İnsan evladına bunu der mi?

troyofhelenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
245
326
53
28
Herkese iyi akşamlar. Hemen konuya geçeyim şu am kendimi hiç iyi hissetmiyorum ağlıyorum bi kaç gündür iyi değilim hastayım vücut kırgınlığım var. sabah ilaç içtim çıktım evden dersaneden geldim yine hastaydım bi şeyler yedim ilaç içmeyi de sevmen biriyim annem başıma dikildi az önce ilaç getirmiş ben de içmek istemedim geçer dedim hap yutamıyorum çünkü bağırdı içsene diye bi kaç kere aşırı ben de bağırma dedim yine bağırdı sesimi yükselttim bende bağırma diye bu sefer babam da odadaydı birden parladı hakaretler etti ağza alınmayacak şeyler ve gebersin gitsin verme ilaç dedi gebersin dedi uzattı yine devam etti kötğ şeyler söylemeye ben ağlıyorum onlar şimdi içerde tv izliyorlar gülüyorlar ve bu ilk de değil kızlar yardım edin bana nasıl davranmalıyım hiç değer görmüyorum evde sevgi görmüyorum

Görüyorsunuz ki anneniz düşünmüş ilaç getirmiş.
Ama sonrası için mantıklı bir açıklama yok, bağırıp çağıracaklarına düşünmeseler de olur.
ben babama çok düşkünüm hiçbir şekilde saygıda kusur etmem ne dese yaparım ama inanın bana erkek kardeşime o kadar iyi davranır sever öper ben sanki üveyim umrunda değilim napıcam bilmiyorum ölmek istiyorum artık belki o zaman değerim anlaşılır

Dersini almissin iste ,bundan sonra herkese ederi kadar davran,
İsini gor ,
Okulunu oku ,meslek sahibi ol gitb,
Begendigi evladi onunla ilgilensin

Anne yüreği,kıyamamıştır sizi öyle görmeye.Biran önce iyileşin diye ısrar etmiştir.
Babanızın sinirlenmesine bir şey diyemiyorum.Aranızda başka sorunlar vardı da bu da üstüne tuz biber mi oldu acaba?
Belli etmese de babanız da içten içe üzülmüş demek ki hemen iyileşmenizi istemiş bence.
Ama üslubu biraz sert olmuş.
Sıkmayın canınızı.

Anne yüreği,kıyamamıştır sizi öyle görmeye.Biran önce iyileşin diye ısrar etmiştir.
Babanızın sinirlenmesine bir şey diyemiyorum.Aranızda başka sorunlar vardı da bu da üstüne tuz biber mi oldu acaba?
Belli etmese de babanız da içten içe üzülmüş demek ki hemen iyileşmenizi istemiş bence.
Ama üslubu biraz sert olmuş.
Sıkmayın canınızı.
hayır eve geldiğimden beri bir kere sormadı

Seni düşünmese ilaç getirmezdi. İç diye üstlenmiş sonra sen bağrınca babanda duymuş ve sinirlenmiş. O anki sinirle öyle demiştir yoksa niye sevmesin. Sende evladisin. Tırnağına zarar gelse canı yanar

Seni düşünmese ilaç getirmezdi. İç diye üstlenmiş sonra sen bağrınca babanda duymuş ve sinirlenmiş. O anki sinirle öyle demiştir yoksa niye sevmesin. Sende evladisin. Tırnağına zarar gelse canı yanar
inanın bana daha önceki tartışmalarımızda ağlamaktan helak oldum çok hassas bi yapım var ve bile bile kılını kıpırdatmadı adım atmadı ben attığım halde

Canim annem kucukken dusunce kor goz falan diye sinirlenirdi. Bi turlu anlamazdim yav kadin ben dusmusum canim yqnmis zaten ne diye kiziyosun bi de. Sonradan anladim onun cani daha cok yanarmis ondan da sinirlenirmis. Bugun oglum huysuzluk edip dustu hem uzuldum hem kizdim niye atiyosun kendini geri diye. :)) seni sevmeseler 18 yasina gelmissin sana ilac getirir mi ayagina? Israr eder mi ic diye? Haksizlik ediyosun ama bunu simdi ne dersem diyim anlamazsin. Soyle bi 25 yaslarina gel, hele bi cocugun olsun o zaman anlayacaksin anneyle babanin her sozune kizilmasmis. Ha keske oyle demeseler ama onlar o kadar laf olsun diye demisler ki o lafi simdi ondan gulusuyolar onlara gore dun dotumuzden cikti, hic mi bisi demicez kafasi var. :))

sağ
Canim annem kucukken dusunce kor goz falan diye sinirlenirdi. Bi turlu anlamazdim yav kadin ben dusmusum canim yqnmis zaten ne diye kiziyosun bi de. Sonradan anladim onun cani daha cok yanarmis ondan da sinirlenirmis. Bugun oglum huysuzluk edip dustu hem uzuldum hem kizdim niye atiyosun kendini geri diye. :)) seni sevmeseler 18 yasina gelmissin sana ilac getirir mi ayagina? Israr eder mi ic diye? Haksizlik ediyosun ama bunu simdi ne dersem diyim anlamazsin. Soyle bi 25 yaslarina gel, hele bi cocugun olsun o zaman anlayacaksin anneyle babanin her sozune kizilmasmis. Ha keske oyle demeseler ama onlar o kadar laf olsun diye demisler ki o lafi simdi ondan gulusuyolar onlara gore dun dotumuzden cikti, hic mi bisi demicez kafasi var. :))
sağolun rahatladım biraz hiç tanımadığım insanların bile bana da iyi gelmesi bana daha çok acı verse de

Ohhooo benim annem bana neler dedi neler...bu ney ki...
Kaldi ki annen düşünmüş etmis
Bu kadar fevri olma

sağ

sağolun rahatladım biraz hiç tanımadığım insanların bile bana da iyi gelmesi bana daha çok acı verse de
Tamamen yasindan dolayi suan olaylara bakis acin. Hesabini kapatma bunu seneler sonra oku cok sacma gelecek sana aman buna kizilirmiymis diyeceksin. Git sende yanlarina birlikte gulun bosver canim annen baban onlar senin

Back
X