İnsan içine çıkamıyorum hayattan soğudum

Asyamege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
371
235
53
Anksiyete kaygı bozukluğu hastasıyım insan içine çıkamıyorum bir yere gidemiyorum gidince hasta olucam hissi var hep içim içime sığmıyo titremeye uyuşmaya başlıyorum sadece Evimde durmak istiyorum psikolojik destek alıyorum ama hala bir işe yaramadı ne yapmam lazım. 😣

Alıyorum zaten oda işe yaramıyor içimi rahatlatacak şeyler istiyorum bi teselli ne bileyim işte öyle şeyler

Böyle rahatsizliklarda ilac hemen sonuc vermezki.en az 3_4 haftada alirsiniz ilk güzel belirtileri.Ne zaman basladiniz?

Ben 9 yaşından beri panik atak hastasıyım yani küçüklüğümden beri tabi büyüdükçe azaldı Biraz ama bu 2 senedir tekrarladı 1 senedir ilaç tedavisi alıyorum 4 aydırda psikolog desteği alıyorum

Kayseri'de onerecegim çok iyi bir psikiyatris var ama gelebilir mısınız bilmem

Mümkün değil gelmem ki ya birazda sorun bende ben genel olarak güvenemiyorum pek insanlara psikoloğumunda işe yarayacağını düşünmeden gittiğim için sanırım bi sonuç alamıyorum

Ben 9 yaşından beri panik atak hastasıyım yani küçüklüğümden beri tabi büyüdükçe azaldı Biraz ama bu 2 senedir tekrarladı 1 senedir ilaç tedavisi alıyorum 4 aydırda psikolog desteği alıyorum
Ben de bu rahatsizlik sonucu ilaclar kullanmistim ama herkesin dogru ilacini bulmak zaman aliyor ve bunu da iyi bir psikiyatrist çözümleyebiliyor ancak.

Atlattın mı peki
Cok şükür ,cok cebellestim yillarca ama atlattim.Ve sonunda bazi seyleri kabullendim.Ben de Bursa dan önerecektim.eger imkaniniz varsa Mehmet Demirel.Bursanin en iyi psikiyatristlerinden.Bandirma Bursa 2 saat kadar diye tahmin ediyorum.

Anksiyete kaygı bozukluğu hastasıyım insan içine çıkamıyorum bir yere gidemiyorum gidince hasta olucam hissi var hep içim içime sığmıyo titremeye uyuşmaya başlıyorum sadece Evimde durmak istiyorum psikolojik destek alıyorum ama hala bir işe yaramadı ne yapmam lazım. 😣
Tek başına ilaçlar sadece destek bu durumda sizinde gayret etmeniz lazım ,kendinizi eve kapamayın sosyal aktiviteler yapın ne bileyim sinemaya gidin ,cafede yakın arkadaşlarınızla buluşun kişisel gelişim kitapları okuyun ,bu konuyla alakalı videolar izleyin ,tek başına ilaç işe yaramaz sizde bu durumdan çıkmak için mücadele etmelisiniz geçmiş olsun

Sorun o zaten dışarıda mutlu olamıyorum yapamıyorum Yani ilaç tedavisi haricinde psikolog desteğide alıyorum hatta az önce terapiden geldim ve doktor bana okb başlangıcın var dedi terapiye başlıcakmış
Tek başına ilaçlar sadece destek bu durumda sizinde gayret etmeniz lazım ,kendinizi eve kapamayın sosyal aktiviteler yapın ne bileyim sinemaya gidin ,cafede yakın arkadaşlarınızla buluşun kişisel gelişim kitapları okuyun ,bu konuyla alakalı videolar izleyin ,tek başına ilaç işe yaramaz sizde bu durumdan çıkmak için mücadele etmelisiniz geçmiş olsun

Sorun o zaten dışarıda mutlu olamıyorum yapamıyorum Yani ilaç tedavisi haricinde psikolog desteğide alıyorum hatta az önce terapiden geldim ve doktor bana okb başlangıcın var dedi terapiye başlıcakmış
Terapinize devam edin ve bu problemi aşmak için kendinizi zorlayın geçmiş olsun

Back
X