- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Allah bizi sevdiklerimizle ahirette kavuşmayı nasip etsin,de.
Allahım ailelerimizi, sevdiklerimizi yanıbaşımızdan hiç eksik etmesin, onlara uzun ömürler nasip eylesin inşaallah. Gerçekten bende düşünmek dahi istemiyorum. Ama imtihan dünyası.. Her gün binlerce insan bir sevdiğini kaybediyor. Allah düşmanımın başına vermesin bu acıları.. Hep dua etmeliyiz, sevdiklerimizi Allaha emanet etmeliyiz. Allaha emanet edilince bir şüphe duyulur mu hiç? o yüzden böyle şeyleri düşünme. Dua edelim bol bol, sevdiklerimiz hala nefes alıyor diye de şükredelim.
Onu demeye hazi degilim su ancok korkuyrum cok
Benim de hayattaki en büyük korkum bu. Onlardan önce bile ölmeyi isterdim bazen. Ama bu sefer de onlara bu acıyı nasıl yaşatırım diye üzülürdüm. Zaman zaman daha atağa geçiyor bu korku bende. Düşünüp ağlıyorum. Halbuki ne kadar yersiz bir korku olduğunu, daha da önemlisi korkunun ecele faydasının olmadığını çok iyi biliyorum. Ama söz konusu annem ve babam olunca aklımı yitirecek gibi oluyorum. O gün gelince ne yapacağım hiç bilmiyorum, bilmek de istemiyorum
Telefonum geceleri hep yanımda. Sanki birşey olacak, beni arayacaklar gibime geliyor. Evlenince çok arttı bu bende.
Gerçi şu an hamileyim. Sevgilerin en büyüğü evlat sevgisiymiş. Allah evlat acısıyla sınamasın derler hep... Sanırım o dünyaya geldiğinde ben de öyle hissederim, bilmiyorum...
O her insanın aklına gelir.. şahsen bende öyleyim.. ana baba kardeş evlat canın ciğerin.. ama her şeyden önce ilk sıraya Allah ı koyucaz.. ben inanıyorum ki öte tarafta da buluşturcak Rabbim bizi.. hayat burdan ibaret değil.. sadece sağlıklarında kıymet bilip hoş tutucaz ki Allah gecinden versin kaybettiğimizde vicdan azabı çekmiycez..
başın sağolsun, Allah sevdiklerine sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin inşallah. kısa Bi süre önce anneni kaybetmişsin zamanla acısı azalabilir bunkadar yığın hissetmeyebilirsin. veya psikoterapi ile kabullenmeyi öğretebilirsin kendine. Allah sabır versin
pardon pardon kusura bakma canım eksik okumuşum, Annecinle uzuun seneler geçirin hepberaber inşallah.Allahimmm korusun agzinizdan.yel alsin anneannem vafat etti annem Elhamdulillah hayatta rabbim uzan hayirli saglikli omur verisin . Coo saolun , evet benim.kabullenememe sorunum var amcam oldugundede oyle olmustum saka gibi geliyor yardim.almalimiyim
Canim.benim rabbim.kiznads ailenede uzun.omurler versin eksik dua.etmeyelim genede Allahtan.iyi asla bilemyizRabbim hic birimizi sevdiklerimizle sinamasin bende ayniyim hele kizimi dogurdugumdan beri bana bisey olursa ona nolur korkusu sardi. Rabbim ne evlat acisi nede evlatlarimiza ana baba acisi gostersin amin
doğru..
bende karnimdaki oğlumu çok sevmişim..
hergün sever konuşurdum..
rabbim 7 aylık melegimi yanina aldi.. onu benden çok sevdi.. cennetin en güzel yere koydu melegimi.. bunada hamdolsun..
ikincisini severmiyim bilmiyorum sanirim korkacagim kaybetmekten...ilk gözagrim gibi sevemem herade..
rabbim sevdikleriyle sinaniyor..
en azindan onlarin hayatta olduklari kıymetini bilelim...
çok şükür ailemiz hayatta.. rabbim sinamasin.. uzun ömür etsin inş.
Allah razi olsunBaşınız sağolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?