- 14 Temmuz 2019
- 371
- 235
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bandırma’da yaşıyorum psikoloğum da sanırım pek işe yaramıyor güven vermiyo pekBelki psikologunuz iyi değildir. Nerde yaşıyorsunuz
Ben de bu rahatsizlik sonucu ilaclar kullanmistim ama herkesin dogru ilacini bulmak zaman aliyor ve bunu da iyi bir psikiyatrist çözümleyebiliyor ancak.Ben 9 yaşından beri panik atak hastasıyım yani küçüklüğümden beri tabi büyüdükçe azaldı Biraz ama bu 2 senedir tekrarladı 1 senedir ilaç tedavisi alıyorum 4 aydırda psikolog desteği alıyorum
Atlattın mı pekiBen de bu rahatsizlik sonucu ilaclar kullanmistim ama herkesin dogru ilacini bulmak zaman aliyor ve bunu da iyi bir psikiyatrist çözümleyebiliyor ancak.
Cok şükür ,cok cebellestim yillarca ama atlattim.Ve sonunda bazi seyleri kabullendim.Ben de Bursa dan önerecektim.eger imkaniniz varsa Mehmet Demirel.Bursanin en iyi psikiyatristlerinden.Bandirma Bursa 2 saat kadar diye tahmin ediyorum.Atlattın mı peki
Evet Bursa olabilir sürekli gidip geliyorum zaten deneyebilirim onu
[/QUOTE
Gecmiş olsun ıctenlikle tavsiye ediyorum.
Tek başına ilaçlar sadece destek bu durumda sizinde gayret etmeniz lazım ,kendinizi eve kapamayın sosyal aktiviteler yapın ne bileyim sinemaya gidin ,cafede yakın arkadaşlarınızla buluşun kişisel gelişim kitapları okuyun ,bu konuyla alakalı videolar izleyin ,tek başına ilaç işe yaramaz sizde bu durumdan çıkmak için mücadele etmelisiniz geçmiş olsunAnksiyete kaygı bozukluğu hastasıyım insan içine çıkamıyorum bir yere gidemiyorum gidince hasta olucam hissi var hep içim içime sığmıyo titremeye uyuşmaya başlıyorum sadece Evimde durmak istiyorum psikolojik destek alıyorum ama hala bir işe yaramadı ne yapmam lazım.![]()
Tek başına ilaçlar sadece destek bu durumda sizinde gayret etmeniz lazım ,kendinizi eve kapamayın sosyal aktiviteler yapın ne bileyim sinemaya gidin ,cafede yakın arkadaşlarınızla buluşun kişisel gelişim kitapları okuyun ,bu konuyla alakalı videolar izleyin ,tek başına ilaç işe yaramaz sizde bu durumdan çıkmak için mücadele etmelisiniz geçmiş olsun
Terapinize devam edin ve bu problemi aşmak için kendinizi zorlayın geçmiş olsunSorun o zaten dışarıda mutlu olamıyorum yapamıyorum Yani ilaç tedavisi haricinde psikolog desteğide alıyorum hatta az önce terapiden geldim ve doktor bana okb başlangıcın var dedi terapiye başlıcakmış