- 23 Haziran 2016
- 29
- 6
- 1
- 40
- Konu Sahibi KumkatNedir
Amiiin inşallah... Ben de tek cocugum , çok isterdim bir sürü kardesım olsaydı .. :)Ah ahh aynı beni anlatmışsınız... Benimkiler de bana çok düşkünler, ben de onlara. Tek çocuğum zaten, bu da büyük bir etken. Kardeşler bu tür zor günlerde aynı acıyı yaşadıkları için biraz olsun destek görüyorlar. Bense tek başımayım.
Ben de eskiden öyle sanırdım hatta çatışırdım bile onlarla. Ama şu an anlıyorum ki, hele de insanları tanıdıkça, eşimin ailesini tanıdıkça şaşırıyorum. Benim ailem ne kadar iyiymiş meğer diye... Anneme bazen dert yanarım mesela kayınvalidem böyle yaptı diye. Bana hak verir, yanımda olur ama arkadan da olsun kızım sen iyilikten vazgeçme der.
Demek bebek de kar etmiyor desene :)) Bilmiyorum biz mi çok takıyoruz anlamadım valla, ama elde değil ki... Ben de hamileyim bazen babam uğruyor, bir ihtiyacın var mı diye. Bakışlarını yakalıyorum dalıp gitmiş. Belli ki hala beni küçük kızı olarak görüyor, istersem 10 çocuk annesi olayım, farketmiyor.
Allah hepsine uzun ve sağlıklı ömürler versin ya Rabbimmm...
Benım hamılelıgımde de babam her gun benı işe kendı göturur cıkısta alırdı.. Doguma gırdıgım gün o yüzünü unutamam..Bazen dıyorum keske bu kadar baglı olmasaydım ama aynı dedıgınız gibi eşimin ailesini falan gördükçe iyice anlıyorum degerlerını.. Neye ıhtıyacın var dıye sormazlar bıle kendı hayatlarındalar .. İyiler zararları yok ama hıc faydaları da yok .. Oysa benım aılem , bebegın odasını falan bız alıcaz siz masrafa gırmeyın dıyıp her seyle ilgilendıler ..Eşimin ailesi ise hiç sormadı bıle .. Ve bu hep böyle oluyor.. Bana zararları olmamasına rağmen , böyle oldukları ıcın sıcak olamıyorum onlara karsı...
Allah eksık etmesın basımızdan annemızı babamızı