Öyleyse söyleyecek söz yok.. Bu duygular bir yandan hoş bir yandan da acı vericiben bu duygulari anlamadigim icin yorum yapamiyorum
uber mantikli , kendine deger veren ve ozguvenli bir hatun olarak size yapabilecegim tek yorum bu maalesef..
Yanlış olduğunu biliyorum. Ama kalbim öyle demiyor heyecanlanıyor onun için. Keşke bunu engelleyebilsemBak yanliş kisiye aşik oldugunu zannettiginde doģru kisiyi bulmaya daha iyi ilerliyorsun bunu bi tecrube gibi kalbinden cikartip hooop cebine koyuyorsun ve insallah guzel seyler de oluyor :) yani insallah yanlis kisi cikmaz karsina ama.hayat insana yasayarak ta ogretiyor bazen sadece mantikli dusunuyorum demekle olmuyor.. sadece ders almasini bil.. hakkinda hayirlisi:
Der miyim sahi? Karşılıksız olunca pek bir esprisi yok bu duyguların..ne güzel iciniz heyecanla dolu ilerdede keske tekrardan bu duygulari hissetsem dersiniz xD
Bir taraf daha fazla severmiş derler :)Tamamen ilgisiz de değil ama duygularımız aynı değil bunu biliyorum.
Yaşım 25, ilk de değil. Çocukça da değil aslında.yasiniz kac bilmiyorum ama ben 18 yasinda bunun gibi birsey yasamistim simdi geriye dönüp baktigimda ay ne güzeldi diyorum... o tertemiz sevgi gibisi yok. ama iikide o olmamis diyorum.
Daha fazla seven taraf daha fazla acı cekermis. Ama ben aşktan yana acı kotami doldurdum geçmişte. Artık mutlu olmak istiyorumBir taraf daha fazla severmiş derler :)
Bu kadar karalar bağlamaya ne gerek var? Aşk çok yoğun duygu olsa da sizi korkutsa da her zaman yaşayacağınız bir şey de değil tabii en güzeli karşılıklı olanı :)
Bu kadar derin düşündükçe daha mutlu olamazsınız ben size diyeyim negatifliğiniz bu yorumdan bile hissediliyor.Daha fazla seven taraf daha fazla acı cekermis. Ama ben aşktan yana acı kotami doldurdum geçmişte. Artık mutlu olmak istiyorum
asik oldum ama hic bu hale gelmedimÖyleyse söyleyecek söz yok.. Bu duygular bir yandan hoş bir yandan da acı verici
Aklın her an düşüncelerle, bir insanla dolu olması, yemeden içmeden kesilmek, her an bişey yazar mı umuduyla gözü telefonda kalmak, görünce dünyanın en ozguvensiz insanı gibi tek kelime edememek, konuşunca sacmalayacagini bilerek mümkün mertebe az kelime sarfetmek......
Bütün bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum ama ne olur aşk olmasın..Hoslanti olsun, gelip geçici olsun, gulerek hatirlayayim. Ama aşk olmasın.
Çok korkuyorum aşık olmaktan. Aslında yanlıs kişiye aşık olmaktan korkuyorum demeliyim. Çünkü o bana benim ona duyduğum kadar ilgi duymuyor çok açık. Tamamen ilgisiz de değil ama duygularımız aynı değil bunu biliyorum. Kendimi daha fazla kaptirirsam sonu benim için hüsran olacak.
Uber mantıklı, özgüvenli ve kendinin değerini bilen kadınlar! Bişey diyin, senin peşinde koşanlara dönüp bir kez bakmazken buna bu kadar prim yaptırma diyin. Kalbim kıpır kıpır bir o kadar da üzgünüm.
Aklın her an düşüncelerle, bir insanla dolu olması, yemeden içmeden kesilmek, her an bişey yazar mı umuduyla gözü telefonda kalmak, görünce dünyanın en ozguvensiz insanı gibi tek kelime edememek, konuşunca sacmalayacagini bilerek mümkün mertebe az kelime sarfetmek......
Bütün bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum ama ne olur aşk olmasın..Hoslanti olsun, gelip geçici olsun, gulerek hatirlayayim. Ama aşk olmasın.
Çok korkuyorum aşık olmaktan. Aslında yanlıs kişiye aşık olmaktan korkuyorum demeliyim. Çünkü o bana benim ona duyduğum kadar ilgi duymuyor çok açık. Tamamen ilgisiz de değil ama duygularımız aynı değil bunu biliyorum. Kendimi daha fazla kaptirirsam sonu benim için hüsran olacak.
Uber mantıklı, özgüvenli ve kendinin değerini bilen kadınlar! Bişey diyin, senin peşinde koşanlara dönüp bir kez bakmazken buna bu kadar prim yaptırma diyin. Kalbim kıpır kıpır bir o kadar da üzgünüm.
Sanırım en iyi siz anladınız beni.. mümkün olur umarımAşk hakkında sayfalarca yazarım bana kalsa.
Sanırım aşık olmanın ingilizce karşılığı bu durumun tam anlamını verir "fall in love" yani aşka düşmek.
Burada şu nokta var düşmek mi kolay yoksa tutunmaya çalışmak mı?
Ben aylarca tutunmaya çalışıp sonrasında düşenlerdenim.
Söyleyeceğim şu ki umutsuzsanız düşmemeye gayret etmeyin, düşüşünüzü kolaylaştırır.
Sanırım en iyisi düşünmemek. Hisleri reddetmek. Mümkünse tabi.
Anlamak için soruyorum, normali ne sizce? Karşılıksız bir aşktan mutlu olmak mi?normal bir ruh hali değil bu ama
Sanırım en iyi siz anladınız beni.. mümkün olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?