• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan ilişkileriniz nasıldır?

Alektemovik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
272
338
103
42
Mesela ben artik kimseye güvenmiyorum çünkü insanların çoğu gerçekten kendi çıkarları için karşısındaki insanı hiçe sayıp feda edebiliyor.

Günaydın.:spor:
İyidir insan ilişkilerim.
Genel olarak insanlarla sıcak görüşmelerim olur. :dondurma:

Standart davranıyorum.. örnek birisini gördüğüm zaman.. 'merhaba canım nasılsın iyimisin.. napıyorsun.. ' karşılıklı konuşuruz.. daha derinlere girmem.. sevmediğim birisini sorarlarsa dahi 'o iyi kendi hâlinde diyorum.. veya çalışıyor..' kötü yorum yapmıyorum..

Ben sıcak kanlı biriyim insanlara karşı ikiyüzlü olamıyorum bu nedenle de çok sevilmiyorum :) Herkes kendi gibi birini arıyor karşısında..
Sevilip sevilmediğim konusunda net birşey söyleyemicem ama bundan sonra fazlasıyla mesafeli olma kararı aldım ama bu da beni yanlızliga itiyor.

Be
Standart davranıyorum.. örnek birisini gördüğüm zaman.. 'merhaba canım nasılsın iyimisin.. napıyorsun.. ' karşılıklı konuşuruz.. daha derinlere girmem.. sevmediğim birisini sorarlarsa dahi 'o iyi kendi hâlinde diyorum.. veya çalışıyor..' kötü yorum yapmıyorum..
Bence en guzeli:anneadayı:

Bılemedım... Hanı diyorlar ya mesafe ıyıdır.. Hıc sanmıyorum.. Mesafeyi hıc sevmem.. Vıcık vıcık mısalı de degilim.. mesafe yapacagım derken soguklugun getirdiği negatıf enerji yuklenıyor insanda.. . Ister istemez bır algı oluşuyor... bencilliği yasam haline getırmeye başlıyorsun .. Hal boyle olunca bır yerden sonra mutsuzluğun içinde boguluyorsun..

Son düzenleme:
Back
X