 3 aydır istiyorum ve garip bir şekilde ya 1 , 2 gün gecikiyorum yada öne atıyor anlamadım sanırım stres oluyorum istemsizKullandım 8 ay bir etki etmedi folik asiti bile yükseltmedi ocean marka aldım 3 aydır düzenli regl oluyorum şükür
İnşallah tutmuştur canım benimde 3. Aydı dün regl oldum 4. Ayda nasip artık keşke istediğimizde hemen kalabilsekBu ay 4.deneme olcak bakalım. Ctesi test yapıcam
Kızlar kadın doğum doktoru folik asit önerisi için inofolic önerdi ben normalde başka bir marka kullanıyordum.İnofolic kullanıp memnun kalan varmı
Ben kısa bir araştırma yaptım bulamadım. İnositol baya güzel bişeymiş. Doktor şase demir ilacı da verdi ferritinim düşük diye. İkisi birlikte ayda 3bin tl yapıcak ama başa gelen çekilir napalım. En az 3 ay kullanmayı düşünüyorum belki saç dökülmeme de iyi gelirTabi ayda 3 kere almak gerekiyor ve tuzlu biraziçinde benzer etken maddeler olan bir takviye de olabilir belki.
Valla bulamadım vifolicde aşırı öneriliyordu omega 3 falan da varmış içinde onu aldım kullanmaya başladım eğer bulursam inofolic de alırım diğer ay kullanırım artık bu ayda tutmazsaTabi ayda 3 kere almak gerekiyor ve tuzlu biraziçinde benzer etken maddeler olan bir takviye de olabilir belki.
Evet demir düşüklüğü etkiliyor iyi gelirBen kısa bir araştırma yaptım bulamadım. İnositol baya güzel bişeymiş. Doktor şase demir ilacı da verdi ferritinim düşük diye. İkisi birlikte ayda 3bin tl yapıcak ama başa gelen çekilir napalım. En az 3 ay kullanmayı düşünüyorum belki saç dökülmeme de iyi gelir![]()
Canım kaç tane eczane gezdim bulamadım vifolic aldım çok önerildiği için bi arkadaşımda onu kullanıyordu 5. Ayda gebe kaldı umarım bir an önce kalırız yaYumurta kalitesini arttırıyor. Mevcut kullandığınız folik asitte bu olmayabilir. İçeriği baya güzel. Ben gebe kalmak için yeni başladım.
Ben de bulamadım depodan bir günde getirttiler. İnternette de mi yok acaba. Bugun gitmişken beta da vermiştim negatif çıktı. 7 dpo ama umudum pek kalmadı bu ay daCanım kaç tane eczane gezdim bulamadım vifolic aldım çok önerildiği için bi arkadaşımda onu kullanıyordu 5. Ayda gebe kaldı umarım bir an önce kalırız ya![]()
Üzülüyorum ya birazda takıyoruz diye böyle oluyor bence bende reglim bitince 4. Aya giricem bakalım bu ay tutacak mı umarım en kısa zamanda gebe kalırız.Ben de bulamadım depodan bir günde getirttiler. İnternette de mi yok acaba. Bugun gitmişken beta da vermiştim negatif çıktı. 7 dpo ama umudum pek kalmadı bu ay da
Eczacılar getirtiyor genelde. Umarım hayırlı haberler alırız artık. 6 aydır deniyoruz tık yok. Her ay regl olmaktan çok yoruldum. İnsan hiç olmayacak gibi hissediyor. Çevremde evlenip 2 ay sonra hamile kalanları gördükçe bende mi sorun var diye düşünüyorum sonra kendime kızıyorum. Ne zaman nasipse olacaktır inşallahCanım kaç tane eczane gezdim bulamadım vifolic aldım çok önerildiği için bi arkadaşımda onu kullanıyordu 5. Ayda gebe kaldı umarım bir an önce kalırız ya![]()
Aynen aynı duyguları yaşıyorum seninle , inşallah tez zamandaEczacılar getirtiyor genelde. Umarım hayırlı haberler alırız artık. 6 aydır deniyoruz tık yok. Her ay regl olmaktan çok yoruldum. İnsan hiç olmayacak gibi hissediyor. Çevremde evlenip 2 ay sonra hamile kalanları gördükçe bende mi sorun var diye düşünüyorum sonra kendime kızıyorum. Ne zaman nasipse olacaktır inşallah![]()