Insan en cok sevdikleriyle sinaniyor :(

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Hayirli geceler kizlar ,
Bu aralar ne cok konu acar oldum bisey olunca kosa.kosa buraya geliyorum

Bundan 3 ay once ananemi.kaybettik bizzat herseyi yasadim annem morga girdiginde yanindaydim ve yogun bakimdada gordum, cok pskolojim bozuldu , gozumun onunden gitmez oldu o hali hatta tum gun.soka girdim her goren sana noldu diyordu an oldu cok agladim an oldu tek damla yas dokemedim insanlar.neden.geliyor demeye bile basladim hassas bi yapim var kokuyorum.herseyden.zaten

Ben annemi babami abimi ablami kaybetmekten cok.korkuyorum bunu dusununce bile gozumde yas.durmuyo dehsete kapiliyorum Rabbim bizi.ne.sevdiklerimizle ne sevmediklerimizle sinamasin kolay sinavlar versin ..

Kisi en cook.sevdigi ile imtihan edilirdi hz Yakupta en.cok.hz Yusufu sevmisti ve hz yusuf ile imtihan etti Cenabi hak

Bu korkuyu nasil yencem imtihanimin agir olmasindan cook korkuyorum

Allahım ailelerimizi, sevdiklerimizi yanıbaşımızdan hiç eksik etmesin, onlara uzun ömürler nasip eylesin inşaallah. Gerçekten bende düşünmek dahi istemiyorum. Ama imtihan dünyası.. Her gün binlerce insan bir sevdiğini kaybediyor. Allah düşmanımın başına vermesin bu acıları.. Hep dua etmeliyiz, sevdiklerimizi Allaha emanet etmeliyiz. Allaha emanet edilince bir şüphe duyulur mu hiç? o yüzden böyle şeyleri düşünme. Dua edelim bol bol, sevdiklerimiz hala nefes alıyor diye de şükredelim.

Korkunun aksine bende fobi oldu surekli bisey olcak vizdan azabi cekcem saniyorum
Duyulmaz duyulur mu hic Rabbime emanet tabikide hepsi O cc ne isterse o olur Rabbim kolay sinavlar versin

başın sağolsun, Allah sevdiklerine sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin inşallah. kısa Bi süre önce anneni kaybetmişsin zamanla acısı azalabilir bunkadar yığın hissetmeyebilirsin. veya psikoterapi ile kabullenmeyi öğretebilirsin kendine. Allah sabır versin

O her insanın aklına gelir.. şahsen bende öyleyim.. ana baba kardeş evlat canın ciğerin.. ama her şeyden önce ilk sıraya Allah ı koyucaz.. ben inanıyorum ki öte tarafta da buluşturcak Rabbim bizi.. hayat burdan ibaret değil.. sadece sağlıklarında kıymet bilip hoş tutucaz ki Allah gecinden versin kaybettiğimizde vicdan azabı çekmiycez..

Benim de hayattaki en büyük korkum bu. Onlardan önce bile ölmeyi isterdim bazen. Ama bu sefer de onlara bu acıyı nasıl yaşatırım diye üzülürdüm. Zaman zaman daha atağa geçiyor bu korku bende. Düşünüp ağlıyorum. Halbuki ne kadar yersiz bir korku olduğunu, daha da önemlisi korkunun ecele faydasının olmadığını çok iyi biliyorum. Ama söz konusu annem ve babam olunca aklımı yitirecek gibi oluyorum. O gün gelince ne yapacağım hiç bilmiyorum, bilmek de istemiyorum

Telefonum geceleri hep yanımda. Sanki birşey olacak, beni arayacaklar gibime geliyor. Evlenince çok arttı bu bende.

Gerçi şu an hamileyim. Sevgilerin en büyüğü evlat sevgisiymiş. Allah evlat acısıyla sınamasın derler hep... Sanırım o dünyaya geldiğinde ben de öyle hissederim, bilmiyorum...

Ben daha.bu sevgiyi.tatmadim ama baskalarinin cocugunu annem diye sevesim geliyo Rabbim.her kadina anne duygularini bahşediyo :)

Hayirlica bebeginizi.kucahiniza alirsiniz.insaAllah, rabbim.acisini gostermesin
Sevdiklerimizi.bize.bagislasin dusunmekten.kafam agriyor

Vicdanimizla bas.basa birakmasin rabbim.cok zor insan yapamdgi hersey aklina gelir annem anne diye agladikca icimde.bisey kopuyo anneme bisey olcak saniyorum bazen.ben onlardan.once.olayim bile diyorum ama hasa rabbim den dahami iyi bilecegim o ne dilierse olur

Allahimmm korusun agzinizdan.yel alsin anneannem vafat etti annem Elhamdulillah hayatta rabbim uzan hayirli saglikli omur verisin . Coo saolun , evet benim.kabullenememe sorunum var amcam oldugundede oyle olmustum saka gibi geliyor yardim.almalimiyim

pardon pardon kusura bakma canım eksik okumuşum, Annecinle uzuun seneler geçirin hepberaber inşallah.
Kabullenmeme sorunu için yardım alırsan daha kolay atlatırsın tabi..

Rabbim hic birimizi sevdiklerimizle sinamasin bende ayniyim hele kizimi dogurdugumdan beri bana bisey olursa ona nolur korkusu sardi. Rabbim ne evlat acisi nede evlatlarimiza ana baba acisi gostersin amin

doğru..
bende karnimdaki oğlumu çok sevmişim..
hergün sever konuşurdum..
rabbim 7 aylık melegimi yanina aldi.. onu benden çok sevdi.. cennetin en güzel yere koydu melegimi.. bunada hamdolsun..
ikincisini severmiyim bilmiyorum sanirim korkacagim kaybetmekten...ilk gözagrim gibi sevemem herade..
rabbim sevdikleriyle sinaniyor..
en azindan onlarin hayatta olduklari kıymetini bilelim...
çok şükür ailemiz hayatta.. rabbim sinamasin.. uzun ömür etsin inş.

Rabbim hic birimizi sevdiklerimizle sinamasin bende ayniyim hele kizimi dogurdugumdan beri bana bisey olursa ona nolur korkusu sardi. Rabbim ne evlat acisi nede evlatlarimiza ana baba acisi gostersin amin
Canim.benim rabbim.kiznads ailenede uzun.omurler versin eksik dua.etmeyelim genede Allahtan.iyi asla bilemyiz

Uzulme bitanem ayni sevgiyle oburunude seversin Rabbim.onu senden cok sekis.yanina.almis cennette bulusmak dilegi ile.insaAllah
Rabbim hayirli bi evlat nasip etsin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…