İnşallah hamile kalmışımdır🤲🏻

Pamuk_prenses_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
214
36
98
27
Merhaba bayanlar benim döngüm
Nisan 30 gün
Mayis 28
Haziran 29
Temmuz 29
Yani başlarda bi ara kullandığım ilaçlardan dolayı biraz günlerde değişim oldu ama sonradan gördüğünüz gibi aynı kaldı şimdi ben bugünki eşimle olan birlikteliğimde hamile Kalabilirmiyim ?
Benim döngüm 7 günmü? Bugün 7.gün
Ağustosta ilk adet günüm 18.08 ve 5 gün sürdü

Nisan 30 gün
Mayis 28
Haziran 29
Temmuz 29
Yani başlarda bi ara kullandığım ilaçlardan dolayı biraz günlerde değişim oldu ama sonradan gördüğünüz gibi aynı kaldı şimdi ben bugünki eşimle olan birlikteliğimde hamile Kalabilirmiyim ?
Adet bittikten sonra 2 günde bir ilişkiye gir çünkü kim ben çok düzenli adet görüyorum demesine bakma her kadının her ay yurmutlamasi değişiyor ben bı ara adetten 1 hafta sonra gördüm bı ara adetten 2 hafta 3 hafta sorna gördüm

Kendinize şu gün diye sınırlama koymayın. Adet bitimi gün aşırı ilişki en garantisi. Şahsen ben öyle yaparak hamile kaldım

Ben miratech ovulasyon testi kullandım. Yumurtlama zamanımı takvimle takip etsem de akıntı, şişkinlik, göğüs ağrısı, kasık ağrısı falan da oluyor bende o günlerde testle bir kontrol ettim baktım koyulaşıyor her gün ilişki denedim öyle hamile kaldım

Nisan 30 gün
Mayis 28
Haziran 29
Temmuz 29
Adet döngüsü kanamanın başladığı günden itibaren sayılır.
18 ağustosta adetiniz başladıysa 18 ağıstosa 1.gün diyeceksiniz
Bugün 16.gününüz döngüde.
Yumurtlama günü de;

Döngü uzunluğu-14=Yumurtlama günü

Olarak hesaplanır.
30 günde bir adet oluyorsanız 30-14=16.gün
28 günde bir adet oluyorsanız 28-14=14.gün

Gibi hesaplayabilirsiniz.

Yazdığınız tarihlere bakılırsa 1-2 gün oynayabiliyor döngünüz.

Bu durumda tam günü tutturmak zor olabilir.
Ya ovülasyon testi kullanın ya da döngünüzün 11.gününden itibaren bir dolu bir boş yaparak ilerleyin eşinizin sperm sorunu yoksa 🙏🏼

Yumurtlama günü de;

Olarak hesaplanır.

Ya ovülasyon testi kullanın ya da döngünüzün 11.gününden itibaren bir dolu bir boş yaparak ilerleyin eşinizin sperm sorunu yoksa 🙏🏼
Hayırlı olsun kuzum muhtemelen hatırlamazsın ovulasyon testi hakkında pikini sormuştum galiba sana öyle bir şey 😂 pp den tanıdım miniğine sağlıkla kavuş 🐣

Yumurtlama günü de;

Olarak hesaplanır.

Uygulama var telefonumda onada pek güven olunmuyor yumurtlama zamanım 7 gün diye gösteriyor bugünde son günmüş

Hayırlı olsun kuzum muhtemelen hatırlamazsın ovulasyon testi hakkında pikini sormuştum galiba sana öyle bir şey 😂 pp den tanıdım miniğine sağlıkla kavuş 🐣
İsmine aşinayım mutlaka konuşmuşuzdur ama çok kişiyle konuşunca bazen unutabiliyorum 🙈 çooookkk teşekkür ederim Allah razı olsun😍 inşaAllah isteyen herkese nasip olsun,nasip olanlara da sağlıkla kavuşmak nasip olsun🤲🏼😍♥️

Hiç yapmadım ovulasyon testi
Aslında adet bitiminden hemen sonra her gün aynı saatte, sabah ilk idrar olmayacak şekilde, 1 2 saat sıvı tüketmeden yapılan bir test canım idrardaki yumurtlama hormonunu ölçüyor T ve C çizgisi aynı koyulukta çıkıyorsa 24-48 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor şeklinde yorumlanıyor.
Bana doktorum da kullanmamı önermişti hormonlarım bir ara dalgalıydı takvim metodu her zaman tutmuyor. Ama bedenini tanıyorsan testle de kontrol edip ilişki planlayabilirsin. 🌸

Uygulama var telefonumda onada pek güven olunmuyor yumurtlama zamanım 7 gün diye gösteriyor bugünde son günmüş
Uygulamaya güvenmeyin sizin hormonlarınızı hissedip de tarih veremez. Sadece geçmiş regl tarihlerinizin ortalamasını veriyor şu gün olabilir diyor.
7 gün sürmez yumurtlama günü.
7 gün içinden herhangi bir gündür asıl olan.
Sadece o 7 günü ihtimali yüksek günler olarak gösterir. Yumurta 24 saat yaşar.

İsmine aşinayım mutlaka konuşmuşuzdur ama çok kişiyle konuşunca bazen unutabiliyorum 🙈 çooookkk teşekkür ederim Allah razı olsun😍 inşaAllah isteyen herkese nasip olsun,nasip olanlara da sağlıkla kavuşmak nasip olsun🤲🏼😍♥️
Amin kuzum inşallah ne güzel dua ettin 🤲🏻🌸 güzel günler gerçekten çok yakıın ! Cinsiyet öğrenmene bir şey kalmamış rabbim hayırlı, sağlıklı evlat versin 💙🐣💜

Uygulamaya güvenmeyin sizin hormonlarınızı hissedip de tarih veremez. Sadece geçmiş regl tarihlerinizin ortalamasını veriyor şu gün olabilir diyor.
7 gün sürmez yumurtlama günü.
7 gün içinden herhangi bir gündür asıl olan.
Sadece o 7 günü ihtimali yüksek günler olarak gösterir. Yumurta 24 saat yaşar.
Peki sizce size bahsettiklerim olabilirmi dün ve bugün vücudum aşırı sıcak.
Size söylediğim günlere göre nasıl yorumlarsınız?

Yumurtlama günü de;

Olarak hesaplanır.

30-14 = 16 gün . 18.08 Adetin 1.günü yani 18.09 dersek 18-16 biz 02.09🥹 birikte olduk

Benim adetim hep duzenlidir genelde 27 28 gunde bir olurum ama 2 gebeligimde geç yumurtlama ile oldu. Yani kendinizi illa o gunde sartlamayin. Imkaniniz varsa 2 gunde bir iliski ve ya her gun yapabilirsnz

18+16 demek istediniz herhalde 🥰🥰
İnşaAllah tutar ama tutmadıysa da böyle tek ilişki olmasın bir gün dolu bir gün boş olsun 12-13-14-15-16-17 günlerde
Ben galiba anlamıyorum ya🥹🥹🥹🥹 yukarda böyle yazmıştınız
öngü uzunluğu-14=Yumurtlama günü

Olarak hesaplanır.

30 gün hesaplarsak yani 18 Eylülse
16 gün geri hesaplarsak 02.09 oluyor

Back
X