- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.050
- 498
Yazdiklarinizi harfiyen okudum. Basta haksizliga ugradiginizi sandim cunku her meslek grubunda oldugu gibi dr lar arasinda da gercekten insanliktan nasibini almamislar olabiliyor. Bu oran bence ogretmende taksicide ne kadarsa aynen o kadardir. Ama toplumumuzda dr lara karsi bir onyargi var bence bu konuya zaten jic girmiyorum. Her neyse. Esim dr ben dis druyum. Kizimiz sizin kizinizdan daha dakucukken anlattiginiz tablo ile biz de hastaneye goturduk. Ve anlattiginiz ilac verildi. Bu zaten bir yas alti bebeklerde sik gorulen bir hastalik ve rutin tedavisi de ventolindir. Hatta biz ilave kortizon da verdik. On gun boyunca. Evimize hava cihazi dediginiz makineden koyduk ve ben dort satte bir bebegime ilaci uyguladim. Tedavisik buydu. Siz onerilen tedaviyi kabul etmemissiniz, kendi basiniza teshis ve tedavi yapmaya calismissiniz. Ben onerilerimi yapmayan hastalarima evde kendiniz tedavi edin o zaman dum. Dr buyuk.olasilikla evde cihaziniz olmadigindan acilde devam ettirecekti tedavinizi ama bu davranisinizdan adamayapacak.bisey birakmamissiniz.
Sikayet hatti ivin it iti isirmaz demissiniz, kotu soz sahibine aittir. Hatta konustugunuz kisilerin cevabina yerden goge kadar katiliyorum.
Tum nu olanlardan size kotu davranildigini cikarmissiniz. Ne diyeyimherkes hakettigini yasar.
Bebeginize acil sifalar.
Sikayet hatti ivin it iti isirmaz demissiniz, kotu soz sahibine aittir. Hatta konustugunuz kisilerin cevabina yerden goge kadar katiliyorum.
Tum nu olanlardan size kotu davranildigini cikarmissiniz. Ne diyeyimherkes hakettigini yasar.
Bebeginize acil sifalar.