Insallah bulurum bende bir an onceteşekkür ederim canım benim emin ol sen de bulacaksın. asla yılma, taviz verme hayatta kimse senden önemli değil. ne kadar yaşayacağımız bile belli değil heba etme kendini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bulurum bende bir an onceteşekkür ederim canım benim emin ol sen de bulacaksın. asla yılma, taviz verme hayatta kimse senden önemli değil. ne kadar yaşayacağımız bile belli değil heba etme kendini![]()
Hala oynuyormu bilmiyorum ama ilk senesinde ve daha sonrasindada yakaladim.Kumar ?
Sözün bittigi yer. Tartismayin bile. Babanizin yanina gidin hemen. Olur yanı yok baska
Kendiside calisiyor ama neredeyse baska hic bisey yaptigi yok. Benden erken gelse bile bisey hazirladigini gormedim neredeyse. Insan bikerede yemegi yapmis olur. Bi bulasik makinasi bosaltir arada kendiliginden. Iki veya uc kere yemek yapmistir bende evdeyken ve benimde yardimimla. Bana davranisi iyi olsa yemekte yapmasinAdam niye terketsin kadın herşeyi ödüyor, üstüne istediği zaman küfür, hakarette ediyor.
Kadını iyice ezik hale getirmiş, kendi yatar kadın çalışır değme adamın keyfine.
Allahim insallah bende diyebilirim mutluyum rahatladim diye. 10 senemi evli kaldiniz? Bosanali kac sene oldu tam olarak? Sizlerden gercekten cesaret aliyorum iyiki varsiniz
zor ya . cidden allah akil fikkir vrrsinEv babamin uzerine. Odemessem babamin kapisa icraci dayanir diye odemek zorundayim. Esim zaten benim ustume degil babanin ustune diyo pislik
Gerçekten adam olur mu diye soruyor musunuz? Bence cevabı biliyorsunuz.
[/QUOTE
Pislik kirayi odemen gerek dedim annesini ariyo altinlarimi vermiyolar gidip babasinin kapisina gidip delik desik edecem diyo. Aileme bisey yapar diye cok korkuyorum bosanirken
Peki kac yasinda bosandiniz? Ben kendimi bide yasli hissediyorum yeniden baslamak icin. Ne bilim daha demin keske en azindan 25 olsaydim diye dusunuyordumbak ben kimseye boşan diyemem ne yaşadığınızı bilmiyorum ama belli ki bazı şeyleri düzeltememişsiniz
evet 10 yıl evli kaldım 1 yıl aldatıldığımı öğrendikten sonra birlikte aynı evde kaldık sonra taşındım davamı açtım resmen boşanalı 1 yıl oldu
ya bir onsan neden boyle olur anlamiyorum. Bana or... diyip durdurdugu icin 2 aydir felan camasirinida yikamyorim. Sen kolesin or...sun mecbur yapacaksin yemegimi camasirimi demisti bende umursamadim ilk. Daha sonra tekrar etti ve birdaha soylersen sana yemekte yok camasirda dedim. Yikamiyorum. Yemegi yapiyorum kendimde yedigim icin ama ona ozel yapmiyorum sevmedigi sey olunca baska bisey yapardim ona ama artik yokzor ya . cidden allah akil fikkir vrrsin
bu kadinlarin cektigi nedir bu erkeklerdenya bir onsan neden boyle olur anlamiyorum. Bana or... diyip durdurdugu icin 2 aydir felan camasirinida yikamyorim. Sen kolesin or...sun mecbur yapacaksin yemegimi camasirimi demisti bende umursamadim ilk. Daha sonra tekrar etti ve birdaha soylersen sana yemekte yok camasirda dedim. Yikamiyorum. Yemegi yapiyorum kendimde yedigim icin ama ona ozel yapmiyorum sevmedigi sey olunca baska bisey yapardim ona ama artik yok
Bugune kadar hep iyi gunlerimizi dusunerek dayandim galiba. Cok merhametli vicdanli ve sevgisini ilgisini gosterdigi zamanlarda cok vardi ve kucuklukten beri beraber oldugumuz icinde galiba
Suçlusunuz tabi ki, o sizin biricik kocanız, küfür de etse, hakaret de etse, maddi manevi sizi sömürse de, aldatsa da o donlar yıkanmalı.Kizlar ilk kez camasirlarinida yikamadim o kufurlerden dolayi. Annesine beni sikayet ediyordu donum kalmadi giyecek diye felan. Siz olsaniz o hakaretlerden sonra yinede gorevim diyip onun kiyafetlerinide makinaya atarmiydiniz? Ben inat edip yapmadim cok kufur ediyor diye. Dag gibi kirlisi olmus. Bu konuda suclumuyum sizce?
Evet suçlusun.Kizlar ilk kez camasirlarinida yikamadim o kufurlerden dolayi. Annesine beni sikayet ediyordu donum kalmadi giyecek diye felan. Siz olsaniz o hakaretlerden sonra yinede gorevim diyip onun kiyafetlerinide makinaya atarmiydiniz? Ben inat edip yapmadim cok kufur ediyor diye. Dag gibi kirlisi olmus. Bu konuda suclumuyum sizce?
Sorunun çözümü o kadar basitken bu nasıl bir çaresizlik aklım almıyor.
Bazı kadınlar ezilmeyi, aşağılanmayı kendine reva gorüyor![]()
Şaka gibi hala don diyor, yıkamalı mıyım diyor,ciddi ciddi soruyor bunu.Sorunun çözümü o kadar basitken bu nasıl bir çaresizlik aklım almıyor.
Bazı kadınlar ezilmeyi, aşağılanmayı kendine reva gorüyor![]()
Cidden kendime getiriyorsunuz beni. Sacmaladigimi bile bile bu dusunceler giriyo aklima. Kavgaliyken aramisti annesini hatta foto cekmis camasirlarin baskasina gostermis ama beni sinir etmek icinde oyle demis olabilirSuçlusunuz tabi ki, o sizin biricik kocanız, küfür de etse, hakaret de etse, maddi manevi sizi sömürse de, aldatsa da o donlar yıkanmalı.
O evden gideceğinize yıkanacak don derdine düşmenize şaşırmadım.
Aranız iyi olsada annesine çamaşır şikayetinde bulunan koskoca adam bu yaptığından utanmalı, makineye çamaşır atmak atla deve değil ama sizin meseleniz bu değil umarım birgün idrak edersiniz.
Zeka geriliği başlamış sende.Cidden kendime getiriyorsunuz beni. Sacmaladigimi bile bile bu dusunceler giriyo aklima. Kavgaliyken aramisti annesini hatta foto cekmis camasirlarin baskasina gostermis ama beni sinir etmek icinde oyle demis olabilir
Allah askina yazma soyle yorumlar.gercek zannedip cidden verecek altinlari.konu sahibi anlamamamkta israrciEvet suçlusun.
Nolmuş or..pu dediyse?
Bir de altınları kaçırıyorsun kocandan.
Kadın dediğin kocasına tüm altınları, parayı verir, hizmetini eksik etmez.