• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insan hayatinda bi kez mi asik olur ?

Amin canım inşallah.. Seyirlik değil ömürlük olsun :16::nazar:
Teşekkür ederim ve ben dediğim gibi gerçek aşkın 1 kere yaşandığına inananlardanım.
2 3 kere aşık olmak çok saçma zaten aşk değil.

Benim sözlümle ilişkim 7.senemizde, Allah korusun bu saatten sonra birşey olmasın rabbim esirgesin.. Kimseyi ne böyle sevebilir ne de isterim...
Biz birbirimizin ilk aşkı çocukluk aşkıyız:nazar::nazar:
Gerisi hikaye...İçinde bulursan kendini bir daha başkasını asla onun gibi sevemezsin.Bu kadar da eminim.

:nazar::nazar::16:

Birtek bu son cümleni anlamadim myzt :S:S :44::44::26:

Hımmmm...
Sanırım soruyu yanlış kişiye sordun.:17:
Benim ilk evliliğim biraz mantık biraz hoşlanmaydı.
Hayranlık ve aşk yoktu.:ssz:
Hayranlık olsaydı zaten boşanmazdım inan bana.
Dualarına kocaman amin diyorum. Hep derim ki Rabbim bizi bizden çok sevenlerle karşılaştırsın inşallah.:nazar:
Ama oluyor inan bana. Sen istemesen de önüne gelen nasibe engel olamıyorsun ki zaten.
Sadece zamanı ve mekanı biz bilmiyoruz. Biraz kaderin akışına bırakmak gerek kendimizi.:nazar:

Amiiinnn insaAllah amiiinnn...:nazar::nazar:
Anladim canim tskler :71:
Cok haklisin canim, kaderin akisina birakinca kendimizi iste o zaman birden cikiyor karsimiza nasibimiz dmi ? :31:
Bende oyle dusunuyorum, cunku biseyi isteyince bekleyince, olmuyor, ama unutunca veya takmayinca zamana birakinca, hiç ummadigin bi anda gelisiyor hersey, öyle dmi ?

Sen tekrar mi evlendin Lalecim ? nasil oldu, yani birden karsina mi cikti .... ? :17: Merak ettim

Dogru söylüyorsun Hewi :)

InsaAllah o biri benimde karsima cikar ins....

bunlar o kadar güzel duygular ki insani insan yapan duygular, olmayinca insan kendini eksik gibi hissediyor...

Not : mlkctk bu alinti yaptigim yorumu begenmissin... ama sen 1 kez asik olunur diye dusunuyorum demistin ?:44::26: sonra sadece sevgi saygi olur demistin... :6:

inşallah allah gönlüne göre birini karşına çıkarır.

Back
X