• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insafsız vicdansız Allahsız doktor..Doktor dövenler boşuna dövmüyor...

Yazdiklarinizi harfiyen okudum. Basta haksizliga ugradiginizi sandim cunku her meslek grubunda oldugu gibi dr lar arasinda da gercekten insanliktan nasibini almamislar olabiliyor. Bu oran bence ogretmende taksicide ne kadarsa aynen o kadardir. Ama toplumumuzda dr lara karsi bir onyargi var bence bu konuya zaten jic girmiyorum. Her neyse. Esim dr ben dis druyum. Kizimiz sizin kizinizdan daha dakucukken anlattiginiz tablo ile biz de hastaneye goturduk. Ve anlattiginiz ilac verildi. Bu zaten bir yas alti bebeklerde sik gorulen bir hastalik ve rutin tedavisi de ventolindir. Hatta biz ilave kortizon da verdik. On gun boyunca. Evimize hava cihazi dediginiz makineden koyduk ve ben dort satte bir bebegime ilaci uyguladim. Tedavisik buydu. Siz onerilen tedaviyi kabul etmemissiniz, kendi basiniza teshis ve tedavi yapmaya calismissiniz. Ben onerilerimi yapmayan hastalarima evde kendiniz tedavi edin o zaman dum. Dr buyuk.olasilikla evde cihaziniz olmadigindan acilde devam ettirecekti tedavinizi ama bu davranisinizdan adamayapacak.bisey birakmamissiniz.
Sikayet hatti ivin it iti isirmaz demissiniz, kotu soz sahibine aittir. Hatta konustugunuz kisilerin cevabina yerden goge kadar katiliyorum.
Tum nu olanlardan size kotu davranildigini cikarmissiniz. Ne diyeyimherkes hakettigini yasar.
Bebeginize acil sifalar.

bir cocuk doktoru 11 yil universite egitimi aliyor.gunlerce uykusuz yorgun sabirla bir egitimden geciyor.sizin tahmin bile edemeyeceginiz zorluklardan geciyor sirf insanlara faydali olabilmek icin ve bence sirf bu yuzden bile biraz saygiyi hakediyor.doktor secme hakkina sahipsiniz doktorunuzu degistirebilirsiniz tedavi reddetme hakkina da sahipsiniz ancak hic kimse bir baskasina hakaret etme ve el kaldirma hakkina sahip degildir.doktorunuz sizi muayene etmis ve uygunbbuldugu tedaviyi de vermis.daha ne istiyorsunuz.sistem bozuksa bu doktorun sucu mu.niye resmi olmayan bi sekilde ilaci kagida yazsin.acil tedavisini vermis zaten bundan sonrasi poliklinigin isi.hemsire hanim da dogru yapmamis.sonucta onun gorevi doktorun verdigi tedaviyi uygulamaktir sorgulamak degil.boyle seyler okuyunca cok uzuluyorum bi doktor olarak.sirf allah rizasi icin bu kadar okuyup bu kadar fedakarlikla calisinca insanca yaklasimlar gormek istiyorum ama ne yazik..o zaman soyle diyelim karisini doven adam haklidir cunku kadin haketmistir yada veliden dayak yiyen ogretmen iyi ki yemis haketmis..ne kadar ayip. O doktor yuzlerce kisiyle karsilasip hergun yardimci olmaya calisiyor.36 saat nobet tutup bir gun bile izin kullanmiyor.karsiliginda dayagi hakediyor oyle mi?yazik cok yazik.

sevgili doktor bak sana birşey anlatıyım bir çocuk var bu çocuk ilaç içiyor bilmeden sonra buna üstün körü birşey yapıp eve gödneriyorlar sonraaa çocuk daha kötü oluyor sonra çocuk için endişelenip tekrar hastaneye gidiliyor biz size eve gidin demedik mi deniliyor sonra çocuğun alman vatandaşı olduğunu öğrenip bir güzzel davranıyorlar bir güzel...çünkü ciddi yaptırımları var...herkes okuyor yurtdışındada doktorlar var kimse ben allahım havasında değil..evet herkes zor bir ülkede yaşıyor her kesim resmi olmayan kağıt değil kağıt reçete

sen ne biçim insanısın ne dizisi çooook hastalarla uğraştım biliyiorum tabiii çocuğum günlerce öksürmedi şimdi bu yorumları okuyunca daha çoook nefret doluyorum birkere allah başına versinde anla...

beddua döner gelir sahibini bulur da,siz insanların çocuklarına beddua ediyorsunuz..:47:
asıl siz ne biçim insansınız ki bu lafları ediyorsunuz..:47:

yazdiklarinizi harfiyen okudum. Basta haksizliga ugradiginizi sandim cunku her meslek grubunda oldugu gibi dr lar arasinda da gercekten insanliktan nasibini almamislar olabiliyor. Bu oran bence ogretmende taksicide ne kadarsa aynen o kadardir. Ama toplumumuzda dr lara karsi bir onyargi var bence bu konuya zaten jic girmiyorum. Her neyse. Esim dr ben dis druyum. Kizimiz sizin kizinizdan daha dakucukken anlattiginiz tablo ile biz de hastaneye goturduk. Ve anlattiginiz ilac verildi. Bu zaten bir yas alti bebeklerde sik gorulen bir hastalik ve rutin tedavisi de ventolindir. Hatta biz ilave kortizon da verdik. On gun boyunca. Evimize hava cihazi dediginiz makineden koyduk ve ben dort satte bir bebegime ilaci uyguladim. Tedavisik buydu. Siz onerilen tedaviyi kabul etmemissiniz, kendi basiniza teshis ve tedavi yapmaya calismissiniz. Ben onerilerimi yapmayan hastalarima evde kendiniz tedavi edin o zaman dum. Dr buyuk.olasilikla evde cihaziniz olmadigindan acilde devam ettirecekti tedavinizi ama bu davranisinizdan adamayapacak.bisey birakmamissiniz.
Sikayet hatti ivin it iti isirmaz demissiniz, kotu soz sahibine aittir. Hatta konustugunuz kisilerin cevabina yerden goge kadar katiliyorum.
Tum nu olanlardan size kotu davranildigini cikarmissiniz. Ne diyeyimherkes hakettigini yasar.
Bebeginize acil sifalar.

ben heralde anlatamıyorum tedavi uygulanmadıııııı

beddua döner gelir sahibini bulur da,siz insanların çocuklarına beddua ediyorsunuz..:47:
Asıl siz ne biçim insansınız ki bu lafları ediyorsunuz..:47:

bilmeden yargılamak hoş değil dizi izliyormuşum akşam 21:00'da evde olan bir insanım ben ne dizisi

Yazacaklarımı birileri tane tane yazmış......doktor seçme hakkı var 24 saat içersinde öldürmeyecek bir hastalık acil müdahale yapılmış.......demekki konu sahibi doktordan daha titiz değil.........derdin çocuğun olsa ne yapar eder başka bir hastaneye yetiştirirsin reçeteni alırsın .......ha maksat bağcıyı dövmekse doktor dövmeni hiç tavsiye etmem zira artık ucunda hapis cezası var........içinde kaldıysa git bir dene istersen[/QUOT

ben o an doktor seçemiyorum ayrıca neden işini düzgün yapomayan bir insan için ben suçlu oluyorum

ne derseniz haklısınız bazı dr. var ki hakkatten dayaklık çok iyi anlıyorum sizi başına bu türlü şeyler gelmeyen anlayamaz..

ben size denk gelen dr. birine denk geldim de yavrum kucağımda öldü sonradan benim çabalarımla yeniden dünyaya döndü sapasağlam götürdüğün güvenerek teslim ettiğin yavrun kucağında ölsün bu dr. dövülmesinde ne yapılsın söylermisiniz???

dr. kutsaldır kendi canımızdan geçtik evladımız söz konusu işini sevmeden yapan kişi dr. olmasın kardeşim..

Yazdiklarinizi harfiyen okudum. Basta haksizliga ugradiginizi sandim cunku her meslek grubunda oldugu gibi dr lar arasinda da gercekten insanliktan nasibini almamislar olabiliyor. Bu oran bence ogretmende taksicide ne kadarsa aynen o kadardir. Ama toplumumuzda dr lara karsi bir onyargi var bence bu konuya zaten jic girmiyorum. Her neyse. Esim dr ben dis druyum. Kizimiz sizin kizinizdan daha dakucukken anlattiginiz tablo ile biz de hastaneye goturduk. Ve anlattiginiz ilac verildi. Bu zaten bir yas alti bebeklerde sik gorulen bir hastalik ve rutin tedavisi de ventolindir. Hatta biz ilave kortizon da verdik. On gun boyunca. Evimize hava cihazi dediginiz makineden koyduk ve ben dort satte bir bebegime ilaci uyguladim. Tedavisik buydu. Siz onerilen tedaviyi kabul etmemissiniz, kendi basiniza teshis ve tedavi yapmaya calismissiniz. Ben onerilerimi yapmayan hastalarima evde kendiniz tedavi edin o zaman dum. Dr buyuk.olasilikla evde cihaziniz olmadigindan acilde devam ettirecekti tedavinizi ama bu davranisinizdan adamayapacak.bisey birakmamissiniz.
Bebeginize acil sifalar.

ben birşey yapmadım sıram geldi girdim ve azar işittim umarım sbirgün ben,i anlarsınız

asıl siz ne biçim insansınız ki bu lafları ediyorsunuz..:47:

Beddua'ya sormuşlar nereye gidiyorsun diye, oda demiş söyleyene... Kendi evlatlarını düşünen, başkasına beddua etmez.

ben heralde anlatamıyorum tedavi uygulanmadıııııı

Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor, ventolin verdi bebeğim kabul etmedi diyorsunuz sonra da tedavi uygulanmadı diyorsunuz. İlginçsiniz...

bilmeden yargılamak hoş değil dizi izliyormuşum akşam 21:00'da evde olan bir insanım ben ne dizisi

nobody hem tıp eğitimi almış hem de şuanda hastane yöneticiliği yapan bir arkadaşımız.yani konunu uzmanı diyeyim.ayrıca 2 evladı var.
bilmeden konuşmuyor sizin gibi...
anlıyorum ben doktorun tavrının sebebini,siz böyle nefret dolu ve asabi olduğunuz için olabilir mi acaba???

ne derseniz haklısınız bazı dr. var ki hakkatten dayaklık çok iyi anlıyorum sizi başına bu türlü şeyler gelmeyen anlayamaz..

ben size denk gelen dr. birine denk geldim de yavrum kucağımda öldü sonradan benim çabalarımla yeniden dünyaya döndü sapasağlam götürdüğün güvenerek teslim ettiğin yavrun kucağında ölsün bu dr. dövülmesinde ne yapılsın söylermisiniz???

dr. kutsaldır kendi canımızdan geçtik evladımız söz konusu işini sevmeden yapan kişi dr. olmasın kardeşim..

Allah düşürmesin kardeşim

sen ne biçim insanısın ne dizisi çooook hastalarla uğraştım biliyiorum tabiii çocuğum günlerce öksürmedi şimdi bu yorumları okuyunca daha çoook nefret doluyorum birkere allah başına versinde anla...

Arkadaşım,bi dur,sakin ol.

Doktor değilim ama 2 çocuk büyüttüm ,tıkanma ,nefes alamama durumlarında ventolin de kullandım.

Siz nerden yanlış tedavi olduğuna karar verdiniz?

Doktorun tavırlarına sinirlenmiş olabilirsiniz,benimde başıma özel hastanenin acilinde bu tarz bişey geldi.

Hiç uğraşmadım doktorla,ertesi gün hastanennin başhekimine şikayet ettim bitti,sizin gibi bunu hayati bir mesele haline getirmedim.

Şu yukardaki mesajınız bile olaylara ve tavırlara olması gerektiğinden fazla tepki verdiğinizin kanıtı aslında.

Sırf eleştirildiğiniz için beddua etmişsiniz,yapmayın lütfen insanların çocukları,çolukları var,onlardan çıkar diye hiç korkmuyor musunuz?

Lütfen sakin..

tedavi uygulanacakmış ama siz kabul etmemişsiniz ki, ventolin astımlılara verilir üstelik kızım kabul etmedi diyosunuz, acil adı üstünde belki acilen nefesi açılsın istedi doktor tıbbi jargona hakim değilim siz de değilsiniz

nobody hem tıp eğitimi almış hem de şuanda hastane yöneticiliği yapan bir arkadaşımız.yani konunu uzmanı diyeyim.ayrıca 2 evladı var.
bilmeden konuşmuyor sizin gibi...
anlıyorum ben doktorun tavrının sebebini,siz böyle nefret dolu ve asabi olduğunuz için olabilir mi acaba???

karşı taraftan işte hanfendi hanımefendi ben birşey yapmadım sıram geldi içeri girdim asabi olsaydım oracıkta onu parçalrdımneden kızıyorsun ne haddine derdim..kavga ederdim azarını bile yedim

umarım birgün yerimde olmazsınız...bizden öncekiyle benimkinin şikyeti hali ayı hepsi aynıydı ona öksürük cğerlere zarar verir diyor ama bize bir hiç...herkesi dakikalarca muayene ediyor bize hiç doktor hiçbirşekilde birşey demedi azarladı odadan çıkardı diyorum sizeeeeee

hata yine sizde neden mi? şikayet bi yana neden o zaman sesinizi çıkarmadınız?neden ilgilenmediğini çocuğun öksürükten boğulmak üzere olduğunu vb...şeyleri o anda doktora söylemeli tepkinizi göstermeliydiniz.

yazın oğlumun kulağı ağrıdı acile götürdük 3 yaşında daha nasıl ağlıyor kulağım diye.sıramız geldi girdik içeri beklemeye başladık.bizden sonra tam 4 hastaya baktı bize bakan yok.iki kere hemşireye sordum bekleyin bilmem ne.en son hasta bakıcılardan birinin 15-16 yaşlarıdaki oğlu parmağını kesmiş ama öyle büyük bi kesi değil hepsi onun başına toplandı.iki doktor tüm hemşireler bir görseniz sanki ağır yaralı var.biz hala bekliyoruz ateşi çıkmış bebekler falan öyle duruyoruz.o anda sesimi yükselttim ama yeter artık diye bi bağırdım.eşim dışardan duymuş sesimi içeri koştu noluyo diye ben tepki gösterince bekleyen diğer hastalarda haklarını armaya başladı.doktor hemen geldi bize baktı.

buradan lanet okumakla olmuyor bazen o anda ses çıkarmak lazım.geçmiş olsun.

Bazı meslekler için gönül verilmeden yapılması ciddi sorunlar çıkarıyor doktorlarda bu grubun ilk sırasında. Anne olarak yaşadığınız üzüntü nedeni ile üslübunuzun sert oluşunu anlayabilirim ancak bende diğer arkadaşlar gibi kaba kuvvet konusundaki görüşünüze katılmıyorum.
Kız kardeşim psikolog dur düğününe yakın bir zaman kala su ısıtıcı nın patlaması üzerine çenesinde derin yanıklar oluştu tedavi ve belki estedik müdahale için cildiye doktoruna gitti muayenahane de doktoru beklerken nişanlası telefon ediyor nasıl olduğunu soruyor , doktor bu sırada içeri giriyor kardeşimde doktor geldi evet muayeneden sonra provaya giderken beni ..... şurdan alırsın 1 saate biter işim görüşürüz diyor(yaklaşık 1 1.5 dk lık bir görüşme doktorun gelmesini 20 dk dır içeride beklemiş) doktorda bayan. Buyrun diyor bu arada kardeşiminde psikolog olduğunu öğreniyor aşağıdaki diyaloglar akıl alır gibi değil
-.... Hanım sizde psikologmuşsunuz bir hastanız yanınızda telefonla görüşse ne düşünürsünüz
-açıkcası mühim bir şey olmasa sağlığının önüne alıp konuşmazdı diye düşünürüm doktor hanım nitekim benim görüşmemde önemliydi ancak kısa kesmeye çalıştım kusura bakmayın
-bunun kusura bakmakla bakmamakla ilgisi yok bu saygısızca bir harekettir
-saygısızlık yapmadım alınganlığınız gereksiz 1 hafta sonra düğünüm var çenemdeki bu su toplamış yanık izinden kurtulabilecekmiyim
-merhem yazıcam eğer geçmezse düğünü erteleyin .malesef saygısızlık için bir merhem yok yoksa onuda yazardım
-derdiniz nedir sizin anlamadım bir meslektaşım gelmiş ego yarışına mı giriyim diye düşünüyorsunuz saygısızlık yapmadığımı söyledim 2 dk lık bir telefon görüşmesi için çok abartılı tepki veriyorsunuz
-alın reçetenizi çıkın muayenehanemden
zaten canı sıkkın olan kardeşimin gözleri doluyor ama istifinide bozmadan ceketini giyiyor ve muayenehanedeki boyaynasında dönerek ceketinin düğmelerini ilikleyerek çıkmaya hazırlanıyor
-makyajınızıda yapın isterseniz işte buda bir saygısızlık
cüzdanından kartvizitini çıkaran kızkardeşim doktora uzatarak diyorki
-ergenmisiniz siz ? Bence benim değilde sizin bana daha çok ihtiyacınız var buyrun kartvizim
ve odadan çıkıyor yanlız içeride egosu sarsılan doktor hanım öfkesine hakim olamayarak kardeşimin peşinden çıkarak kolidorda bağırıyor
-inşallah o çenendede iz kalır da aklın başına gelir!!!!!!
Olay mahkemeye kadar taşındı hastane yönetimi özür mektubu hazırlayarak kardeşimizin ofisine gönderdi 15.000 tl lik manevi tazminatın sonuçlanmasını bekliyoruz

tedavi uygulanacakmış ama siz kabul etmemişsiniz ki, ventolin astımlılara verilir üstelik kızım kabul etmedi diyosunuz, acil adı üstünde belki acilen nefesi açılsın istedi doktor tıbbi jargona hakim değilim siz de değilsiniz

çığlık çığlığa nefesi kesilen bir bbeğim var ventolin aldı ama bir fayda etmedi ....ok.

Back
X