İnşallah hamile değilsindir dedi evden çıkıp gitti

Arkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
Alttan ala ala alıştırmışsınız "ben haksız olamam" moduna girmiş.

işte aradığım yorum ben yazacaktım kök yesin diye
koca adam bırakın yerse yer yemezse kök yesin
onun hakkını da ben yerim ms gibi
Annem börek yapip bana verince ben hepsini yiyorum esime vermiyorum mesela oysa ki o da cok sever ama bana ne ona da annesi yapsın 😄

Arkadaşlar eşim bağırsaklarından biraz psikolojik olarak rahatsız bişeyi kafaya takınca kabız oluyor . Dün hiç yemek yemedi kendini aç bırakmış ben de üzüldüm gece 1 de geldi eve anneme gitmiştim sarma börek tatlı çıkardım ona yemedi . Dedim 12 saattir açsın ye yemek istemedi illa . Sabah az önce işe geç kaldık ikimizde dedim börekleri bölüşelim aç gitmeyelim yolda yeriz . İlla yemicem dedi ben de gülerek annem yaptı diye mi yemiyorsun dedim . Bunu dedim diye yok bi de bana diyorsun kötü düşünmek yok demekki hep sen yapıyorsun sen suçlusun vs dedi yüksek sesle evden beni beklemeden çıktı gitti sana tek sözüm inşallah hamile değilsindir dedi 34 gündür mens olmuyorum . İnsana bu denir mi ne demek istiyor artık çok yoruldum gerçeken 5 aylık evliyim herşeyin her hatamda lafını yedim ama o hata yaptığında ben hemen affediyorum gerçekten artık çok kırgınım hiçbi yanlışım hatam tolere edilmiyor hep ağır tepkiler alıyorum
eşinizin tuvalet takibini,yemek takibini neden yapıyorsunuz o söylese bile yadırgayın,o sizin çocuğunuz değilki esiniz,evlisiniz anladıkta arada biraz bir sınır çizin,baya yüz goz olmuşsunuz bu sağlıklı bir ilişki değil,inşlh hamile değilsin ne demek bu ne kadar kötü bir temenni,5 ayda nasıl bir iliskiyi bu hale getirdiniz,yani şu kıvama gelebilmesi için bir evliliğin 20 sene fln sürmüş olması lazım,sizin şuanda cicim aylarında ehmeeene reçel sürüp cilveleşmeniz lazımdı😄sınır çizin,en sağlıklısı bu saygı olmazsa olmaz,sevgide olmaz,sağlıklı bir ilişkide olmaz.

Annem börek yapip bana verince ben hepsini yiyorum esime vermiyorum mesela oysa ki o da cok sever ama bana ne ona da annesi yapsın 😄
annem yapsın yapmasın evde sevdiğim bişey varsa soruyorum yer misin diye yok yemem derse onları yemek benim hakkım oluyor 😂

Tüm konularında evliliğin birbirinden beter bir de doğurmaya mı çalışıyorsun?

Tüm konularında evliliğin birbirinden beter bir de doğurmaya mı çalışıyorsun?
Düzgün konuş ne biçim site bura ya saçma sapan yorumlar evlilikte sorun olabilir herkesin hayatı mükemmel mi bi de doğurmaya mu çakışıyorsun ne biçim uslup

E zaten bu adam annesinin yanında size bağıran, hastalandığınızda zerre ilgilenmeyen bir adam.
Bir de gebe kalmaya mı çalışıyorsunuz bu adamdan?
Ne diyeyim seviyorsunuz demek ki bu muameleyi.

Ay iğrenç ya s*ç*mıyo diye sinirini sizden mi çıkarıyor🤦🏼‍♀️
Arkadaşım adam sana resmen inşallah hamile değilsindir çünkü boşayacağım seni demek istemiş.
Böyle ömür geçermi ayrıl hayatına bak

Yemek isterse yer, acikirsa yer ,aciktigini fark edebilecek yaşta. Siz annesi değilsiniz bir kere sorarsınız yoksa yoktur bırakın aç kalsın. Bence de bu adamdan hemen hamile kalmayın adam sizi gözden çıkarmaya hazır .

Dünyanın en farklı hissi mi 😃😃 dünyanın yarısı kadınlardan oluşuyor ve bu milyarlarca kadının neredeyse hepsi hamile kalıp, doğum yapıyor.hem de çoğu defalarca.yemek yiyip, sindirim yapmak nasıl mucizeyse bu da o kadar mucize.hemen romantizme bağlayanlara duyurulur 😃😃
His mis de başlamıyor.defalarca kürtaj yaptıran kadınlar var.banlanmamak için devamını yazammıyorum.fizik kuralı işte.
Hamilelik,doğum ve emzirmek(anne sütü) mucizevidir. Tıp bilimi daha anne sütünü çözemedi, mucizevi içerik olarak bakılıyor, bilim taklidini yapamıyor çünkü anne sütü bebeğin ihtiyacina göre içerik- antikor -üretiyor bunu saglayan formül mama bulamazsınız ve dünya üzerinde bebeklere ne mama üretirsen üret anne sütünü tavsiye etmeden malını övemezsin, bu mucize degilde nedir ☺️ His konusunda katılıyorum gercekten kişiden kişiye değisiyor, her doğuran mükemmel anne olsa keşke dünyada çocuk rezilliği yaşanmasa.

Düzgün konuş ne biçim site bura ya saçma sapan yorumlar evlilikte sorun olabilir herkesin hayatı mükemmel mi bi de doğurmaya mu çakışıyorsun ne biçim uslup

gayet düzgün konuşmuş ancak siz bunu çocuğunuzla boşanmaya çalıştığınızda anlayabileceksiniz.
ha yok ben bir ömür bu adamı çekerim diyorsanız bilemem.

35 gün gecikmemiş son adet tarihinin ilk gününden itibaren 35 gün geçmiş yani daha 3-5 gün gecikmiş sayılır şeklinde anladım ben
Hii
Ne bileyim genelde geciktiginde sayariz ya
Ama kendisi de onayladi sanirim 34 gun geciktigini
30 gunde bir oluyorsa 4 gun geciktim demesi gerekir mantiken 🤔

Bu adamla nikah masasında mı tanıştınız anlamıyorum ya 😒 sizi sürekli tersleyen kaba saba evrimini tamamlamamış biri belli. Kafasına saksı maksı düşmediyse evlendikten sonra 180 derece karakter değişimi olmaz. Ey hanımlar size her koşulda, en öfkeli anında bile bakın bu çok önemli saygılı davranmayan, duygularınızı önemsemeyen biriyle evlenmeyin. Sevgili/flört aşamasındaysanız da ilişkiyi falan bitirin. Aşk, sevgi dediğimiz şey bir ilizyon. Hayatınızı beraber geçirecek bir partner istenir bu normal. Ama aşktan önce size nasıl davrandığı çok daha önemli. İyiysek çok iyi kötüysek çok kötüyüz durumu hele çok daha korkutucu. İnsanın gerçek yüzü kızgınken ya da canı sıkkınken ortaya çıkar.
Yukarıda dediklerim daha tecrübesiz genç kızlar için. Sevgili konu sahibi siz de önce gebe olup olmadığınızı öğrenin. Sonra yavaş yavaş ilişkide genel sorunlarınız, eşinizle iletişim problemleri üzerine eğilin. Evet kaba ama hemen ayrılmak olmaz belki yöntem geliştirirseniz asgari iletişim yapacak seviyeye getirirsiniz. İlişkinizde şu an en göze çarpan şey eşinizin annesi rolüne bürünmeniz. Bu rolden sıyrılın önce. Bununla ilgili güzel kitaplar var. Araştırıp okuyabilirsiniz. Yetmezse bir ilişki terapistine danışabilirsiniz. Bu sırada ilişkinizden emin olana kadar çocuk düşünmemeniz daha doğru olur. Oturmamış ilişkiye bebek hem size hem bebeğe haksızlık.

Back
X