inşallah ben ve sıkıntısı olan herkes çözüm bulur

fairymagiccc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
55
12
3
27
Merhaba ablalar ve kardeşler
Nasılsınız?
Sizce zamanla her şey geçer mi? Geçmişin yükleri, hataların ağırlığı... Ve bir şey daha var. Allah kulunu kendi yoluna yani imana çevirmek istediğinde bir işaret gönderir mi sizce? Günahlarını hatırlatmak iç sıkıntısı vermek gibi mesela... Hiç aklımsa yokken bir anda geçmiş hatalarımdan büyük bir azap duymaya başladım zaten konu açtım önceden de. İnsan konuşmak dertleşmek istiyor herkese de anlatamıyorumm

Son düzenleme:
İçiniz rahat değilse pişmanlık duyacağınız şeyler yaptıysanız tövbe edip ibadete ağırlık verin . İç rahatlığınız sağlanır inşallah ama burada dini konu sanırım yasak

İç hesaplaşma durumunu yaşadığınızı düşünüyorum. Daha çok insan olmakla, vicdanla alakalı. İşaretler konusuna gelince, evrenin diyeyim işaretler gönderdiğine inanırım, okuyabilene ne ala

İçiniz rahat değilse pişmanlık duyacağınız şeyler yaptıysanız tövbe edip ibadete ağırlık verin . İç rahatlığınız sağlanır inşallah ama burada dini konu sanırım yasak
Evet ibadete başladım hatta kapanmayı düşünüyorum da dini konu neden yasak ki

Ben sizin daha önceki konularınızı hatırlıyorum.Size defalarca tavsiye verildi zaten ama siz yinede defalarca aynı konuyu açıp duruyosunuz. Yani madem insanların dedikleri içinizi rahatlatmıyo neden sürekli aynı konuyu açıp duruyosunuz ki? Yorulmadınız mı?
Hayır buradaki insanlar ne yapabilir yani daha fazla,ne diyebilirler size?
Hiç aklımda yokken demişsiniz ama siz bu olayı bir türlü aşamadınız ki zaten?
Artık kendinize acı çektirmeyi sevdiğinizi düşünmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…