İnsan bu kadar kısa zamanda sevebilir mi?

ikincibahar45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
203
137
Arkadaşlar merhaba, daha önceki konumu hatırlıyorsunuzdur belki 6 ay oldu eşimden ayrılalı iki çocuğum var. Şu sıralar eski eşimin tekrar barışma baskısı dışında boşanmayla ilgili hiç bir problemim yok. (İlk günden beri tekrar bir araya gelemeyeceğimizi söyledim kendisine)
Sizden bir konu için fikir almak istiyorum, yorum yaparsanız sevinirim.

Yaklaşık 1 aydır internet üzerinden biriyle görüşüyorum. Kendisi gayet kibar, saygılı ve bu süreçte bana gerçekten destek olan iyi yürekli biri ayrıca iyi bir mesleği var. ( nerden biliyorsun diyecek olanlar için söylüyorum eminim çok şeffaf bu konuda)
Sorunum şu; görüşmeye başladığımızdan beri gayet ciddi olarak benden hoşlandığını söylüyor ve hep ileriye dönük konulardan bahsediyor. Bende doğal olarak bu kadar kısa zamanda bunlardan bahsetmenin yanlış olduğunu daha birbirimizi görmeden tanımadan bunlardan konuşmak istemediğimi söylüyorum:KK43: Kaç kez kırıldı bana hatırlamıyorum:KK43:
O da evlenmiş daha önce eşi vefat etmiş çocuğu yok. Çocuklar benim için hiç sorun değil çok seviyorum diyor ama ya insan bu kadar kısa zamanda birini sever mi sizce?
Şuan aklım çok karışık ben de özlüyorum evet merak ediyorum ama içimdeki sevgimi bilmiyorum o nasıl bu kadar kesin emin oluyor onu anlamıyorum:KK43:

Çocukların kaç yaşında.açıkçası ben iki çocukla boşanmış olsaydımki siz daha boşanmamışsınız bile,değil internet üzerinden başka şekilde dahi uzun bir süre kimseyi hayatıma sokmazdım.çocuklarınızın boşanma psikolojisi vs hiç mi önemli değil.ben adama değil size şaşırdım.ne bu hız anlayamadım.

Çocukların kaç yaşında.açıkçası ben iki çocukla boşanmış olsaydımki siz daha boşanmamışsınız bile,değil internet üzerinden başka şekilde dahi uzun bir süre kimseyi hayatıma sokmazdım.çocuklarınızın boşanma psikolojisi vs hiç mi önemli değil.ben adama değil size şaşırdım.ne bu hız anlayamadım.
İyice okuyun lütfen, boşanalı 6 ay oldu.

Görüşene kadar güvenmeyin hatta görüştükten sonra da güvenmeyin kolay kolay. Boşanmış kadınların psikolojik boşluklarını ihtiyaçlarını bilen ona göre davranan o kadar cok erkek var ki.. sonunda görüştüğü bayani kendi doğrultularinda kullanip birakiyorlar. Ve bu genelde internet üzerinden tanışmalarda daha sık olur.

Bakin o adamlarin hepsi o kadar aynı ki.. çocukları severler, gelirleri iyidir, yalnizdirlar, huzur ariyorlardir, eski esinizde arayip bulamadiginiz her seye sahiptirler, anlayışlıdirlar, ilgilidirler (isteklerini elde edene dek) evlenmek isterler niyetleri ciddidir,

Sadece nasil buluyorlar boşanmış bayanlari, onu çözemedim.

Şuan gercekten sağlıklı düşünemediginiz bi donemdesiniz. her ne kadar iyiyim deseniz de 2 3 yila ancak tam manasiyla iyi olup sağlıklı düşünebilirsiniz. Bence gerçekten erken. Kendinizi bir toparlayin çocuklar toparlansin içinizdeki her şey ölsün. Sonra tekrar duygusal ilişkilere bakin

Erkek milleti işte önceden bol keseden sallıyor , daha yüzyüze bile gelmeden hoşlandım seviyorum ayakları çocukca, hiç tekin değil, gözüm tutmadı adamı

Bende eşimle sosyal medya üzerinden tanıştık, 15 içerisinde beni görmeye geldi uzak bir yoldan, daha sonra her 15 günde şehrime gelmeye başladı ve bu böyle olmayacak ya sen gel ya ben geleyim dedi. Ben esnaf olduğum için gidemedim o geldi:KK45: 4 senelik evliyiz ve şükürler olsun onu bana tanıtan Rabbime. Ama bu bir kumar herkes iyi çıkacak diye bişey yok..Tabi internetten kötü, çevreden iyi insan bulacağının da garantisi yok. Ciddi olan kişi hemen harekete geçiyor, biz 4 ay sonra nişnlanmıştık.. Eğer o kadar eminse kendinden gelsin Allahın emrini koysun, nişalıyken tanısın seni. :KK60:

Görmeden ask olur mu? Evet, bence olur...
Hz. Mevlana der ki: "Biz yaradani görmeden sevmedik mi?"
Sevmek icin illa dokunmak gerekmez, öpmek, koklamak gerekmez...
Siz yazistiginiz sahis ile internet araciligiyla tanismis olmasaydiniz bu fikrimi savunurdum ama isin icine internet girince durum farklilasiyor. Birbirinizi görmediginiz, duymadiginiz bir ortamda nasil karsinizda ki insanin samimiyetine inanabilirsiniz ki? Her insani ayni kefeye koymamak gerek tabi ama siz yinede dikkatli olun, hayatta cikarci insanlar cok.

Arkadaşlar merhaba, daha önceki konumu hatırlıyorsunuzdur belki 6 ay oldu eşimden ayrılalı iki çocuğum var. Şu sıralar eski eşimin tekrar barışma baskısı dışında boşanmayla ilgili hiç bir problemim yok. (İlk günden beri tekrar bir araya gelemeyeceğimizi söyledim kendisine)
Sizden bir konu için fikir almak istiyorum, yorum yaparsanız sevinirim.

Yaklaşık 1 aydır internet üzerinden biriyle görüşüyorum. Kendisi gayet kibar, saygılı ve bu süreçte bana gerçekten destek olan iyi yürekli biri ayrıca iyi bir mesleği var. ( nerden biliyorsun diyecek olanlar için söylüyorum eminim çok şeffaf bu konuda)
Sorunum şu; görüşmeye başladığımızdan beri gayet ciddi olarak benden hoşlandığını söylüyor ve hep ileriye dönük konulardan bahsediyor. Bende doğal olarak bu kadar kısa zamanda bunlardan bahsetmenin yanlış olduğunu daha birbirimizi görmeden tanımadan bunlardan konuşmak istemediğimi söylüyorum:KK43: Kaç kez kırıldı bana hatırlamıyorum:KK43:
O da evlenmiş daha önce eşi vefat etmiş çocuğu yok. Çocuklar benim için hiç sorun değil çok seviyorum diyor ama ya insan bu kadar kısa zamanda birini sever mi sizce?
Şuan aklım çok karışık ben de özlüyorum evet merak ediyorum ama içimdeki sevgimi bilmiyorum o nasıl bu kadar kesin emin oluyor onu anlamıyorum:KK43:

şu an boşluktasınız bir erkeğin ilgisi hoşunuza gidiyor. iyi bir insan olup olmaması, şeffaf olması önemli değil, 1 aydır tanıdığım ve de canlı canlı oturup da konuşmadığım birine asla güvenmezdim ben. siz boşanalı daha 6 ay olmuş. önce kendinize biraz zaman vermelisiniz çocuklarınızla yeni bir dünya kurmalısınız. daha sonra karşınıza çıkanı değerlendirebilirsiniz. Bence hem bir ilişki için oldukça erken hem de güvenilecek bir erkek yok karşıda. Yine de sizin hayatınız...

Hep korkmuşumdur bu nette ki adamlardan.İçime bir an güvensizlik doğdu. Acele etmeyin. Erkekler için, rol yapmak çok kolay, hele o cici, güzel sözleri söylemek çok daha kolay. Aslında siz de çok iyi biliyorsunuz bu söylediğim şeyleri.

bende adamın sevme hızına değilde sizin hızınıza şaşırdım . ben eşimden boşansaydım ( allah korusun ) 6 ay da hala onun etkisinde olurdum ...

X