canım benım bılmıyorum bak cok uzuldum cocugum olmuyor dedınya allah sanada nsıp etsın ınsallah en kısa zamanda yuzunu guldurur mevlam .........ne bıleyım maddıyat cok onemlı nasıl yaparım bılmıyorum kaynanam dahı 2 tane sıne baktında 3 .cusu ne dıyor ama esımde oyle degıl allahtan bana bıraktı oda aldırmamı ıstemıyor
canım benım bılmıyorum bak cok uzuldum cocugum olmuyor dedınya allah sanada nsıp etsın ınsallah en kısa zamanda yuzunu guldurur mevlam .........ne bıleyım maddıyat cok onemlı nasıl yaparım bılmıyorum kaynanam dahı 2 tane sıne baktında 3 .cusu ne dıyor ama esımde oyle degıl allahtan bana bıraktı oda aldırmamı ıstemıyor
komşumunda 3 çocuğu var
ilki normal doğummuş ikinci ve üçüncüyü sezeryanla doğurdu
üçüncüyü doğururken tüplerini bağlattı
kaynanasıda kime sordunda bağlattın demiş
yani var böyle saçma sapan hayınvalideler(bilerek hayınvalide yazdım)
ya demeyın oyle arkadaslar cok uzuluyorum ınanın ben canı bır anne degılım o televızyondakı anne gıbı hıc ama hıc ıstesemde olamam ben merhametlı cok duygusal kendımı bıle kırmaktan cok korkan bırıyım ben yavruya nasıl kıyarım kendım degıl bır baskasının bebegı dahı olsa onun ıcın oturur aglarım ama ıste psıkolojık herhalde kendıme karar almam lazım ama suda var az once aklıma geldı mubarek ayların ıcındeyız ben 7 aylık bebegımı anne karnında kaybettım 2.cocuguma kalmadan once sımdı 2 tane var yanı 3 sezaryanım var dogum nasıl olacak bılmıyorum
AMIN INSALLAH cok tessekur ederim...
canim 2 si nasil buyuduyse 3.de buyur elbet,
ilerde iyiki dogurmusum dersin...
bak esinde sana birakmis,
bence kiymayin o cana...
kayinvalideni filan bosver sen kalbinin sesini dinle dogur bebegini,
kac yasindasin ? diger cocuklar kac yasinda..
merhabalar akıl verın lutfen 3 .cocuga spraılle korundugum halde hamıle kaldım .korkuyorum 3. çocuga nasıl alısabılırım acaba dogunca ınsan bırakmak ıstemıyor ama bırde 2 tane varken acaba ona nasıl bakabılırım ıstıkbalını verebılırmıyım yarın buyudugu zaman bana ozaman nıye dogurdun dermı acaba cok korkuyorum aldırma taraftarı degılım ama dusunmuyorda degılım ne yapmalıyım
37 yasındayım eger dogurursam 4 sezaryan olacak be sezeryanın hakkı 3 dıye bılıyorum
37 yasındayım eger dogurursam 4 sezaryan olacak be sezeryanın hakkı 3 dıye bılıyorum
ne kadar düşünsenizde empati yapmaya çalışsanızda bizi anlamanız imkansız
bizimde böyle ikileme düşmüşleri anlayamayacağımız empati yapamayacağımız gibi
anne olmaya hazır değilim kürtaj olmak istiyorum diye yazanları görünce çok üzülüyorum
eskiden çok acımasız yorumlar bile yapmışlığım var(cahilken) şimdi sadece üzülerek bakıyorum çoğuna
bazısınada elimden geldiğince kırmamaya çalışarak yorum yapıyorum
hatta bazı arkadaşların sizin bebenizin olmamasının suçlusu kürtaj olanlarmı benzeri yorumları bile vardı
ama işte kimse kimseyi ne çektiğini bilmeden anlayamaz...
inşallah kimsede şu evlat hasretini yaşamaz Allahım herkesin gönlüne göre versin ....
merhabalar akıl verın lutfen 3 .cocuga spraılle korundugum halde hamıle kaldım .korkuyorum 3. çocuga nasıl alısabılırım acaba dogunca ınsan bırakmak ıstemıyor ama bırde 2 tane varken acaba ona nasıl bakabılırım ıstıkbalını verebılırmıyım yarın buyudugu zaman bana ozaman nıye dogurdun dermı acaba cok korkuyorum aldırma taraftarı degılım ama dusunmuyorda degılım ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?