insan gormek istemiyorum

gelecek olanlar buyuk.cocuklar kaynassin hadide anne baba zaten kapidan birakip gidiyor.saatler geciyo aradan donuyorlar hadi gidiyoruz.benjm demek istedigim gelsinler annesiyle babasiyla oturalim muhabbet edelim kaynasilacaksa.cocuklar oynasin dagilsin herkes evine.ama ben boyle deyince istemiyo oluyorum
Büyük çocukla 1,5 yaşındaki ikiz değil de büyük olan çocuğunuz kaynaşacak galiba.büyüğü o aileye göndermeyi teklif edin sizde...ya da anneniz toplasın misafirler çocuklarla sizin büyük çocuğu o baksın hafta sonu... :halay:

Kaynaşsınlar da siz de yatılı kalmalarına gerek Yok. Hem 1,5 yaşında ne kaynaşması bu. Gelecek olan çocuklar kaç yaşlarında acaba?? Gündüz gelir anneleri ile beraber oturup kaynaşırlar. Siz neden 4-5 çocuk idare edesiniz. Anneniz sizi superkadın sanıyor galiba.
Ben sizin eski konulara göz attım. Kv de ve anne size gelmek ve sizin onlara gitmenizi istiyorlar anladığım kadarıyla. Diğer çoçuğunuz okuldayken, ikizler de uyurken anneye ya da kv bırakıp arada 1-1,5 saat dışarı çıkıp hava alın bence... siz gelecek olan misafirden ziyade kendi hayatınızdan sıkılmış gibisiniz. Gidin saçınıza bişiler yaptırın, kaşınızı aldırın, bir parkta boş boş oturun, ne bileyim tek başınıza vakit geçirin. Anne de kv de sizi rahatlatmak için çağırıyor ve geliyor olabilir. O zaman siz de bu imkandan faydalanın. Onlar gelene kadar işlerimi bitiriyorum çocukların uyku saati geliyorlar demişsiniz... yapmayın işleri nasılsa ikisinden biri gelecekse...kendinize fazla yükleniyorsunuz bence... biraz nefes alın.
iste herkes bitarafa cekiyo.tmm yardim etmek istiyorlar ben kendimi bi sekilde buyuk olana gore ayarliyorum.ufaklar uyusun buyuge zaman ayirayim diye.bu sefer oturup kaliyoruz

iste herkes bitarafa cekiyo.tmm yardim etmek istiyorlar ben kendimi bi sekilde buyuk olana gore ayarliyorum.ufaklar uyusun buyuge zaman ayirayim diye.bu sefer oturup kaliyoruz
İyi de hafta içi büyük zaten okulda değil mi? Valla size verebileceğim daha fazla tavsiye kalmadı. Ama bence sizin destek almanız şart. Anneniz ile ciddi bir sohbet de şart. O bu kırılır diye size Kafayı yedirecekler belli ki...bırakın isteyen istediğini düşünsün. Halden anlamayan anneniz bile olsa yapacak bir şey Yok. Yatıya çocuk bırakmak isteyen aileye de alamam kusura bakmayın deyin. Çok kaynaşsınlar derseniz Bende 1,5 yaşında ikiz var buyurun siz alın benim büyüğü deyin. Zaten bir daha semtinize uğramazlar.

Allah size kolaylık ve sabır versin. Benim sinirlerim oynadı çünkü.

Büyük çocukla 1,5 yaşındaki ikiz değil de büyük olan çocuğunuz kaynaşacak galiba.büyüğü o aileye göndermeyi teklif edin sizde...ya da anneniz toplasın misafirler çocuklarla sizin büyük çocuğu o baksın hafta sonu... :halay:
ikizlerim yokken sorun olmuyordu.onlar benimkini istemesede ben onlarinkine surekli bakiyordum.her gittigim yere goturuyordum.ama suan sartlarim cok zor.insanin baska sorunu oluyo yeri geliyo.bazen modunda olamiyo

İyi de hafta içi büyük zaten okulda değil mi? Valla size verebileceğim daha fazla tavsiye kalmadı. Ama bence sizin destek almanız şart. Anneniz ile ciddi bir sohbet de şart. O bu kırılır diye size Kafayı yedirecekler belli ki...bırakın isteyen istediğini düşünsün. Halden anlamayan anneniz bile olsa yapacak bir şey Yok. Yatıya çocuk bırakmak isteyen aileye de alamam kusura bakmayın deyin. Çok kaynaşsınlar derseniz Bende 1,5 yaşında ikiz var buyurun siz alın benim büyüğü deyin. Zaten bir daha semtinize uğramazlar.

hafta ici okulda.oglen geliyor o gelene kadar zaten yemegim fln hazir oluyo.ama hep bi kosusturma icindeyim.cok sukur elimden geldigince kimseye yuk olmamaya calisiyorum.psikolojim bozuluyo haliyle.

Hayir demek bu kadar mi zor ya?
Bir olur iki olur surekli surekli niye bakiyosun ki milletin cocuguna.
Kendi sagligina,zamanina yazik! Baskalari keyif surecek diye hic kendimi bunaltamam.

Yuzune telefon kapatana agzinin payini veremedin mi? Akraba mi akbaba mi ne bu boyle. Annenlere ayrica pess!

Yahu kardeşim ben sistim burada sen hala üzüldü mu kırıldı mi derdindesin
Kim bu akraban kızkardeşin mi
onda bile böyle sadece tek taraflı kabul olmaz
Akrabalık ilişkisi bir yere kadar iş adam kullanmaya geçmiş senin durumunda
Neden bu kadar kıvranıp duruyorsun
Ekmeğini mi veriyor asini mi veriyor
Yoksa zamanında büyük bir borç falan verdiler ondan mi bu kadar sinirlendirmek istemiyorsun

Sen çocuğunu kabul etmeyince pat diye suratına kapamasindan anlamadin mi seni kullandığını

Olmaz olsun öyle akraba ilişkisi çocuğa odev yaptıracak gidip kaş aldıracak zamanım yok diyorsun elalemin çocuğuna bakıyorsun

Bir haftada sen git en azından büyüğe bir bakın haftasonu gezmem var diyin bakin ne olacak

merhaba arkadaslar yine ben.nedir bu insanlardan cektigim anlamitoeum.1.5 yasinda ikizlerim ve 4,sinifa giden cocugum var.dersler yazilular derken haftaici okadar yogun geciyoki.kucuklerun bakimi buyugun dersleri.hic isim bitmiyor kafam allak bullak.sadece hergun gunu kurtariyorum.ama insanlar beni anlamiyolar.uc cocukla buda yoruluyo diye dusunen yok.kendini yemekli agirlatmaya calisanmi haftasonu cocuklarini yatiya birakanmi.cok yoruldum cok.kabul etmeyincede surat asanlar trip atanlar.acaba benmi cok yumusak kaliyorum diyorum yoksa kavul etmemekle bencillikmi yapiyorum.yetisemiyorum artik oyle biktimki ec isinden hizmetten.kebdime vakit ayirmak istiyorum.zaten uc cocukla ha deyince cikip dolasamiyorum.hergun birde misafir agirliyorum.guya yaptiklari yardim.istemiyorum kimseden yardim mardim

Nefes almaya ihtiyacın var.Onlardan uzak durabilirsin ama durmak mümkün gibi değil anladığım kadarıyla.Topla çoluk çocuk sen git bir de,daha ne desem bilemedim 6 aylık çocuğa bakıp eve yetişemiyorum :/

Sana cok hak veriyorum ama soyle bir sey var insan istemiyorsan sen de gitmeyeceksin.

Hayir demek bu kadar mi zor ya?
Bir olur iki olur surekli surekli niye bakiyosun ki milletin cocuguna.
Kendi sagligina,zamanina yazik! Baskalari keyif surecek diye hic kendimi bunaltamam.

Yuzune telefon kapatana agzinin payini veremedin mi? Akraba mi akbaba mi ne bu boyle. Annenlere ayrica pess!
sanirim annemde kustu ne aradi ne sordu.bugun

akrabam bana kusmus kabul edemedigim icin cok gucenmis.birdaha asla gitmem demis annemi arayip.herhafta biyere gidiyormusum bir haftada gitmeyebilirmisim.zaten o oturmucakmis cocuklari birakip pazara gidicekmis.simdi artik bu mesele surerde surer

akrabam bana kusmus kabul edemedigim icin cok gucenmis.birdaha asla gitmem demis annemi arayip.herhafta biyere gidiyormusum bir haftada gitmeyebilirmisim.zaten o oturmucakmis cocuklari birakip pazara gidicekmis.simdi artik bu mesele surerde surer
Aman boşver canıma minnet deseydin annene de... 3 çocukla bide onun çocuklarını eğlicektin. Hanım da rahat rahat pazara gidicekti. Kocasına bıraksın yavrucaklarını. Hiç sıkma sen canını. Hayır dedikçe bayırın ne kadar güzel bişi olduğunu anlıcaksın. Anne baba kayınvalide neyse de dıdısının dıdısı akraba çocuğu eğlenek nedir?

Ikizleri olan birinden ne bekliyorlar ki ben olsam kesinlikle birakmam kimse gelsin.siz hayir demeyi ogrenin cok alistirmissiniz onlari.herkesin bi hayati var baskalari uzulmesin diye hayatinizdan anlar gidiyo

akrabam bende kalmak istiyormus cocuklar.kendi cocuklarimi tasiyamiyo kafam artik.bu aksam aradi cocuklar kalcak demi buhafta sende dedi.ayy ben baska biyere soz vermistim dedim.suratima kapatti ve arkadanda planini bozmayalim diye msj atmis
Insanlara haddini biraz bildir bu ne ya sanada gunah basin donuyomus sen herkese cok yuz veriyodun biraz cazgir ol
Hastalık kapatacağım diyorsun bu gidisle gercekten kaparsin HAYIR DEMEYI ÖGREN

Insanlara haddini biraz bildir bu ne ya sanada gunah basin donuyomus sen herkese cok yuz veriyodun biraz cazgir ol
Hastalık kapatacağım diyorsun bu gidisle gercekten kaparsin HAYIR DEMEYI ÖGREN
surekli basim donuyo artik o kirilmasin bu.kirilnasin derken.haftasonu bari kafa dagitayim diyorum.onuda es dost cagiriyo ole gidiyorum.ama bu hafta gitmeyebilirmisim.canim istesigi yere gidiyormusum ben

Ikizleri olan birinden ne bekliyorlar ki ben olsam kesinlikle birakmam kimse gelsin.siz hayir demeyi ogrenin cok alistirmissiniz onlari.herkesin bi hayati var baskalari uzulmesin diye hayatinizdan anlar gidiyo
bende anlamiyorum insanlar ne istiyor.bu haftasonum berbat oldu.obur bizi davet eden yer esimin tarafi gitmesen olmuyo

Back
X