• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan eşinden cekinir mi ?

Konu dışı olacak ama ben ikinizi aynı kişi sanıyordum yani iki farklı kişiymissiniz şoktayim

Vay be ayıplı konu gözümü açtı aydınlanma yaşadım.

Nasıl aynı kişi sanıyordun?
Zeytinağacı ile bayağı bayağı farklıyız aslında kadesa :)

bak bi de naked man yöntemi var bi diziden öğrendik

o odada yokken giysileri çıkarıp bekliyosun öyle anadan üryan
adam gelince şok içinde bakıyor önce sonra olaylar olaylar :)

:KK70:
yok bi anda cat diye catlasin o damar :KK53:

sevismek istedigini belli edemeyen kadinlar tuhafima gider. hadi seviselim demeye gerek mi var?
ben ne zaman yatakta esimi dudagindan opsem olayi oraya getiriyor.
B birisii sen opmeye de mi cekiniyon yoksa?
Yok Allahtan öpüsmede skinti yok onda da olsaydi bilemiyorm artk nolurdu

Şu an geyiğine konuşuyoruz ama adam şikayetlerini açıkça anlatıyor ilerde üslubu da sertlesecektir, eşim benimle put gibi sevişse ben de söylenirim, gecelik fantazi kostüm falan senin için uzak şu an, öncelikle düz takılın kıyafet önemli değil, kendiliğinden gelişsin sen başlat, karanlık bir ortamda daha rahat olabilirsin, atıyorum adam pc başındadır odaya gir ışığı kapat oturduğu koltuğu hafifçe çek ve kucağına otur gerisi gelir diye düşünüyorum
Kucagina oturmak :110::110:

ahahahah ikiz kardeşim mi acaba :)
nasıl aynı sanıyodun yav :KK70:

Nasıl aynı kişi sanıyordun?
Zeytinağacı ile bayağı bayağı farklıyız aslında kadesa :)

Bilmiyorum ki nasıl aynı kişi sanıyordum bilsem sanmazdim zaten hahahaha :) ama yazım tarzınız mesleğiniz vs..aynı olunca demek ki yanıltmış beni.

Seks anında istediklerini söyleyememenin nedeni sana bakması yüz yüze olmanız ise onun arkanda olduğu pozisyonları deneyin buna ağırlık verin bir süre

:KK45:oooo anammm ne cevherler varmis yahuuu:KK53:kizz valla (birisi)hocalarin kuvvetli masallahh :KK70:bizde faydanalak biraz :21:

ogerendik derken :)
aynisini karsi tarfata mi yapiyor :)$baska kim ogrendi ve yapiyor :))))

ogerendik derken :)
aynisini karsi tarfata mi yapiyor :)$baska kim ogrendi ve yapiyor :))))

How i met your mother dizisinde vardi ve 3 de biri negatif sonuslaniyordu genelde. Tabi evli olmak sart degildi dizide.
bu yöntemi yapmiyoruz. Yani soyunuyoruz ama beklemiyoruz efenim :D

Canim benim o guzelim gecelikleri giymeyincede,o bazi bayanlarada ne yazikki kapi acmis oluyoruz zaten:KK59:bide bu tarafindan dusun bakalim bence as artik bu utanma duygusunu ilk zamanlar normaldir anlarim ama iki sene olmus artik erkekler heyecan ister isteklerni belli eden kadinlari ister bi bakis yeter aslinda alttan alttan bi gulus iki yanas tamamdir o is:KK14:
Valla cok dogru diyosun canm

Eee sen sevişme esnasında öylece yatıyor musun?
Hiç mi yön vermiyorsun olaya anlamadım?
Valla veremiyom ya mal mal duruyom yani :110: kendime öyle cok kiziyorm ki bu konuda o_O
Aaa ben seni 19 saniyordum, tamam ok verdim o zaman en tez zamanda insallah :KK76:
Ya bu konuda aksam aksam olmadi yine di mi? Olan var olmayan var :KK53:
:KK48::KK48:

Biyigim olsa büre büre dolanirdim evin icinde kesin. Kovalayan kisi biz oluyoruz galiba :KK49:
Anaaa benm hic bir zaman yapamayacagm sey sizlerdede ne cevherler varms yahu En Büyük KK

Hahahahahhah :KK70:

Kucagina oturmak derken nicün gözlerini devirdin Feride?
Esinin kucagina otur maden ilk bunu yap.
Askerde komutaninmis gibi davranma.
Hadi hic olmadi ayy mememde birsey mi var yaa bir baksana diye oyun yap :KK50:
Allahm ölecem gülmektn ya konunun en basindan beri yorumlara gülmktn cenem agridi artk :KK70::KK70:

Benimki onu üşengeçlikten yapıyor sanıyordum
adam naked man yapıyormuş meğer :D

Back
X