ben pek bişey anlayamadım canım yaa
kimin hormonbozukluğu var sizin mi?
bir örnek verim sana arkadaşım 2 sene tedavi oldu bir sorun yok iki tarafında ama bebekleri olmuyordu en sonunda ara verdi tedaviye birazda sıkıldı çünkü kafasına çok fazla takıyordu eşinin aileside laf sokup duruyodu niye olmuyodiye en son tedaviyi bırakınca aklındanda çıkardı bebek işini kaç ay geçti üstünden tam olarak bilmiyorum ama birden hamile olduğunu öğrendi kısacası bu kadar sıkma kendini
canım kafana ne kadr cok takarsan bebek konusunu olmaz takmıcaksın normal bıseymıs gıbı devam edıceksın hayatına bak ozman olur sana bsıey dımı benım teyzemın tam 25 sene olmamaıs evlenmeden once regl olmsu yıkanmsı evlendım derdı o olus o olus bırdaha adet gormemıs tam 25 sene bızle avundu kuzenlerımle cocgu gıbı ılgılendı amam sımdık bebegı var suan ıkıye gıdor sabreden dervıs muradına ermsı meselesı cok ılaclar kullanma bırak yokusuna rabbım verıcegı zamanı bılır
canım aglama uzulme dıyemıycem. cok ıyı bılıyorum cunku o anları gunlerce evden cıkmadan aglardım.. tüp bebek yaptım olmadı. sonra dondurulmus embıryo ıle oldu oglum 2bucuk yasaında sımdı
allahım sana da nasıp etsın ınsallah
bıraz kendınını rahat bırakmaya calıs
canım kaç yıllık evlisin benimde 5 yıl oldu evleneli ve hala yok
daha doğrusu karışık
bu günlerde neyse
sorun sadece sendemi eşindede varmı
bak kadın infertilitesi erkek infertilitesi diye topikler var
kaç kişi ALLAH cc izniyle hamile kaldı
hemde tüple bile imkansuz denilenler bile
ha birde unut bence çok yorucu bi süreç kafana takma biraz olsun diye koşullandırma kendini
seni anca damdan düşen anlar benim gibi
kaç yıllık evlisin ne kadardır uğraşıyorsun bilmiyorum ama bende aynı durmdayım.ilaçlar iğneler bi işe yaramadı ilk aşılamada tutmafı 2.yi yaptıracağım.sabırla tedavimi oluyorum ve Allaha bunu unutturacak dert verme rabbim diye dua ediyorum.İnşallah Allah en kısa zamanda isteyen herkese anne olmayı nasip eder.
arkadaşım sana kafana takma bili diyemiyorum,bana diyenlere kızardım çünkü.
bende aynı derdi 4 sene çektim.
4 yılda ne negatifler aldım ne umutlarım yıkıldı.
dağların altında kaldım, insanların laflarından korkuma dışarı çıkamadım.
birinin çocuğunu severdim kendin yap kendininkini sev derlerdi,
çocuk sevmezdim kendinin yok ondan sevmiyor derlerdi.
neler neler yaşadım.
ama çok şükür o kadar tedavilerle olmadı
sonra kendiliğinden geldi bebeğim.
allahım bütün isteyenlere nasip etsin.
hep dualarım böyle.her gece yatmadan önce evlat hasretiyle yananlara dua ediyorum.
demekki vakti zamanı varmış
yaşadıklarımdan bana sinir stres kaldı.
sende birgün anne olacaksın inan bana.
üzülme tatlim kafayada takma hic ummadigin bir gün hamile oldugunu ögrenirsin.. yeterki kafana takma .. ben de bebek istiyorum 2 hamileligim oldu ilkinda evliligimden 8 ay sonra ogrendim hamile oldugumu cok sevindim derkkeeeen bos gebelik cikti ben kafaya taktim olacak die her aydenemeler kürler olmadi 1,5 sene boyuncu sonra kiz kardesimin dügünü vardi trye gidicemde hic bisey takmadim heyacanlandim 1 ay gecti, trye gidecegim zaman hamile oldugumu ögrendim.. ve tekrar malesef bos gebelik cikti nedeni ne diye bakildi bisi bulanamadi. allahtan hayirlisini iste kafana takma bir seninde olur ins. üzülme biliyorum söylemesi kolay banada diyorlardi hicc tinlamiyordum bile ama gercekten öyleymis stresse girme hic.. birde senin boyun kacki 55 inmek istiyorsun??
boyum 1.59 kılom 62 aslında normal ama doktor 5 kılo versın dedı ozmn hamılelık olması daha kolaylasırmıs bıraz basenn gobek var benden ne kılolular hamıle kalıor goruorum ben onların yanında tıg kalırım ama bunye farkıymıs yag toplamıs heryerım öle demıs doktor esıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?