bilmiyorum napsam kiriliyorlar sonrada boyle.annem cok kirildi babamda kirilmis annemin demesi.kustu gittikendinden ödün verme zamanla alısırlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum napsam kiriliyorlar sonrada boyle.annem cok kirildi babamda kirilmis annemin demesi.kustu gittikendinden ödün verme zamanla alısırlar
Söyle yapın onlar gelmeden siz gidin ve çocukları onlara bırakın bir kaç saatliğine daha size gelmezlertukendim bittim.oldumki ne oldum.islerimi iyi kotu yetistirmete calisiyorum kimseye muhtac olmadan ama beni gayet musait bos oturuyorum saniyorlar
istemezlerki.kendi kafalari dolu.zaten kendi co uklarindan bunaliyolarSöyle yapın onlar gelmeden siz gidin ve çocukları onlara bırakın bir kaç saatliğine daha size gelmezler
Sormayın ve bırakınca da artık çok bunaldim sira sizde deyinistemezlerki.kendi kafalari dolu.zaten kendi co uklarindan bunaliyolar
ben istiyorumki herkes annesiyle gelsin annesiyle gitsin.ne ben kimseye yuk olayim nede sorumluluk alayimSormayın ve bırakınca da artık çok bunaldim sira sizde deyin
Yoksa haliniz perişan soyliyim
Musait degilim.diyeceksin.kabul etmiyorum ama ne hikmetse herkesin bize gelecegi tutuyor.zaten biyere gitneme fursat bile yok
bugun dedim ama suclu oldum oturdumKimseyi cekemem valla boyle bir durumda.
Alinan alinsin.
Ekmegimi mi veriyorlar sanki?
Sinir hastasi olmaya niyetim yok..der gecerim
millet haftasonu gelsin diye bekler ben haftaici grlsin diye bekliyorum.herjeste bir hizmetlendirme hevesi varMusait degilim.diyeceksin.
Insanlara hayir.demeyi ogrenemezsen sinir hastasi olursun.
Hayatta bazen biraz bencil olmak gerekiyor.
Tecrube konusuyor burda
Eee halden anlamıyorlar ne yapacaksınben istiyorumki herkes annesiyle gelsin annesiyle gitsin.ne ben kimseye yuk olayim nede sorumluluk alayim
Yani anne baba hadi neyse... dağınık olsa da ev yemek olmasa da idare edilir. Ama misafir öyle değil. Gelene hizmet etmeyin Evi toparlamayın. Ay yetiştiremedim diyin. Onlar varken yavaş yavaş devam edin ev işinize. Yemek işini de öyle özenerek değil de geçiştirerek yapın. Yani siz eğer her daim iyi ağırlarsanız inanmazlar size. Aman zaten yapıyor bi de nazlanıyor derler. Eski konularınıza da baktım. Anneniz ve kv niz sürekli gel git olsun istiyorlarmış. Siz en iyisi sık sık onlara gidin. Ev yerli yerinde durur hem bu sayede. Gelmenizi istiyorlarsa dağınıklığı önemsemiyorlardır. Bence üzmeyin kendinizi. İkiz büyütmek zaten zor iş. Bir de başka şeyler ile canınızı sıkmayın hiç... diğer misafirler için demiyorum ama anneniz ve kv niz için hizmete zaten gerek yok. Onlar çocuk oyalarken sizde işlerinizi yaparsınız. Daha rahat olmaz mı sanki...evet kendi tarafimdan.gorup duruyorlar nekadar bunaldigimi.kimse kirilmasin istiyorlar guya.anneme soyledim durumu.onlara kizar gibi yapip bidunya soyledi bana.babamda cok kizmis bana.kimse anlamak istemiyo.psikolojim iyice bozuldu bas donmesi yasiyorum gublerdir.bidaha soyleeim gelmeyiz onlarda gelmezler kafani dinle madem dedi.napayim bilmiyorum kotu hissediyorum kendimi
Eee halden anlamıyorlar ne yapacaksın
O zaman kendi dilleriyle konuşun bu devranı siz tersine çevirirsiniz ancak..
iste sorun orda hayir diyorum baska yere sozum var diyorum daha ne diyim.daha oncede bi haftasonu kalmak istiyotcocuklar sizde dediler.bende bize belli olmuyo biyere gidilcek oluyo dedim.olsun onlarida goturursun zarari olmaz onlarin deyip gectilerhayir demek cok kolay
ben size gelenlerdrn ziyade sizin gibi kadinlari anlayamiyorum
hayir ya cok basit hayir diyrcrksiniz
ayyy saka gibi gercekten
annem yine bakiyo feldigi zaman ama kvdem geldigi zaman oturuyoruz geneldeYani anne baba hadi neyse... dağınık olsa da ev yemek olmasa da idare edilir. Ama misafir öyle değil. Gelene hizmet etmeyin Evi toparlamayın. Ay yetiştiremedim diyin. Onlar varken yavaş yavaş devam edin ev işinize. Yemek işini de öyle özenerek değil de geçiştirerek yapın. Yani siz eğer her daim iyi ağırlarsanız inanmazlar size. Aman zaten yapıyor bi de nazlanıyor derler. Eski konularınıza da baktım. Anneniz ve kv niz sürekli gel git olsun istiyorlarmış. Siz en iyisi sık sık onlara gidin. Ev yerli yerinde durur hem bu sayede. Gelmenizi istiyorlarsa dağınıklığı önemsemiyorlardır. Bence üzmeyin kendinizi. İkiz büyütmek zaten zor iş. Bir de başka şeyler ile canınızı sıkmayın hiç... diğer misafirler için demiyorum ama anneniz ve kv niz için hizmete zaten gerek yok. Onlar çocuk oyalarken sizde işlerinizi yaparsınız. Daha rahat olmaz mı sanki...
sizin yuzunuz yumusak vr fena alistirmissiniz bunlari senelerdiriste sorun orda hayir diyorum baska yere sozum var diyorum daha ne diyim.daha oncede bi haftasonu kalmak istiyotcocuklar sizde dediler.bende bize belli olmuyo biyere gidilcek oluyo dedim.olsun onlarida goturursun zarari olmaz onlarin deyip gectiler
sorumluluk almak istemiyorum.zaten sirtimda yukum cokYatılı çocuk misafir konusunda da net olun. Bende 3 tane var zaten. İdare edemem diyip kestirin atın. Bunun için size kırılan insan da zaten sizi sevmiyordur amacı sizi kullanmaktır.
zaten bebeklerim var diye cok yakin olmadiktan sonra biyere gitmiyorum.yada birakip gidiyorum.yani okadar cocukla olacak is degilsizin yuzunuz yumusak vr fena alistirmissiniz bunlari senelerdir
iki kere ters cikin bakin bi daha niyetleniyorlar mi
cocuklari da alin mi dedi hayir alamam gittigim ev sahibine ayip o kadar cocuk tasiyamam yanimda diyeceksiniz , net ve kesin konusun
Yaniii 1,5 yaşında bebeği olan hele ki ikiz çocukları olan birine yatıya üstelik 2 gece yatıya çocuk göndermek anlayışsızlık olmuyor da sizin reddetmeniz anlayışsızlık oluyorsa bırakın öyle bilsinler. Sizin sağlığınızdan kıymetli mi?sorumluluk almak istemiyorum.zaten sirtimda yukum cok