- 2 Eylül 2015
- 507
- 400
- 18
Aboww o derece yaniBurada bir konu görmüştüm. Eşinin yanında soyunamayan, hatta aydınlıkta kendini gösteremeyen bir bayan bile vardı. Üstelik çocukları olmasına rağmen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aboww o derece yaniBurada bir konu görmüştüm. Eşinin yanında soyunamayan, hatta aydınlıkta kendini gösteremeyen bir bayan bile vardı. Üstelik çocukları olmasına rağmen![]()
ya bu ülkede neler var 17 senelik evli olup vajinusmus sorununu aşamayan cıftler okuyoruzBurada bir konu görmüştüm. Eşinin yanında soyunamayan, hatta aydınlıkta kendini gösteremeyen bir bayan bile vardı. Üstelik çocukları olmasına rağmen![]()
cekınmek degılde bendede bazı vucut kısımlarımı begenmeme varBazi kadinlarda vucudundan cekinio
yok gayet güzelmişte, dur bakayım bulabilecek miyim, eski bir konuydu. :)Bazi kadinlarda vucudundan cekinio
17 sene!!ya bu ülkede neler var 17 senelik evli olup vajinusmus sorununu aşamayan cıftler okuyoruz
Burada bir konu görmüştüm. Eşinin yanında soyunamayan, hatta aydınlıkta kendini gösteremeyen bir bayan bile vardı. Üstelik çocukları olmasına rağmen![]()
evet bılıyorum17 sene!!cidden?
Iste bunu demek istiyirum.burdakilere bakiyorumda gayet curretkarm ben demekcekınmek degılde bendede bazı vucut kısımlarımı begenmeme var![]()
kesınlıkle haklısınız ewlendıkten sonra bıle bu baskıyı atamıyoruz henuz anne olmadım ama soyledıklerınızı haklı cıkarır bır kac sey duydum arkadaslarımdan,ya kısaca bırsey dıyeyım mı cınsellık konusunda ne bız bayanlar ne de erkekler cok bır sey bılmıyoruz turk mılletı olarak
sımdı curetkar olmak demek benım anladıgım kıyafet konusunda rahat gıyınebılıyorsunuz ben mı yalnıs anladım,bende rahat dekolte gıyerım ama mesela goguslerımden pek hoslanmamIste bunu demek istiyirum.burdakilere bakiyorumda gayet curretkarm ben demek![]()
Yok kiz giyim degilde yataktan bahsettim hic cekinmem isteklerimi dile getiririm hicbiyerimide saklamamsımdı curetkar olmak demek benım anladıgım kıyafet konusunda rahat gıyınebılıyorsunuz ben mı yalnıs anladım,bende rahat dekolte gıyerım ama mesela goguslerımden pek hoslanmam
her kelımenıze katılıyorum yıllarca ewlı olupta orgazm olamayan bayanların ulkesı burası gerek gecmıstekı baskı gereksede eşin bencil tutumu buna neden oluyorbi yerde okumuştum. erkek olunca o kıymetli organ "pipi" daha küçücükken amcalara, dayılara, teyzelere "hanimiş pipisi" diye gösteriliyor. kız çocuğunda ise "ayıp" diye tanıtılıyor.
çocukluktan başlıyor yani olay.
büyüdükçe benim aslan oğlum yapara dönüyor olay. erkek gider her karı kızla yatar kalkar bakirliğini atar çünkü bakir kalması ayıptır.
kadın ise bi bok yapamaz çünkü bakire kalmaması ayıptır.
bakirelik veya aksi durum hakkında yorum yapmayacağım, bu herkesin kişisel görüşü.
ancak bahsetmek istediğim kadının ve erkeğin büyütülürken cinsellikle ilgili eğitiminde sıkıntı var.
ortaokulda cinsellik dersi almıştım, orkid dağıtmışlardı. sınıfa gidene kadar utançtan kendime gelememiştim.
hala da ped alırken çekinen kadınlar görebiliyorum yaşım olmuş 30. şaka gibi..
neyse olayı toparlıyım, iş bu halde olunca kadın bakireliğini kaybedince intihara giderken erkek kendini adamlık mertebesine koyuyor.
sonra tabi evlenince gerdek gecesi hadi aslanımla uğurlanan erkek kadını umursamadan zevkine bakıyor, evliliklerin çoğunda kadın orgazm ne demek bilmeden kocası isteyince fino köpeği gibi gidip altına yatıyor. (kaldı ki dinimizde evet bu var, kocan seni istiyorsa arkanı dönüp yatamazsın. )
esas olay kadının canı çekince bunu söyleyememesi.
esas üzüntü bu aslında.
yatakta bende oyleyım canım cekınmem konusurum nıye cekıneyım nıkahlı eşim ama şu sıralar eşim yok maalesef yurt dışında hayırsızYok kiz giyim degilde yataktan bahsettim hic cekinmem isteklerimi dile getiririm hicbiyerimide saklamam![]()
Benimkide iki gundur sehir disinda is nedeniyle sizinkide mi is icin yurt disindayatakta bende oyleyım canım cekınmem konusurum nıye cekıneyım nıkahlı eşim ama şu sıralar eşim yok maalesef yurt dışında hayırsız![]()
evet iş için 7 hafta oldu ve 2 ay daha yokBenimkide iki gundur sehir disinda is nedeniyle sizinkide mi is icin yurt disinda
evet iş için 7 hafta oldu ve 2 ay daha yok![]()
Kiyamam cidden uzun bi sure gelince acisini cikaftirsin artikevet iş için 7 hafta oldu ve 2 ay daha yok![]()