İnşallah hamile değilsindir dedi evden çıkıp gitti

aysgla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
267
-47
16
26
Arkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum

Arkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
Dün akşam kabızda değildi hani ondan yenemezlik yapmadı keyfen yemiyo

Ailenizle ilgili problemi nedir

Ailenizle ilgili problemi nedir
İnsanlara çabuk gıcık olan biri aslında bi problemi yok ama kendi annesiyle ben problem yaşadım iki hafta bende kaldı . İçimden dedim acaba o da bana tepki mi yapıyo gülerek sordum

İnsanlara çabuk gıcık olan biri aslında bi problemi yok ama kendi annesiyle ben problem yaşadım iki hafta bende kaldı . İçimden dedim acaba o da bana tepki mi yapıyo gülerek sordum
Büyük ihtimalle onun kinini yaşamış. Ben sizin yerinizde olsam hiç konuşmam onunla hepimiz bir seyleri kafayı takınca vücudumuz tepki veriyor. Benim midem aşırı ağrır kusarim eşim karın ağrısından duramaz annem ishal olur anında babamın başı ağrır. Yani uzluyor kabız oluyor psikolojik bilmem ne bunlar ona ayrıcalık tqnimaz

34 gündür test yapmadiniz mi ? Bu arada test yapmadan bile kendi kendine anlaşılır belirtilerden bu kadar sürede.çocuk muhabbeti hiç geçmedi mi? istiyoruz, istemiyoruz diye.

Büyük ihtimalle onun kinini yaşamış. Ben sizin yerinizde olsam hiç konuşmam onunla hepimiz bir seyleri kafayı takınca vücudumuz tepki veriyor. Benim midem aşırı ağrır kusarim eşim karın ağrısından duramaz annem ishal olur anında babamın başı ağrır. Yani uzluyor kabız oluyor psikolojik bilmem ne bunlar ona ayrıcalık tqnimaz
Gerçekten artık çok yıpranıyorum resmen evden çekti gitti gözüme bakarak ınş hamile değilsindir dedi böyle denir mi ya hastanedeyim şimdi test yaptırcam gebeysem küretaj olucam ilaç kullanmam vs bu insana çocuk yapılmaz

Nasıl ayrılabilirim

Sizin konulariniza baktim hic düzgün bir evlilik görünmüyor ortada birbirinize Olan saygınız da kalmamış eşinize küfürler ettiğinizi yazmissiniz yanlış anlamayin ama en başından yanlış evlilik yapmışsınız . Evlendiğiniz insani düzeltirim veya o beni düzeltir düşüncesiyle evlilik kurulmaz

Ben de inşallah hamile değilsinizdir diyorum ama eşinizle aynı sebepten değil.
Tavrı size muhtemelen. Bilmiyorum evlilik içinde sizin davranışlarınız ne yönde ama uyumsuz olduğunuz çok belli sanki. Her ikiniz de belki ayrı ayrı iyi insanlar olabilirsiniz fakat bu yeterli değildir evlilikteki uyum için.
Daha beş ay olmuş, önünüzü görmeden ardınızda bir gün sizinle birlikte yalnızlık çekecek ve travmalarla büyüyecek bir çocuk olmasındansa, ayaklarınız yere sağlam basıp, evliliğinizin dinamiği ve uyumu oturduğunda bir çocuğunuz olması daha akla yatkın.
Nasıl ayrılabilirim yazmışsınız daha yukarıda, o nedenle söylüyorum bunları.
Bir de, eşinize sadece eş olun, annesi gibi arkasında dolaşmayın ille de ye diye.
Bunu onlar sevmiyor anladığım kadarıyla.

Son düzenleme:

Eşinize tek hak verdiğim konu "hamile kalmamanız" Bu adandan bir de çocuk sahibi mi olacaksınız. Daha kendi büyümemiş bir de baba mı olacak

Gerçekten artık çok yıpranıyorum resmen evden çekti gitti gözüme bakarak ınş hamile değilsindir dedi böyle denir mi ya hastanedeyim şimdi test yaptırcam gebeysem küretaj olucam ilaç kullanmam vs bu insana çocuk yapılmaz
Hayır hayır insan çocuğuna kıyar mi dünyanın en farklı en özel hissi karnına düştüyse annelik başlıyor onun suçu yok bu böyle sinirle alınacak bir karar da değil. Ama eşinle ömür geçmez

Eşinize bende katılıyorum, inşallah böyle bir adamdan hamile değilsinizdir.
Ve size tavsiyem bu kadar üstüne düşmeyin geri planda kalın. Yer misin diye sorun sonrasında üstelemeyin. Aç kalıyorsa da kalsın boşverin.

O sizin cocugunuz degil niye bu kadar ustune dusuyorsunuz isterse yer istemezse yemez hic ugrasmayin. Hamile degilseniz sakin hamile kalmayin. Onceki konularinizi bilmiyorum ama hep boyleyse bu adam ayriligi bir dusunun .

Çise goturuyor musunuz eşinizi ?
Kazık kadar,yemezse yemesin ?
Yok annem yaptı,vay ben yapmadım..
Gerek yok bence.
Siz herşeyi fazla buyutuyorsunuz.
Yemiyorsa ziftin pekini yesin.
Çocuk mu ki bu ağzına tepesiniz.
Sizi karistirmiyorsam her gün farklı bir dertle geliyorsunuz,5 aylilik evlilik için bu kadari fazla zaten 🤔
Üzerine 1'de cocukla taçlandirmaya gerek yok şu an

Son düzenleme:
Back
X