O bebek onca korunmaya rağmen yaşamaya başlamışsa yaşama şansını cidden hakediyor demektir. Allah"ın işi işte... Belki bir hikmet vardır. Komşumuz 4. çocuk olmasın diye bebeğini aldırdı. O zamanlar eşi çalışıyordu bir tek, ucu ucuna yetiyordu. Şimdi 3 kişi çalışıyorlar ama gitgide daha kötüleştiler. Maddi olarak endişe için bebeği aldırdılar ama şuan çok daha endişeliler. Bir cana kıymak bu kadar kolay olmamalı.
ben bekarım ve her kadın gibi anne olmayı canı gönülden yürekten istiyorum. evli olmamama rağmen bebek özlemim var.
siz korunduğunuz halde bu bebek olduğuna göre Allah'ın takdiri böyleymiş hediyeyi geri çevirmek olur mu?
alışma kısmına gelince ilk iki yavruya nasıl alıştıysanız buna da öyle alışacaksınız o da sizin evladınız nihayetinde.
şu kırmızı ile belirttiğim yer çok dokundu bana o bebek büyüğünce sizin acaba diye düşündüğünüz cümleyi kurar mı bilinmez ama canına kıyarsanız mahşerde "NEDEN" diyeceği kesin.
bir çocuğu büyütmek için maddi anlamda illaki bir taım yeterliliklerin olması gerek ama sizin o çocuğa insani anlamda katacaklarınız, vereceğiniz terbiye, öğreteceğiniz hayat, göstereceğiniz saf ve koşulsuz sevgiye tüm bunlardan daha önemli.
sağlıkla ilgili bir durum olmadığı sürece kürtaja karşıyım. kıymayın ne olur.
şu dünyaya bir sürü katil hırsız arsız sığıdıda bi garip çocukmu sığmadı çocuğu bi büyütte ondan sonra desin niye doğurdun diye bir sürü bakanlar başbakanlar zengin ailelerinden çıkmadı belkide bu çocuk bu milletin bir önderi olucak....beslemeyede bakarsan 5 yaşına kadar süt 5 yaşından sonra sen ne yersen oda onu yer..3 çocuğu olanlara devlet acaip prim vericek hem talih kuşu konmuş sana ...
merhabalar akıl verın lutfen 3 .cocuga spraılle korundugum halde hamıle kaldım .korkuyorum 3. çocuga nasıl alısabılırım acaba dogunca ınsan bırakmak ıstemıyor ama bırde 2 tane varken acaba ona nasıl bakabılırım ıstıkbalını verebılırmıyım yarın buyudugu zaman bana ozaman nıye dogurdun dermı acaba cok korkuyorum aldırma taraftarı degılım ama dusunmuyorda degılım ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?