• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnositol kullananlar

alaz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Kızlar iki aydır ovulasyon testiyle takip ediyorum 4 aydır da deniyorum ama gebelik olmadı maalesef pcosum yok adetim çok düzenli 28 günde bir amh 4.1 ama bu ay proceive f kullanmayı düşünüyorum içeriği de güzel kullanan varsa yorum yapabilir mi ya da başka kullandığınız inositolle ilgili

Ocean polystol çok güzel canım cidden kullandım ben baya ıyıydi

Kızlar iki aydır ovulasyon testiyle takip ediyorum 4 aydır da deniyorum ama gebelik olmadı maalesef pcosum yok adetim çok düzenli 28 günde bir amh 4.1 ama bu ay proceive f kullanmayı düşünüyorum içeriği de güzel kullanan varsa yorum yapabilir mi ya da başka kullandığınız inositolle ilgili
Bende inositol kullandım çok iyi geldi ama bende ultrasın da pcos görünümü vardı diye yazdı doktor

Ocean polysitol kullanmıştım ben de. İşe yaradı

Ocean polysitol çok güzel hamile kalmama yardımcı oldugunu düşünüyorum sonradan düsük yaptım ama ilk defa pozitif çizgiyi onu kullandıktan sonra gördüm eminim ki etkisi olmustur

Kaç mg kullanıyorsunuz? 4000 mg kullanmak gerek pcos ta + 400 mcg folik asit ile birlikte

Amh değeriniz çok yüksek. Pcos yok mu? Benim pcos yok ama doktor yumurtalık için faydalı diyerek verdi. Combinol kullandım bütün hormonlarım iyi oldu ve hamile kalmamı kolaylaştırdı. Mesela 2 ay kullanımda fsh 10du, 7 oldu. Amh 0.86ydı, 1.34 oldu. Yumurta sayısı artmıyor elbette ama çalışma kapasitesini artıyor.

Benim de yaklaşık 4 yıldır çocuğum olmuyor. En son doktor AMH istedi 1.07 çıktı. Proceive F önerdi iki gün oldu kullanmaya başlayalı sabah aç karnına almamı tavsiye etti. Bakalım bekleyip göreceğiz ben amh düşük çıktı hocam dedim endişelenmeni gerektirecek bir durum yok dedi.

Back
X