İnsan doğum gününde bile ağlar mı?

Karlidaglar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
348
348
103
Ben okuyup çalışan biriyim bu nedenle bazı zamanlar dolunca girip yazabiliyorum anca. Sanırım içimi dökebildiğim tek yer burası.
Evet bugun benim doğum günüm. Ne kadar güzel bi gün olmasını isterdim... Üzülmemin sebebi de yalnız oluşum. Önceleri 00:00 da telefonum susmazdı,gün içinde yarım saatte bi mesaj alırdım. Şimdi ise bütün hepsini kaybettim. Yola çıktığımı yolda bulduğuma değiştim diyebilirim. Sevgilim bile el gibi kutladı. Zaten bi beklentim de yoktu ama doğum günüm bu benim ya yılda bir kere geliyor. Sanırım epey bi üstümden atamıcam bu durumu ben sectim cünkü simdi de cefasını çekiyorum..
Herkese teşekkür ederim okuduğu için.
Tüm Müslam aleminin kandili mübarek olsun.

Doğumgünün kutlu olsun. Vallahi ben doğumgünü konusunda oldukça yüzsüzüm. Açık açık doğumgünüm. Kutlayın yazıyorum. Erkek arkadaşıma da günler öncesinden söylüyorum. Doğumgünüm ve şu hediyeyi istiyorum diye.

Teşekkür ederim. Ben öyle değilim olamam da büyük ihtimalle :) Ben söyledikten sonra bana dünyaları almış benim umrumda olmaz,kendi düşünsün isterim. Yat kat araba istemiyorum da zaten bana bi çikolata alsa bile ben uçardım sanırım ama işte...

Yola çıktığımı yolda bulduğuma değiştim diyebilirim

Doğum gününüz kutlu olsun. Konuya gelince olabilir hepimiz yapabiliyoruz bazen bu yanlışları. Sonuçta farkındasınız hatanızın. Telafi edilebilecek şeyler varsa bunları yapıp kaybettiklerinizi kazanmaya çalışmak da iyi bir yol olabilir.

Sevgili yapınca arkadaşlarındanmı uzaklaştın onu anlayamadım eğer öyleyse çoğumuz yapıyoruz onu maalesefki.doğum günün kutlu olsun üzülme bende gayet sıradan kutlamıştım
İlk başlarda uzaklaşmıştım bayadır da görüşmüyoruz bile. Tamamen benim yüzümden. Teşekkür ederim :)

Vallahi bende değildim ama sevgilim unutkan biri. E doğumgünümü kutlamak ona bir zarar vermez. Şu durumda yaptığım gayet mantıklı geliyor bana. E hediye derdi de yok. Ben söylüyorum sonuçta.

Teşekkür ederim. Hatamın en başından beri farkındayım da yüzüm yok cesaretim yok. Ve erkek arkadaşım da istemiyor

nice yıllara sağlıkla.
sizin de kandiliniz mübarek olsun.
bence bu kadar üzülmeyin eskiden bende çok önem verirdim böyle şeylere şimdi kendim bile unutuyorum doğum günümü.
aklıma gelince arada aa şu kadar zaman sonra doğum günüm haberin olsun diyorum :)
beklentiler ve hayatlar farklı olabilir tabiki ama kendimizi üzmeye değmez..

Teşekkür ederim cok sağolun. İnanın beklentim o kadar düşüktü ki bi içten mesaj yazsa bile ben saatlerce ağlardım mutluluktan. El gibi kutlayınca zoruma gitti. Canı sağolsun ne diyeyim.

canım el gibi olan sevgilini at . eski telefon rehberleri temizlenirdi konusulmayan numaalar defterden silinirdi.
öylede sileceksin bazı deger verdiklerini.
yeni insanlar yeni dosluklar

2 hafta önce doğum günümde aynı şeyleri yaşadım. Çok stres altında olduğum bir dönemdi. Sınav ve proje yoğunluğundan kutlama yapamadık. 3-4 kişi kutladı toplamda. Sevgilim de mesaj attı sadece doğum günün kutlu olsun diye. Bütün gün ağladım. Benim de güya beklentim yoktu ama onu demeyle olmuyor işte biliyorum. Bütün gün sevgilimin en azından 30 saniye aramasını bekledim. O gece de ayrılma noktasına geldik ama konuştuk anlaştık sanıyorum. Üzme kendini. Yapabileceğin hiç bir şey yok. Ama şunu diyebilirim ki yalnız değilsin.
Ve doğum günün kutlu olsun!

Herkes oyle ne yapacaksin.Bence sana deger vermeyen insanlari bir sekilde hayatindan cikarmalisin.Oyle yaptım bir zararini da görmedim.He bazen yalniz hissediyor muyum?Evet ama en azindan rüyalar aleminde gezinmiyorum.Kendimk daha iyi hissediyorum.

Teşekkür ederim cok sağolun. İnanın beklentim o kadar düşüktü ki bi içten mesaj yazsa bile ben saatlerce ağlardım mutluluktan. El gibi kutlayınca zoruma gitti. Canı sağolsun ne diyeyim.
benim erkek arkadaşım 2 sene doğum günümü hiç kutlamadı, lafı bile geçmedi.
ben de onunkini kutlamadım. bu sene doğum gününde hiç konuşmadık bile.
bir önceki doğum gününde telefonu kapatırken öylesine "hadi doğum günün kutlu olsun" dedim, üffff saçma şeyler söyleme gibi bir laf etti.

sevgiliniz de böyle birisi olabilir mi acaba? o da doğum günlerini manasız bulan birisi mi?
hani düşünüyorum ben böyle biri olmama rağmen erkek arkadaşım önem verse, yine pek bir şey yapmazdım. sadece arayıp kutlardım. sizin deyiminizle el gibi olmuş olurdu ama içten mesaj yazmak içimden gelmediği için samimiyetsiz, zorlama olurdu.

uzun lafı kısası… erkek arkadaşınızın karakteri buysa çok takılmayın. size değer vermediğinden vs değildir bunu. kendimden biliyorum. düşüncesizlik diye nitelendirebilirsiniz en fazla.

Benimki de iyiki doğdun tatlım yazdı bıraktı sadece. Bankadan operatörümden gelen mesajlar bile ne kadar uzun onun yanında ( Çookk teşekkür ederim seninde kutlu olsun

Eminim öyledir ama yapamıyorum işte

Arkadaşlarının doğum günü,arkadaşlarının sevgililerinin doğum günü hepsi önemli onun icin. Belki de ben değersizim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…