Insan en cok sevdikleriyle sinaniyor :(

Ah ahh aynı beni anlatmışsınız... Benimkiler de bana çok düşkünler, ben de onlara. Tek çocuğum zaten, bu da büyük bir etken. Kardeşler bu tür zor günlerde aynı acıyı yaşadıkları için biraz olsun destek görüyorlar. Bense tek başımayım.

Ben de eskiden öyle sanırdım hatta çatışırdım bile onlarla. Ama şu an anlıyorum ki, hele de insanları tanıdıkça, eşimin ailesini tanıdıkça şaşırıyorum. Benim ailem ne kadar iyiymiş meğer diye... Anneme bazen dert yanarım mesela kayınvalidem böyle yaptı diye. Bana hak verir, yanımda olur ama arkadan da olsun kızım sen iyilikten vazgeçme der.

Demek bebek de kar etmiyor desene :)) Bilmiyorum biz mi çok takıyoruz anlamadım valla, ama elde değil ki... Ben de hamileyim bazen babam uğruyor, bir ihtiyacın var mı diye. Bakışlarını yakalıyorum dalıp gitmiş. Belli ki hala beni küçük kızı olarak görüyor, istersem 10 çocuk annesi olayım, farketmiyor.

Allah hepsine uzun ve sağlıklı ömürler versin ya Rabbimmm...
Amiiin inşallah... Ben de tek cocugum , çok isterdim bir sürü kardesım olsaydı .. :)
Benım hamılelıgımde de babam her gun benı işe kendı göturur cıkısta alırdı.. Doguma gırdıgım gün o yüzünü unutamam..Bazen dıyorum keske bu kadar baglı olmasaydım ama aynı dedıgınız gibi eşimin ailesini falan gördükçe iyice anlıyorum degerlerını.. Neye ıhtıyacın var dıye sormazlar bıle kendı hayatlarındalar .. İyiler zararları yok ama hıc faydaları da yok .. Oysa benım aılem , bebegın odasını falan bız alıcaz siz masrafa gırmeyın dıyıp her seyle ilgilendıler ..Eşimin ailesi ise hiç sormadı bıle .. Ve bu hep böyle oluyor.. Bana zararları olmamasına rağmen , böyle oldukları ıcın sıcak olamıyorum onlara karsı...
Allah eksık etmesın basımızdan annemızı babamızı❤️

Amiiin inşallah... Ben de tek cocugum , çok isterdim bir sürü kardesım olsaydı .. :)
Benım hamılelıgımde de babam her gun benı işe kendı göturur cıkısta alırdı.. Doguma gırdıgım gün o yüzünü unutamam..Bazen dıyorum keske bu kadar baglı olmasaydım ama aynı dedıgınız gibi eşimin ailesini falan gördükçe iyice anlıyorum degerlerını.. Neye ıhtıyacın var dıye sormazlar bıle kendı hayatlarındalar .. İyiler zararları yok ama hıc faydaları da yok .. Oysa benım aılem , bebegın odasını falan bız alıcaz siz masrafa gırmeyın dıyıp her seyle ilgilendıler ..Eşimin ailesi ise hiç sormadı bıle .. Ve bu hep böyle oluyor.. Bana zararları olmamasına rağmen , böyle oldukları ıcın sıcak olamıyorum onlara karsı...

Amin insallah rabbim hayirli ve uzun.omur versin ailelerimize . Tek cocuk olmanizin cok dezavantajlari var ama bir yindende tek gozde sizsibiz askinda buda cok.guzel . Ne guzel birbirne bagki bi ailede buyumussunuz.bizde aynen siz gibiyiz.evlenmedim daha.bilmiyorum ama.insallah ailemdende iyi bi aile ile karsilasirim :)

Amin insallah rabbim hayirli ve uzun.omur versin ailelerimize . Tek cocuk olmanizin cok dezavantajlari var ama bir yindende tek gozde sizsibiz askinda buda cok.guzel . Ne guzel birbirne bagki bi ailede buyumussunuz.bizde aynen siz gibiyiz.evlenmedim daha.bilmiyorum ama.insallah ailemdende iyi bi aile ile karsilasirim :)
Tadını cıkarın o zaman baba evının :)
İnşallah ıyı kalplı , kıymet bılecek bır ınsanla bırlestırırsın yolunu..Çünkü sevgiyle büyüyenin ,sevgisizliğe ilgisizlige tahammul edebılmesı cok daha zor .. Allah sızın de aılenızı basınızdan eksık etmesın..

Hayirli geceler kizlar ,
Bu aralar ne cok konu acar oldum bisey olunca kosa.kosa buraya geliyorum En Büyük KK

Bundan 3 ay once ananemi.kaybettik bizzat herseyi yasadim annem morga girdiginde yanindaydim ve yogun bakimdada gordum, cok pskolojim bozuldu , gozumun onunden gitmez oldu o hali hatta tum gun.soka girdim her goren sana noldu diyordu an oldu cok agladim an oldu tek damla yas dokemedim :KK43: insanlar.neden.geliyor demeye bile basladim hassas bi yapim var kokuyorum.herseyden.zaten :KK43:

Ben annemi babami abimi ablami kaybetmekten cok.korkuyorum bunu dusununce bile gozumde yas.durmuyo dehsete kapiliyorum Rabbim bizi.ne.sevdiklerimizle ne sevmediklerimizle sinamasin :KK43: kolay sinavlar versin ..

Kisi en cook.sevdigi ile imtihan edilirdi hz Yakupta en.cok.hz Yusufu sevmisti ve hz yusuf ile imtihan etti Cenabi hak :KK43:

Bu korkuyu nasil yencem imtihanimin agir olmasindan cook korkuyorum

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.Ölüm hepimizin başına gelecek bir durum ama hiç bir zaman hazır değiliz helede sevdiklerimizin başına gelmesi düşüncesi bile korkunç.Nasıl atlatırsınız bilemiyorum Allahtan sabır diliyorum.Bende ölümün kenarında dolaştım defalarca . Acillerde dolaştık,yoğun bakımlarda dolaştık,yoldan geçen ambulansın sesini duyunca bile içim kötü oluyor.

Aa ben de isterdim valla en azından bir kardeşim olaydı :)

Aynen aynen. Benim k.v falan zararları da var, çok mutsuz ettiler beni, hala da ediyorlar. Hiç kimse anne baba gibi olmaz tabi ama insan sıcaklık da bekliyor biraz...

Amin amin aminnnn. Allah esirgesin onları...

Ben de tek cocugum yazmısım abim var aslında ama 9 yaş büyük , tek gibi büyüdüm yazacaktım aslında.

Back
X