insan böyle yıkılıyormuş...

disedis

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
17
0
6
Bursa
merhaba benim ablam bu siteye üyeydi. takip ediyordum. artık benim de bir derdim olduğu için üye oldum.

benim 1.5 yıllık bir ilişkim vardı. bi sürü saçma sapan sorun da vardı. geçen gün kavga ettik. bi süre ikimiz de birbirimizi aramadık. ben dayanamadım ve aradım. normal konuştuk. bana "seni seviyorum ama nasıl diyeyim ilk günkü gibi değil aşk mı dersin ne dersin o artık yok." dedi. ben resmen yıkıldım. çünkü ne olursa olsun beni sevdiğini düşünüyordum (aşk ve sevgiyi ayrı düşünmüyorum, beni insan olarak sevmesini falan da istemiyorum. ben onun arkadaşı değilim) yani böyle bana bi acır gibi konuşmalar, üzülmene dayanamıyorum falan demeler. ben dedim ki "bana seni sevmiyorum, seninle yapamıyorum.ayrılalım demediğin sürece bu iş bitmicek" dedim. yok işte seni seviyorum, ama bu ilişki bitmeli, önümü görmek istiyorum falan filan dedi. velhasıl en sonunda ikimizden birinin sevgisi bitene kadar ayrılmamaya karar verdik. ama ben nefret doluyum. gerçekten çok sinirliyim. o lafını ona yedirmek istiyorum. ben çok büyük fedakarlıklar yaptım onun için.

gerçekten yıkıldım. hem şoktayım hem nefret doluyum. askere gidiyor birkaç gün sonra. ne yapmalıyım bilmiyorum? içim kesinlikle soğumayacak. artık ben de onu sevmiyorum. tamamen soğudum. ayrıl diyeceksiniz, bunu ben de düşündüm fakat intikam duygum daha ağır basıyor. sizden ne istediğimi de bilmiyorum. çok kötü durumdayım. ne yapabilirim, ne yapmalıyım bilmiyorum.

şahsen ben bana o kelimeleri kullanan birinin yanında olmazdım adam acıdığı için yanınızda
ne demek sevgi bitene kadar öyle şey mi olur sonunu bildiğin ilişkiyi yürütmenin mantığı yok
ayrıca ben karşı taraf fedakarlık yapmadığı sürece bir kadının fedakarlık yapmasını doğru bulmuyorum
sonra böyle paşa oluyorlar işte

Ikınızde sevgınız bıtene kadar ayrılmamaya karar verdınız demek

keskin sirke küpüne zarar
siz hatalısınız bence
ayrılın bitsin
ayrıca sevgilinizi tebrik ettim adam aldatmamış, kötü söz söylememiş
sadece duyguları yoğun değilmiş ve bunu size söylemiş keşke bütün erkekler bu kadar dürüst olsa
alacağınız intikam haksız yere olur bence ve bigün ayağınıza dolanır

şu aşamadan sonra haksız olabilirim. çünkü nefretle hareket ediyorum. dürüstçe söyledi ama şu an zamanı değildi. biz normalde aynı şehirde yaşıyoruz. şu an tatildeyiz. ayrıyız. bunu telefonda söylemesi yüzümü gülüp numara yapması beni sinirlendiriyor. bir haftalık küslükte mi anladı aşık olmadığını? beni sevmiyorsan tamam söyle ayrılalım diyorum. "hayır seviyorum." diyor. ki sevdiğine inanmıyorum. sonradan kötü olmamak için numara yapıyor.

evet bi haftalık küslükle anlamış olabilir
o bir hafta sizden ayrı kaldığında içi çok acımamış olabilir, acı ama hayatında olmanız ya da olmamanız onu etkilememiştir
sizi daha çok üzmemek için seviyorum ama eskisi gibi olmuyo demiş muhtemelen
ki sizde deli divane aşık değilsiniz
o nedenle salın gitsin iplerini

beni üzmemek için yapmıyor. o dediği şeylerin zaten beni ne kadar üzebileceğini biliyor. derdi "iyi çocuk" olarak görünmek istemek. ya birini sevmiyorsan adam gibi söylersin "seni sevmiyorum, mutlu değilim, seni bir haftada özlemedim." ama bu demiyor. ben de buna kızıyorum. kıvırıyor da kıvırıyor. kendini nasıl büyük görüyorsa artık. vicdan azabı falan çekmekten korkuyor herhalde. kısaca dürüst değil ve ben ona sinirleniyorum

şu an sinirlisin o nedenle böyle tepki gösteriyosun
sinirin geçince sende aldırış etmiyceksin
bence sinirin geçince biraz daha düşün ondan sonra kararını ver tatlım

aldatmak bana uygun bi şey değil. hele sırf intikam için. ayrıca insan sevdiği birinin aldatmasını umursar. ben öyle bir şey yapsam bile "oh kurtuldum" diye sevinir herhalde.

aldatmak bana uygun bi şey değil. hele sırf intikam için. ayrıca insan sevdiği birinin aldatmasını umursar. ben öyle bir şey yapsam bile "oh kurtuldum" diye sevinir herhalde.

ona bakarsan insan sevmediği birinin yaptığı hiiiçbişeyi de umursamaz zaten güler geçer

O seni sevmiyormuş,sen soğumuşsun...eee sorun ne??bitir gitsin,ne duymak istiyorsun bizden anlayamadım:26:

Aslında sevgilin açıkça söylemiş sana aşık olmadığını.
Sen ayrılalım deyincede bitirmeme sebebi sen onu seviyor olduğun için seni cepte tutmak istemesi.
Birde askerlik varsa kaybetmek istememesi doğal.
Askerlikte sana ihtiyç duyacak çünkü.
Eğer intikam istiyorsan ne askerliğinde ne döndükten sonra görüşme onunla.
Özelliklede askerlikte görüşmezsen en iyi intikam bu olur.
Yedek konumuna sokma kendini.

evet askerlikte görüşmemek iyi fikir. ben de düşünüyorum onu. aynı samimiyetsiz davranışları ve iki yüzlülüğü ona yapıp. en sonunda da "ya sen haklıymışsıın ilk günkü şeyler kalmadı. en iyisi görüşmemek" falan desem diye düşünüyorum. döndüğünde de yüzüne bile bakmamayı düşünmüyorum. çünkü bu tip iyi çocuk olma sendromunda olan kişiler genelde hep arkadaş kalmaya çalışır. kendilerinin asla kötü olmadığını düşünürler. o da öyle biri.

ha bi de beyefendi zaten ayrılmak istiyormuş. ama severek ayrılıyormuş. ben de dedim böyle bi saçmalık olamaz. sen sevmediğini açıkça söyleyemiyorsun. hayır seviyorum diyor. ben anlamadım. acaba askerde ondan uzaklaşacağımı falan mı düşündü diyorum. yani ne de olsa bu 6 ayda bu kız beni unutur, aldatılırım falan mı diye düşünüyor. onu da anlamadım.

En doğrusu askere gitmeden ayrılmanız...

İntikam alacak ne yaptı ki!? Sana sonsuz aşk sözü mü verdi...İlgisi sevgisi bitmiş vicdan azabı yaşadığı için söyleyemiyor.. Kötü niyet göremedim,gayet normal... Dürüstlük problemi var.. Sen de anlamışsın işte.. bitir gitsin..

Bir de askerlik psikolojisi.. Askere gönderip de terk etme.. Kendini küçültmüş olursun...

ben de bu severek ayrılma olayını anlamıyorum sevmiyorum diyip bitirseler cepteki kızı kaybediyolar halbuki cepte kız falan yok

hep numara işte. dürüstçe söyleyemiyorlar. söyleyince kötü olacak ya vicdansız olacak ya. yok seviyorum ama daha kötü olmayalım falan filan. o lafını ona yedirmek istiyorum. söylediğine pişman olsun benim çektiğim acının aynısını çeksin, acaba seviyor mu diye gözümün içine baksın ama zerre sevgi göremesin istiyorum. nasıl yapıcam bilmiyorum ama.

yapacağın tek şey şudur arkadaşım: güzel bi fön çektirip, makyajını yapıp efil efil giyinmek. böyle yarı sıcak yarı soğuk ama kesinlikle çok ilgili olmadan onu askere uğurlamak. hiç ağlama hiç üzülme rahat ol. hatta biraz umursamaz ol..

her aramasına her mesajına cevap verme. sorarsa da seni seviyorum ama sen bunları bana söyledikten sonra incindim ve biraz soğudum. belki de zamana ihtiyacım vardır deyip geç umursamadan. bak bakalım askere gittikten sonra çok kısa zamanda nasıl pişman olup nasıl çıldırıyor.. kısacası sen güçlü ol, dimdik ayakta dur. ellimi sallasam ellisi de. aşkım ölüyorum bitiyorum dicek o zaman. ha, ondan sonra devam etmek sana kalmış. haddini bildirdikten sonrqa belki sen istemiceksin. güven kendine

denenmiş %100 çalışıyor bu arada..

Son düzenleme:
şimdi adam askere gitmeden benim yanıma gelmicek. ben onu görmicem yani. bi tek oaşamayı yapamam sanırım. ama dönünce aynı ortamda buluncaz. farklı bi şekilde görünce eminim pişman olacak. ve çok uzak davranacağım. bunu planlamıyorum. içimden öyle gelecek eminim. çok sinirliyim çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…