- Konu Sahibi Quennhazel
-
Sadece iş için iletişim kurduğum birisi değil büyüğüm olduğu için ara sıra hal hatır sorduğum birisi.Yardım eder mi bilmiyorum denemek istiyorum sadeceValla insan ilişkilerini bilmem ama aramın iyi olduğu insan bile onunla sadece iş için iletişim kurduğumu öğrense benden uzaklaşır ki siz adam bana soğuk diyorsunuz en başta. İş için yardım edebileceğine emin misiniz?
Sıcak veya soğuk değil de normal davranıyorum bende.Bazıları da bu dilden anlıyo ama bilmiyorumNormalde sıcak davranmadığım insanları işim düştüğümde de aramıyorum♀
Bana işi düştüğünde arayan da normalde nasılsa öyle davransın lütfen, aksi daha itici.
Kendisiyle telefon dışında sık görüşemesek de akrabamız.Bende araya birini mi koysam yoksa kendim mi söylesem kararsız kaldım.Normalde hal hatır sormak için kendimde arayabıldıgım bırı oldugu ıcın kendım söyleyım dedımkim bu kişi
yani her gün bize referans ol diye aranan etkili, nüfuzlu, siyasi vs bir kişi mi
yoksa işte babamın büyük amcası, bizim buraların ileri gelenlerinden bir arayayım dedim mi
bu kişi ile rutin bir telefon trafiğiniz yoksa arayıp işsizim demeyin
ama aile büyüğü vs ise babanız anneniz dayınız amcanız o kişi ile kimin ilişkisi varsa arayıp bizim kız işsiz diyebilir
evet kendi işimizi kendimiz görmeliyiz ama maalesef böyle araya girme durumlarında arada ilişki olmayan birinin salt iş bul diye araması daha etkisiz olur, he der ilgilenmez ama yarın tekrar görüşeceği birisi için hamle yapabilir
O kadar yakın degil ama yine de hal hatır sordugum bi büyügümKisinin kim olduguna bagli.
amca dayi hala yegense her turlu arayip hal hatir sorduktan sonra derdinizi anlatabilirsiniz
Yok öyle birşey değil.Kendisi iş çevresi fazla olan birisi.Yaşı benden baya büyük olduğu için sürekli samimi oldugum birisi degıl ama ara sıra hal hatır sordugum birisiIs anlaminda beklentiniz olan insanla halihazirda samimi olmaniz gerekli. Zaten size karsi soguk olan birinden ricada bulunmak garip degil mi? Sizin icin ugrasmaya bir yere yerlestirmeye gonullu olmayacaktir. Ayrica bu parti teskilati, torpil gibi bir seyse hic bulasmayin zaten.
Arada hal hatir soruyorsaniz kolay,ayni sekilde konuya girin. Sansiniz acik olsunO kadar yakın degil ama yine de hal hatır sordugum bi büyügüm
Utanıyorum çekingen bi yapım var ama şansımı deneyeceğim bakalımArada hal hatir soruyorsaniz kolay,ayni sekilde konuya girin. Sansiniz acik olsun
anne babanla arası iyiyse onlar konuşsunKendisiyle telefon dışında sık görüşemesek de akrabamız.Bende araya birini mi koysam yoksa kendim mi söylesem kararsız kaldım.Normalde hal hatır sormak için kendimde arayabıldıgım bırı oldugu ıcın kendım söyleyım dedım
Öyle yapacağım artık inş yardımcı olur olmazsa da şansımı denedim derimBence arayıp hal hatır sorduktan sonra derdinizi anlatın yardımcı olup olamayacağını zaten verdiği tepkilerden analrsınız.
Çekinmeyin derim. Derdi olana yardım edecek olgunluktaysa elinden geleni yapacaktır.
Hemde o kadar zor ki napsam diye düşünmekten buraya yzayım bir dedim.Aylardır çabalıyorum malesef bi türlü olmuyor ve çalışmak zorundayım artık.Zoruma giderek de olsa arayıp bi şansımı deneyeceğimAllah kimseyi kimseden birseyler istemekle imtihan etmesin.Zor bir durum..Bilemiyorum ben kaderciyimdir Allahtan isterim mumkun mertebe..kismetse gelir..
İnşallah yardımcı olur.Sadece iş için iletişim kurduğum birisi değil büyüğüm olduğu için ara sıra hal hatır sorduğum birisi.Yardım eder mi bilmiyorum denemek istiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?