İnsan ilişkileri kuvvetli olanlar bakabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işini yap, çok samimiyet kurma, mesafeni koru, onlar dedikodu yaparken hic oralı olma başka şeylerle ilgilen, dedikodudan hoşlanmadığını zamanla anlarlar .
Çizgini, tavrını korursan saygı duyulan biri olursun,

şimdi iş hayatında arkadaşa fazla gerek yok ki.internet var aç vakit geçir.bizler mecbur konuşuyorduk yapacak bir şey olmadığındannn
Zaten mesai saatinde bi sıkıntı yok baya yoğun, öğle arası başlıyor işte sıkıntı 😀 yemeğe arada tek gidiyorum, ama çoğu zamanda pat diye gelip bak şu böyle bak şunlar böyle konuştu, yani resmen insanları dinliyor bir de. Bana bir de diyor ki güvenme buradaki çok dedikoducular diyo gel de gülme 😀

Valla ben de işe başladığımda kendimden ve ilişkimden hiç bahsetmediğim için iş arkadaşım olacak kız bana bu tavrımın sevgilimi sevmediğini düşündürttüğünü söylemişti. Şu an bebemiz var o sevmediğim adamla 😂
Bu tip hadsiz insanlara kahkaha atıcan. Sen dert etme benim ilişkilerimi cicim de geç.

Valla ben de işe başladığımda kendimden ve ilişkimden hiç bahsetmediğim için iş arkadaşım olacak kız bana bu tavrımın sevgilimi sevmediğini düşündürttüğünü söylemişti. Şu an bebemiz var o sevmediğim adamla 😂
Bu tip hadsiz insanlara kahkaha atıcan. Sen dert etme benim ilişkilerimi cicim de geç.
Evet benim arkadaşım da işte aynen bu tarz hadsizlikler yapıyor, Allah yuvanızı daim etsin bebeğinize de uzun sağlıklı ömürler versin :)

Şöyle bir durum var. Konumuzda insanları engellediğiniz gibi hayatı uzdan engelleyemez siniz. Daha burada tahammül edemiyorsunuz gerçek hayatta nasıl tahammül edeceksiniz.
İyi de siz saldırıyorsunuz, konu sahibi de kendini savunuyor. Bu konudan da saldıracak şeyler nasıl buldunuz hayret

Kız sakinim valla ya 😀 ama durup dururken de sataşılmaz ki 😀 diken atana artık gül atamıyorum insanlara tahammülüm kalmadı 😀 @nscckts zaten baş tacı çok seviyorum onu ve yorumlarını
Hayır neden atasın ki Gül, konunda sataşacak hiçbirşey yok. Evliya mıyız konu sahipleri olarak, saygı diye birşey var hayatta. Saygı duymuyorsa saygı göremez net. Eleştiri başka birşey saygısızlık başka birşey. Takma

Dik olan ben miyim siz mi bi ayna tutun kedinize, bana patavatsız demenize rağmen teşekkür ettim ben size keşke etmeseymişim çünkü güzel muameleden herkes anlamıyor :) durup durup saldırmak amaçlı yazıyorsunuz :) zaten siz mimlenmişsiniz bir arkadaşımız yorum yapmış ilk etapta anlamamıştım ama, sonradan dediği doğruymuş. Çekilecek insan esas siz değilsiniz hadi başka tarafa kusun hasedinizi başka konuya :) şimdi sizin istediğiniz cevabı verdim size rahatlayın.
Size bir sorum olacak şimdi iş hayatınızda müdürünüz oldukça egoist biri olabilir bir toplantıda yeri gelir haddini aşacak cümleler söyler orda da kalkıp müdüre bu ne hırs beni kıskanıyorsun sizi engellicem mi diceksiniz? Aslında size bunu söylemeye çalışıyoruz. Her zaman insanlar size istemediğiniz şeyler söylecek hepsini engellemek yerine stratejik davranmayı öğrenmelisiniz bazı şeyleri içinizde yaşamayı öğrenmelisiniz

İyi de siz saldırıyorsunuz, konu sahibi de kendini savunuyor. Bu konudan da saldıracak şeyler nasıl buldunuz hayret
İşte bana herkes haddini aşan yorumları yapacak ama ben sinirlenmeyeceğim ve kendimi savunmayacağım beklenen bu 😀 arkadaşa nazikçe teşekkür ettim tavsiyeler için bana patavatsız demesine rağmen, ona rağmen geldi konuşma bitmesine rağmen gene dik dik yorum yaptı 😀 saldırmak isteyen için sebep yok 😀

Hayır neden atasın ki Gül, konunda sataşacak hiçbirşey yok. Evliya mıyız konu sahipleri olarak, saygı diye birşey var hayatta. Saygı duymuyorsa saygı göremez net. Eleştiri başka birşey saygısızlık başka birşey. Takma
Çok teşekkür ederim aynen öyle saygı göstermeyen benden saygı göremez.

İşte bana herkes haddini aşan yorumları yapacak ama ben sinirlenmeyeceğim ve kendimi savunmayacağım beklenen bu 😀 arkadaşa nazikçe teşekkür ettim tavsiyeler için bana patavatsız demesine rağmen, ona rağmen geldi konuşma bitmesine rağmen gene dik dik yorum yaptı 😀 saldırmak isteyen için sebep yok 😀
Ben anladım seni. Konuna yorumum dik ve sivri olma. Geçiştir olacak.

Sataşanları da takma, kendi mutsuzluklarını yansıtıyorlar

Size bir sorum olacak şimdi iş hayatınızda müdürünüz oldukça egoist biri olabilir bir toplantıda yeri gelir haddini aşacak cümleler söyler orda da kalkıp müdüre bu ne hırs beni kıskanıyorsun sizi engellicem mi diceksiniz? Aslında size bunu söylemeye çalışıyoruz. Her zaman insanlar size istemediğiniz şeyler söylecek hepsini engellemek yerine stratejik davranmayı öğrenmelisiniz bazı şeyleri içinizde yaşamayı öğrenmelisiniz
istenmeyen şeyler duymak ayrı, eleştiri ayrı, saygısızlık apayrı şeylerdir. Bu dünyada herkes benle aynı düşünmek zorunda değil, ama saygı duymak zorunda. Müdürüm de olsa kişilik haklarıma saygısızlık yaparsa ona karşı da bunu bildiririm, müdür olsun başka konumda biri olsun, susayım demem. Herkes birbirine saygı duymak zorunda. Çok şükür amirlerim çok iyi saygılı insanlar ego da sıfır.

istenmeyen şeyler duymak ayrı, eleştiri ayrı, saygısızlık apayrı şeylerdir. Bu dünyada herkes benle aynı düşünmek zorunda değil, ama saygı duymak zorunda. Müdürüm de olsa kişilik haklarıma saygısızlık yaparsa ona karşı da bunu bildiririm, müdür olsun başka konumda biri olsun, susayım demem. Herkes birbirine saygı duymak zorunda. Çok şükür amirlerim çok iyi saygılı insanlar ego da sıfır.
Demek istediğimi anlamadın ama umarım her zaman iyi insanlarla karşılaşırsın. Her istediğin gönlünce olsun 💜

Demek istediğimi anlamadın ama umarım her zaman iyi insanlarla karşılaşırsın. Her istediğin gönlünce olsun 💜
Çok teşekkür ederim yok ben sizi anladım ne demek istediğinizi haklı diyorsunuz zaten çok da güzel bir şekilde yazmışsınız tavsiyelerinizi dikkate alacağım :) sizin de güzel insanlara düşsün yolunuz inş

Ben anladım seni. Konuna yorumum dik ve sivri olma. Geçiştir olacak.

Sataşanları da takma, kendi mutsuzluklarını yansıtıyorlar
Çok sağol canım, dediğin gibi yapıyorum bende zaten bi tatsızlık yaşanmadı sert davranmadım hiç kimseye iş yerinden, şu an saygıyı aşan bir durum olmadı zaten umarım olmazda.

Çok teşekkür ederim yok ben sizi anladım ne demek istediğinizi haklı diyorsunuz zaten çok da güzel bir şekilde yazmışsınız tavsiyelerinizi dikkate alacağım :) sizin de güzel insanlara düşsün yolunuz inş
benim de seninle tartıştığım oldu ama o konuda kaldı .bunu kinlendirmek tüm konularına gelip karşı yorum yapmak ne yazsan beğenmedi mi atmak doğru mu?burada böyle üyeler de var maalesef.

Ya bir de özür dilerim, dün uyku sersemliğinden tam olarak irdeleyemedim, bugün bildirim gelince dank etti… aslında size güzelce yorum yapan birine ilk lüzumsuz diyen sizdiniz o_O

Ne diye dayak atayım ya kendimi savunan yorum yaptım hayret bir şeysiniz. Arkadaş torpilden bilmem neyden bahsetti onun yaptığı yorum yorum oluyorda ben kendimi savununca mı dramatize etmiş oluyorum farkında mısınız kpss ile mi yerleştiniz diye sordu bana biraz da ona mı tepki verseydiniz üstüne vazife olmayan yaptığı yorum hakkında ? Kusurlu olan ben değilim o yüzden arayacağım bir şey yok. Her şeyi ciddiye almadığımı tek tek size anlattım ama gereksiz yorumunuza cevap vererek hata yapmışım anlamak istemeyene ne anlatsanız boş çünkü onu unutmuşum
İlk burada demişsiniz.
ilk önce siz onun üye benzetmesi yorumuna son derece ters bir üslupla cevap verdiniz. ikinizi de tanımıyorum, tamamen objektif bakarak yazıyorum.
bir insanı dakika bir gol bir tersleyip sonra da normal cevap beklemek bence mantıksız.
bence sizin sorununuz farklı.
mesafeli olacağım diye sürekli tersliyorsunuz.
gereksiz, hadsiz, boş diyerek küçümseme çabanız var; bu çok belli.
insanlara sürekli bunları yazmışsınız 7 sayfa boyunca.
herkes gereksiz bir siz lüzumlu değilsiniz.
size iyi geceler.
Astro burada karşılık vermiş.
siz de lüzumlu bir insan değilsiniz dedi bunlar benim gözümde saygısızlık,
Burada ilk o dedi gibi davranmışsınız ☹️

Bir de şunu fark ettim, konu sahibi gerçekten her ne denirse size, verdiğiniz tepkilerin hep bir haklı sebebi olduğunu söylüyorsunuz. Birine kötü mü davrandınız? Çünkü o kişi sizi kışkırttı ve hak etti.

Yani hep bu tarz savunmalarınız var, gerçekten de yersiz tepkileriniz olabileceğini hiç düşünmediniz mi? o_O

benim de seninle tartıştığım oldu ama o konuda kaldı .bunu kinlendirmek tüm konularına gelip karşı yorum yapmak ne yazsan beğenmedi mi atmak doğru mu?burada böyle üyeler de var maalesef.
Evet değil mi 😀 ben seninle tartıştığımı bile hatırlamıyorum biliyor musun 😀 konu orda kalmıştır dediğin gibi :)

Mune Mune konumdan çok güzel bilgiler edindim, Buda bana yetti :) yoruma kapatabilir misiniz rica etsem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X