insan dürüstlüğünü gururnu parayla satar mı?

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
arkadaşlar insanlar nekdr acımasız nekdr korkunç bir yere gitmeye başladı insanlık nekdr iğrenç yerlere gidiyor...bi zamnlar en sevdiğim aradaşım ablam dediğim insan şimdi para karsılııgında boşanma davamda karsı tarafa saitlik yapıyor baska acıklaması yok baska hiç bir seklde oraya dönemez bu nasıl birsey arkadslarım para aldıgını idda ediyolar düne kadar beni arayıp durumumu soran hamilesin canın birsey ceker deyip bana yemekler yapan şimdi kaynanamla da kanki olmus ondan nefret ediyordu bana neler anlatıyordu onun hakkında insan nasıl yapar??arkdslar bn bu yalancı sahtliği nasıl kanıtlıcam elimde dedlilim yok.

çok zor bir durum ama sende şahitler bul ,bununla birlikte onuda öğrenmiş oldun

paranın satın alamayacağı şey yok derken bunu kastediyorlar demek.. allah yardımcın olsun konu sahibi..

Benim çalıştığım işyerinin üst katında evli bir çift oturuyordu. Bunlar boşanma aşamasında hanımı bana geldi. Şahitlik yapmamı istedi ve çocuğuyla kocasının ilgilenmediğini, onlara vakit ayıramadığını bu konuda şahitlik yapmamı istedi. Öyle bir acındırdı ki kendine tamam dedim o anda nutkum tutulmuştu. Sonra düşündüm yahu bu adamı ben hep çocuğuyla görüyordum, eşiyle gezmeye giderkende görüyordum vicadenen nasıl ben bu adam hiç ilgilenmedi derim diye düşündüm. İlk mahkeme gitmedim sonra zorla götürüleceğimi anlatan bir tebligat aldım. Neyse mahkeme günü kadının şahitliği için gittim ama ordaki yemine göre doğruları söyledim hakime. Çok bozuldular çünkü adam özdilek'in müdürüydü tazminat alacaklardı. Valla hiç umrumda değil ben gerçekleri söyleyerek vicdanımı rahatlattım ama bidaha benle konuşmadılar:)) gerçekten adam çok iyi bir insandı ve hemen evlenir evlenmez bizden daire satın almışlardı, çok mutlulardı yani. Kızın annesi biraz paragözdü ve kızının yuvasını bozdu. belki arkadaşınızda yemin ederken doğruları söyler bekle bakalım. Orası aynı bir psikoloji çünkü...

arkadaşlar insanlar nekdr acımasız nekdr korkunç bir yere gitmeye başladı insanlık nekdr iğrenç yerlere gidiyor...bi zamnlar en sevdiğim aradaşım ablam dediğim insan şimdi para karsılııgında boşanma davamda karsı tarafa saitlik yapıyor baska acıklaması yok baska hiç bir seklde oraya dönemez bu nasıl birsey arkadslarım para aldıgını idda ediyolar düne kadar beni arayıp durumumu soran hamilesin canın birsey ceker deyip bana yemekler yapan şimdi kaynanamla da kanki olmus ondan nefret ediyordu bana neler anlatıyordu onun hakkında insan nasıl yapar??arkdslar bn bu yalancı sahtliği nasıl kanıtlıcam elimde dedlilim yok.

Demek ki o kadar da dost değilmiş... bu gün parayla sözün satan yarın para ile başka yerini satar... ne dine ne insanlığa sığmaz yaptığı şey...Bir şeyini kanıtlayamasanız da mahkemede bunu belirtin...hakim de anlar her halde bu tip durumlarla sık karşılaşıyorlardır...
Bu arada profil resimndeki bebek sizin bebeğiniz mi...

Acaba kadının şahitlik yapacağından haberi var mı? Bende bu yollardan geçtim. Hiç haberi olmayan insanları yazdım şahit diye, tabi karşı tarafta.

Avukat tuttunuz mu siz? Sizin ailenizde şahitlik yapAbilir.

X