Evet yaşadığınız durum hatalarla dolu ve acı. Umarım başta kendiniz olmak üzere insanlara haksızlık yaptığınızı anlarsınız. Kullanıldığımı düşünsem, o insandan tiksinirim.
Özsaygınızı kaybetmeyin, aşk sürünmekse lanet olsun aşka.
Eşinizi sevmiyorsunuz, boşanın. Çünkü ona da yazık. Ki o nasıl anlamadı, bilmiyorum.
Sevdiğiniz kişinin eşine de acıyın, ilaçlarla vs değil acilen mantıklı düşünmelisiniz.
Böyle bir insana 4 sene vermek tam bir zaman kaybı. Bebeğinizi kaybetmişsiniz, Allah rahmet eylesin. Size de sabır versin. İnanın bu düzen, acımasız insanlar onu çok yaralardı.
Bir de bebeğinizn arkasına sığınmayın diyorlar, yaşanılan acılar insanda tepkime yaratır. Herkesin tepkimesi bir değildir, biri 1 etkilenir biri 1000.
Psikolojik bir sorununuz olduğu gün gibi aşikar, takıntı.
Bu takıntıyı ya algılamıyor insanlar, budan kaynaklı madem ayrıldın ne konuşuyorsun diyorlar. Ya da algılamasına rağmen,
Sırf çoğunluğa uymak için bu tarz söylemleri. Yazık.
Psikolog tabiki yardımcı olacaktır, forumda; gerçek hayatındaki sorunların acısını çıkaramamışlar harici de elbet akıl verecektir. Ama insanın merhemi kendisinde inanın.
Herkes hata yapmıştır, büyük veya küçük. Netice itibari ile herkes. Ve hatta şunu söyleyim, hatalı bir insanı çoğunlukla ezmeye çalışmak büyük hatadır.
Linç kültürünü bırakın, bunlar gelişememişliğin göstergesi. Ve bu foruma girmezsem, sebebi insanlara yapılan acımasız yorumlar.
Aklı fikri olan şuraya bir ayıbını anlatmasın gerçekten, toplanıp taşlıyorlar. Marifet gibi birbirlerinin taşlamasını da beğeniyorlar, geyik döndürüyorlar. Bu insan intihara kalkıştım diyor, anonim şekilde bile anlatılmayacak bir meseleyi anlatıyor. Eliniz nasıl gidiyor bilmem.
Düşene tekme vuramam.
Zaten hatalar kocaman kocaman, benim de sizler gibi gözlerim görüyor.
Yetmez demi, taksim meydanın da salllandırmak gerek.
Ama işte bir de yüreğim var benim. Hadi beni de linçleyin.
Herkese merhamet ve doğru yol diliyorum