• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan eşinden cekinir mi ?

Birşey söylemenize falan gerek var mı?
Yani çekinecekte birşey yok tabiki. Öpersin koklarsın yatakta sonlandırırsın :KK53::KK53::KK53:
Bunun şekli şemali olmaz diye düşünüyorum yeter ki isteyeym yani :KK53::KK53:

belki ilk bi iki ay çekinir de 2 sene çok olmuş açılmanız için, yaa ilişki isteme konusunda ben çekinmiyorum da ,yatakta konuşmaya istek belirtmeye ben de çekiniyorum hala ya:KK23:
senelerin psikolojik baskısı var üstümüzde tabi kolay değil atmak:KK53:

valla yeri geidiğinde ben erken yatmış oluyodum uyumuş olsam o sırada eşim gelince uyansam yine sarılıyorum hadi sevişelim diyorum yani uykulu uykulu daha çekici oluyo :D

"Güreşek mi?" diyorum, elbisemi yukarı kaldırıp çiftleşme dansı tarzı gerzek hareketler yapıyorum, kızgınlığa giren kedim gibi gidip sürtünüyorum, karanlıkta saklanıp korkutup üstüne atlıyorum, odasına gidip soyunup "hadi koca oğlan" diyorum.
Neden çekineyim?
Nikahıma almışım, fıstık artık benim, binecem üstüne niye utanacakmışım ?
Alemsin :KK48: cok tatli, komik anlatim tarziniz..

konu sahibi bize uy dediklerimizi yap guven bize :KK53:

valla bütün arkadaşlar kirli çamaşırlar dökülmüş iyi de oldu fikir almış olduk
ben erkek gibiydim ilk zaman çok ruhsuzdum hatta hiç yanaşmazdım
sonrası eşim dile getire getire yola getirdi
şimdi durdurabilene aşk olsun :eek::eek::eek::eek:

Ah tolincm sadece is cinsellik degil ki mesela bir sürü geceligm var yok arkadas kesinlkle giyemiyorm kendmi kötü hssediyorm burda diyemeyecegm hani bazi bayanlar vardr ya onlar gibi hissediyrm ya
Kardeş giyilmemiş paketinde duran gecelikler varsa ziyan etme bana yolla. Ha bu bebelere incik cincik almaktan donsuz kaldık..

Haha ne cilveli gacılar varmış kk de
Sayfalardır gülmekten bi hoş oldum.:KK70:
okurken koptum yaa :)
konu sahibi biraz çekingen sanırım ama sonuçta kocası ya
ben hiç çekınmem ıstegımı belı ederım hemen eşimde anlar :KK31:

Kizlar merhaba bir sorum olcak ama cok cekiniyorm affiniza siginarak soruyorm esinizle cinsel yakinlasma istediginzde napiyosunz yani bunu hal ve harektlerinizle mi belli ediyosnz yoksa direk söylüyomusunz ? Ya ben 2 seneyi askindir evliyim asiri çekiniyorm esimden gecelik giymeye bile utaniyorm ya kendimi cok kötü hissediyorm :KK43:
Cinsel anlamda bsyler olsn istiyosam söyleyemiyorm felan bsy yapmaya bile utaniyorm ben bu skintiyi nasil asicam ya :110:

NOT:smdi bizm kk kadinlari he yeni üye konuda hemn cinsellik demeye baslar smdi ama bu bnm 2.üyeligm diger üyeligimde tanidklarm oldugu icin burdan soruyorm kazenin de bilgisi var zaten

bunlar olabiliyor canım, hiç takma. zamanla düzelir. bazıları ömür boyu çekiyor bunu. ben de zaman zaman gecelik vs giyerim ama her giydiğimde bi çekingenlik olur yani. engel olamam. bunun nedeni cinselliğin ayıp birşeymiş gibi biz kızlara anlatılması ve o baskı. ömür boyu böyle ceremesi sürüyor işte. halbuki yemek yemek kadar olması gereken birşey. elbette evlilik öncesi ya da sonrası diye yorum yapamam bu kişisel tercihtir.

bunlar olabiliyor canım, hiç takma. zamanla düzelir. bazıları ömür boyu çekiyor bunu. ben de zaman zaman gecelik vs giyerim ama her giydiğimde bi çekingenlik olur yani. engel olamam. bunun nedeni cinselliğin ayıp birşeymiş gibi biz kızlara anlatılması ve o baskı. ömür boyu böyle ceremesi sürüyor işte. halbuki yemek yemek kadar olması gereken birşey. elbette evlilik öncesi ya da sonrası diye yorum yapamam bu kişisel tercihtir.
neden biz bayanları baskılarlar hep hiçmi düşünmezler sonradan bunların bize yansımasını

neden biz bayanları baskılarlar hep hiçmi düşünmezler sonradan bunların bize yansımasını

mecburen böyle oluyor.
hele anne olduktan sonra pozisyon iyice değişiyor. kocanın özellikle çocuktan sonra kendisini dışarı atma nedeni de bence bu.
adam artık seni kutsal ve dokunmaması gereken biri olarak görüyor. (ne saçma dimi?
artık anne olduğun için yatakta seninle olmak adama ağır geliyor. artık kadınlık misyonun bitmiş annelik misyonun bitmiş oluyor. toplum bu izlenimi yaratıyor kadında.
aslında namus ile cinsellik ayırımı yapılması lazım.
namuslu olmayı öğretirken cinsellikten ürkütüp kocana karşı utangaç kadın profili yaratıyorlar.
hoş namusun da tanımı artık iki bacak arası değil ya neyse..

mecburen böyle oluyor.
hele anne olduktan sonra pozisyon iyice değişiyor. kocanın özellikle çocuktan sonra kendisini dışarı atma nedeni de bence bu.
adam artık seni kutsal ve dokunmaması gereken biri olarak görüyor. (ne saçma dimi?
artık anne olduğun için yatakta seninle olmak adama ağır geliyor. artık kadınlık misyonun bitmiş annelik misyonun bitmiş oluyor. toplum bu izlenimi yaratıyor kadında.
aslında namus ile cinsellik ayırımı yapılması lazım.
namuslu olmayı öğretirken cinsellikten ürkütüp kocana karşı utangaç kadın profili yaratıyorlar.
hoş namusun da tanımı artık iki bacak arası değil ya neyse..
kesınlıkle haklısınız ewlendıkten sonra bıle bu baskıyı atamıyoruz henuz anne olmadım ama soyledıklerınızı haklı cıkarır bır kac sey duydum arkadaslarımdan,ya kısaca bırsey dıyeyım mı cınsellık konusunda ne bız bayanlar ne de erkekler cok bır sey bılmıyoruz turk mılletı olarak

Burada bir konu görmüştüm. Eşinin yanında soyunamayan, hatta aydınlıkta kendini gösteremeyen bir bayan bile vardı. Üstelik çocukları olmasına rağmen :KK35:

Back
X