• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan eşinden cekinir mi ?

"Güreşek mi?" diyorum, elbisemi yukarı kaldırıp çiftleşme dansı tarzı gerzek hareketler yapıyorum, kızgınlığa giren kedim gibi gidip sürtünüyorum, karanlıkta saklanıp korkutup üstüne atlıyorum, odasına gidip soyunup "hadi koca oğlan" diyorum.
Neden çekineyim?
Nikahıma almışım, fıstık artık benim, binecem üstüne niye utanacakmışım ?
Gece gece ne güldüm yaa :D Bende hiç çekinmem bu arada :D

How i met your mother dizisinde vardi ve 3 de biri negatif sonuslaniyordu genelde. Tabi evli olmak sart degildi dizide.
bu yöntemi yapmiyoruz. Yani soyunuyoruz ama beklemiyoruz efenim :KK70:
hahahhaa
e erken soyununca mecbur bekliycen o halde evdemi dolasicaz yaaa :)))

:KK45:oooo anammm ne cevherler varmis yahuuu:KK53:kizz valla (birisi)hocalarin kuvvetli masallahh :KK70:bizde faydanalak biraz :21:
Ya sorma valla karnm agridi ya gülmektn esim soruyo noluyo neye gülüyorsun diyo ay adama nasl diyim sendn utanmaman yolunu ariyormda kk hatunlari bana inanlmz fikirler veriyo die :KK70::KK70::KK70:

arada eşim de bana yapıyor işte
odaya girince sürprizzzz :)
Hahahshshshsh yok artk :KK70::KK70:

Valla cok dogru diyosun canm

Valla veremiyom ya mal mal duruyom yani :110: kendime öyle cok kiziyorm ki bu konuda o_O

:KK48::KK48:

Anaaa benm hic bir zaman yapamayacagm sey sizlerdede ne cevherler varms yahu En Büyük KK

Hahahahahhah :KK70:

Allahm ölecem gülmektn ya konunun en basindan beri yorumlara gülmktn cenem agridi artk :KK70::KK70:

Hmm bak ama bu ciddi sorun.
İnternetten oku bir şeyler.
Mesela üstte sen ol, o zaman sen daha aktif olursun mecburen.
2 yıl olmuş olaya el atman şart.
Çekiniyorum, yapamıyorum yok yani olmaz..

"Güreşek mi?" diyorum, elbisemi yukarı kaldırıp çiftleşme dansı tarzı gerzek hareketler yapıyorum, kızgınlığa giren kedim gibi gidip sürtünüyorum, karanlıkta saklanıp korkutup üstüne atlıyorum, odasına gidip soyunup "hadi koca oğlan" diyorum.
Neden çekineyim?
Nikahıma almışım, fıstık artık benim, binecem üstüne niye utanacakmışım ?
:KK70:Koptummmm.Vuracan kırbacı vuracan kırbacı:KK70:

pshhttt kirmizi uyeler kaç kiisi takip ediyor burayti bi deyin hele merak ettim :)

Anaaa benm hic bir zaman yapamayacagm sey sizlerdede ne cevherler varms yahu En Büyük KK

Tabi caaanim. Artik sen de durmaz birseyler yaparsin. Yani kadinim diye kendimi bu konuda arkaya atacak degilim. Hatta popoya saplak olayini bir tek ben yaparim nerede bulsam yakalasam affetmem evin icinde. Tabiki de disarida hanimefendiyiz ama evin icinde erkegimi ellerim yani :D

mesela gecenin bi yarısı adam uyurken orasını burasını taciz ederek uyandırmayı denedin mi?
:D

at üstünden ya şu çekingenliği
kocanı şöyle tepe tepe kullanma hakkına sahipsin

Ya sorma valla karnm agridi ya gülmektn esim soruyo noluyo neye gülüyorsun diyo ay adama nasl diyim sendn utanmaman yolunu ariyormda kk hatunlari bana inanlmz fikirler veriyo die :KK70::KK70::KK70:

Hahahshshshsh yok artk :KK70::KK70:
bu kadar takdik aliyon sabaha neticeyi haber edersib artik bi zahmet
sabaha kadar kk yi beklemiycen herhalde demi :))

Hmm bak ama bu ciddi sorun.
İnternetten oku bir şeyler.
Mesela üstte sen ol, o zaman sen daha aktif olursun mecburen.
2 yıl olmuş olaya el atman şart.
Çekiniyorum, yapamıyorum yok yani olmaz..
Valla olmuyoms öyle kimsenin bsyden cekindigi yok ay ben ne kendimi kasiyosam millete baksana bi saolun kizlar ufkum genisledi olaylara bakis acim degisti ha :KK70:

sürekli sevişmeyi başlatanın da yönetenin de tek taraf olması kabus gibi görünüyor bana :KK14:
en azından yanına otur, sarıl, ellerini kullan, okşa, öp falan yani, madem direk bir giriş yapamıyorsun... zamanla açarsın kendini, mesela duştan çıkıp kurulanıp eşinin karışında havluyu atıvermek, ya da çıplak/iç çmaşırlı vucuda mutfak önlüğü giyip çay servisi yapmak gibi yine çok da çaba gerektirmeyen küçük numaralar yapabilirsin. büyük numaralara sonra geçeriz :KK70:

Back
X