• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan bu kadar şanssız olabilir mi, suçumuz sevmek sadece....?

ashiq_kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
313
47
318
Fransa
Merhabalar arkadaslar beni takip ettiyseniz benim bir sevgilim var turkiyede bende fransadayim.
Hesapta bu yaz izine turkiyeye gidecektik benneyaptımkiailem ile bende sevgilimi gorecektim ama malesef aksilik cikti ve gidemiyoruz...:/
O kadar uzgunum ki bir yanda uzuntu bir yanda sinir var cunku gitmeyi cok istiyorum eylulden beri o turkiyeye varacagimiz gunu sayiyordum simdide bosa gidemiyorum icim o kadar cok aciyor ki hem memleketimi ozledim hemde sevgilimi ben ne yapayim simdi gidemiyorum uzgunum canim sIkkin buradan arastiriyorum turkiyeden birisini getirmek icin baya bir ugrastiriyorlar...
Neyapacagimi bilmiyorum her bir yerden sIkiSTIM
aRKADASLAR YARDIM EDIN BANA COOOOK KOTUYUM:çok üzgünüm:

tatlim Allah yardimcin olsun gercektenn.. hasret cok zor bisey. bende su anda yurtdisindayim bizde sozlumle 10 aydan beri gorusemedik... bu yazda gidemiyorum.. Aralikta gidicem anca daha 7 ay var. bende senin durumundayim ama Martta biz evleniyoruz. Dugunumuzle ilgilenerek birazda olsa unuttuk aradaki mesafeyi ve hasreti... Dayan sabret.. bi yolunu bul ailene soyle sen tek gitmek istedigini.. olmazmi? gondermezlermi?

tatlim Allah yardimcin olsun gercektenn.. hasret cok zor bisey. bende su anda yurtdisindayim bizde sozlumle 10 aydan beri gorusemedik... bu yazda gidemiyorum.. Aralikta gidicem anca daha 7 ay var. bende senin durumundayim ama Martta biz evleniyoruz. Dugunumuzle ilgilenerek birazda olsa unuttuk aradaki mesafeyi ve hasreti... Dayan sabret.. bi yolunu bul ailene soyle sen tek gitmek istedigini.. olmazmi? gondermezlermi?

Canim benim senin icin cok sevindim insallah daima mutlu olursun:)
gidemiyorum babam gondermiyor...
Kaderimde var beklemek beklerim hasret cok zor insanin ici aciyor disarda gezerken iki sevgili el ele gorunce aklin hep sevgilinde oluyor ben tam bir sene beklemem lazim yine bir aksilik cikmazsa ki aksilik ya:a015: yine cikar ve ben olurum hasretinden seven aglarmis derler ya cok dogru...
Yorumun icin tsk ederim canima.s. peki sen nisanlini yanina getirecekmisin yoksa sen mi gideceksin tatlim.?

Canim benim senin icin cok sevindim insallah daima mutlu olursun:)
gidemiyorum babam gondermiyor...
Kaderimde var beklemek beklerim hasret cok zor insanin ici aciyor disarda gezerken iki sevgili el ele gorunce aklin hep sevgilinde oluyor ben tam bir sene beklemem lazim yine bir aksilik cikmazsa ki aksilik ya:a015: yine cikar ve ben olurum hasretinden seven aglarmis derler ya cok dogru...
Yorumun icin tsk ederim canima.s. peki sen nisanlini yanina getirecekmisin yoksa sen mi gideceksin tatlim.?

ayyy canim benim ben biliyorum senin neler hissettigini... bizde 2008 de 10 ay ayri kaldik yine okul nedeniyle ben amerikadaydim sonra 3 ay yanindaydim sozlumun simdi 10 aydan beri yine ayriyiz ve bi 7 ay daha ayri kalicaz. Cok sukur ama 21 Aralikta yanina olucam ve biticek bu hasret. Ben senin icin dua ederim canim. Insallah hersey yoluna girer. Seven bekliyor ama gercekten canim.. sabret. Birsey ogrendiysem o da su, sakin ailenle inatlasma seni yazin gondermiyorlar diye... hersey terse sarar. Huylarina git... Ben cok inat ettim, babamla aramiz cok bozuldu... Biz 5 Mart 2011 de evleniyoruz canim ben 7-8 ay turkiyede kalicam ve ondan sonra kocisimle beraber amerikaya gelicez..

ayyy canim benim ben biliyorum senin neler hissettigini... bizde 2008 de 10 ay ayri kaldik yine okul nedeniyle ben amerikadaydim sonra 3 ay yanindaydim sozlumun simdi 10 aydan beri yine ayriyiz ve bi 7 ay daha ayri kalicaz. Cok sukur ama 21 Aralikta yanina olucam ve biticek bu hasret. Ben senin icin dua ederim canim. Insallah hersey yoluna girer. Seven bekliyor ama gercekten canim.. sabret. Birsey ogrendiysem o da su, sakin ailenle inatlasma seni yazin gondermiyorlar diye... hersey terse sarar. Huylarina git... Ben cok inat ettim, babamla aramiz cok bozuldu... Biz 5 Mart 2011 de evleniyoruz canim ben 7-8 ay turkiyede kalicam ve ondan sonra kocisimle beraber amerikaya gelicez..

Canim benim ccok tesekkur ederim kaydirigubbakcemile3
Evet ben inat ettim ondan da gitmiyor galiba haklisin inat etmem lazim sabredecegim kolay kolay birakmam askimi:asigim:
Ne guzel iste amerikayada gelecekmis Allah daima mutlu etsin birtanem sende sabret cok degil 7 ay :asigim:
Habersiz birakma beni tatlim

cnm yaaa çok üzüldüm :1hug: ne güzel istemeyi falanda ayarlacaktın geldiğinde

durumlar nasıl değişiklikler varmı ??

insan hayaller kurup sonrada olmayınca nasıl üzülüyo bide bu aşkla ilgiliyse.hasretlikte çok zordur.allah yardımcınız olsun

Ne zaman birşeyi çok istesen olmaz zaten.

En iyisi hiç plan proje yapmadan o günü beklemek.

Buara konunun bölümü içerikle alakasız.

Umarım uygun bir yere taşırlar yöneticilerimiz.

Ne zaman birşeyi çok istesen olmaz zaten.

En iyisi hiç plan proje yapmadan o günü beklemek.

Buara konunun bölümü içerikle alakasız.

Umarım uygun bir yere taşırlar yöneticilerimiz.

Evet cok haklisin ne zaman birsey istiyorsun iste o istedigin sey olmaz,yanlis yere actim ama nereye acacagimi bilemedim kusuruma bakmayin:kedi:

Canim benim ccok tesekkur ederim kaydirigubbakcemile3
Evet ben inat ettim ondan da gitmiyor galiba haklisin inat etmem lazim sabredecegim kolay kolay birakmam askimi:asigim:
Ne guzel iste amerikayada gelecekmis Allah daima mutlu etsin birtanem sende sabret cok degil 7 ay :asigim:
Habersiz birakma beni tatlim

tamam canim birakmam.. sende canini fazla sIkma. Seven insan gercekten bekliyor. Sevgilinde anlayisli karsilicagini dusunuyorum. Babanada gelince, inat etmeyince hersey daha cok iyi oluyor inan.. Biraz sabret onlarda gorsunler ne kadar uzuldugunu sevdigini emin ol babanda yola gelicektir :1hug: test edilmistir heheh benimkisi geldi!

tamam canim birakmam.. sende canini fazla sIkma. Seven insan gercekten bekliyor. Sevgilinde anlayisli karsilicagini dusunuyorum. Babanada gelince, inat etmeyince hersey daha cok iyi oluyor inan.. Biraz sabret onlarda gorsunler ne kadar uzuldugunu sevdigini emin ol babanda yola gelicektir :1hug: test edilmistir heheh benimkisi geldi!

Evet ya cok haklisin inat etmemem lazim sevgilim anlayisla karsiliyor seni bir omur boyu beklerim diyor ama iste sende biliyorsun ki cok ozluyorsun...malesef...boshayallersmile
Ama inat yok artik dedigin gibi insallah hersey guzel olurkaydirigubbakcemile5
Yorumlarin icin cok tsk ederim birtanem benim:asigim:

Back
X