ınsan kaderını cekmek le hukumludur bılıyorum ama ben 3. cocuga hazır degılım aldırma

O bebek onca korunmaya rağmen yaşamaya başlamışsa yaşama şansını cidden hakediyor demektir. Allah"ın işi işte... Belki bir hikmet vardır. Komşumuz 4. çocuk olmasın diye bebeğini aldırdı. O zamanlar eşi çalışıyordu bir tek, ucu ucuna yetiyordu. Şimdi 3 kişi çalışıyorlar ama gitgide daha kötüleştiler. Maddi olarak endişe için bebeği aldırdılar ama şuan çok daha endişeliler. Bir cana kıymak bu kadar kolay olmamalı.

haklısınız hende cok hepınızın gorusune saygım var yarın doktora gıdecegım bakalım ne dıyecek benım 3 cocugumda sezeryan oldu oyuzden sordum

saglık sorunum yok sadece alerjık astımım var buda engel degıl zaten dedıgım gıbı sezeryan hakkım yok yarın doktora gıdecegım ınsallah problem cıkmaz

bu konuda herkezın dusuncesı farklıdır ama noğlur yapma emın ol seb sımdı daha cok tüm cocuklarıma yetebılıcekmıyım dıyede dusunuyosun ve onun hayatını sonlandırıyosun en buyuk ablam cok sıkıntılar cektı bundan 2 hafta önce balkonda cay ıcerken bır söz söyledı benım daha 1 kızım var ama 5 kere hamıle kalsam aldırmam zaten kendımdem aldıramam söyledığı söz su ben 2 cocuğumu dusunup onun hayatına son verdım ama daha cok rıskım kesıldı dedı kı o gunden ıtabaren sureklı bır mucadeleden fazlası var hayatlarında ve emın ol batıl ınanc deyıl yada ruh halı deyıl ablam kendı doğum gununde bebek suretı göruyo ruyasında ıyı dusun canm secım senın tabıkı

yapışıklık var mı sezeryan sonrası
3 doğumdan sonrası anne için riskli olabilir sezeryande
bende bi dr gidin, sizin sağlığınız söz konusu
ama orda bi sorun yoksa eğer bence doğurun
kardeşlerine verilecek en büyük hediye yeni bir kardeştir b ence
bir de tüplerinizi bağlatın artık doğumda, bi daha risk almayn

5 yaşına kadar süt mü
nası yani?

ne olur ona yaşama hakkı ver Allah ona o hakkı vermısken sen nasıl elinden alırsın ? Ne olur kıyma ona ne olur... 10 tanede çocugum olsa sokaktaki dilenci olsam bırını bile aldırmam yemin ederım.Allah verıyor onun rızkını bu lafta degıl klişe bir lafta degıl. 3 yiyecegıne 1 ye ama evladına kıyma. Anne olmakta bu degıl mı zaten. Fedakarlık...Hem Ahirette ne dıyeceksın ? Kayınvalideyede gelınce evlılık hayatını bir düşün her seyıyle sana karsı doğru muydu kı bu konuda doğru olsun.Belki yine klişe ama kayınvaliden at kendını camdan dese atar mıydın ? bununla ne farkı var kayınvaliden at evladını dıyor sende atıyorsun. Sen belli ki Allah korkusu oln bırısın psikolojik olarak baskı altındasın o yüzden belli ki bu düşüncelerin. Sana tek diyeceğim şek elini vicdanına koy ve öyle düşün. Ne olur yapma...

Nazfat suan hamileyim ve konumu okuyanlar evlat hasretini nasil cektigimi bilir

Bende gectigimiz temmuz ayinda 9 aylik melegimi sezeryandan 5 dk once kaybettim seni cok iyi anliyorum
4sezeryan bile oluyormus
Ama doktoruna sor mutlaka
2 evladin olmasina cok sevindim
Cunku sende benim gibi melek annesisin
Kayinvaldeni sakin takma kapasin cenesini bence cok kizdim
Simdi doktora bir danis bakalim ne diyecek
Sıkinti olmaz derse maddiyati dusunme
2 bebege bakan3. Yede bakar
Allah hakkinda hayirli olani nasip etsin insallah duam seninle

Ayrica bu konuya hassasiyeti olup yorum yapan,evlat hasreti ceken herkese Allahim tez zamanda nasip etsin

her bebek nasibiyle gelir..benim fikrim şu kieğer aldırırsan yıllar sonra yaşıtı birini her gördüğünde hep "yaşasaydı bu kadar olacaktı diyeceksin".. maddiyata takılma bundan kaçarsın başka bişey sebeb olur..Bence sakın yapma bunu..

Canım ne güzel bir haber,
Sen kararsızım demişsin ama Rabbim hayırlı ise sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin .Aldırmayı hiç düşünme nasıl bakarım derdine düşme olur mu.
Diğer evlatlarını da aldırmış olsaydın ya da kaybetmiş bunu nasıl umutla beklerdin bir düşünsene.Evet bizler evlatlarımıza kaliteli hayat güzel bir gelecek verebilecek miyiz derdinde iken doğurup 10 taneyi sokaklara salan anne zihniyetinde olmadığımızdan bizi kaygılara sürükleyen nedenlerle baş edemezken böyle hayata bir bebek getirmek korkutuyor.Ama korunduğun halde Rabbim sana bunu bahşetmişse sıkıca sarıl ona sabırla heyecanla bekle yavrunu.Onda da vardır hayır.Bellimi olur evin yok ev alırsın,işsizsin iş sahibi olursun,belki günahlarına kefaret olur bu yavrucak.Rabbim onun kısmetini rızkını yazmışsa sana sükut etmek ve hayır dilemekten başka ne düşer ki.

Yıllarca evlat hasreti ile yananları düşünürsen 3 olmuş 4 de olsun.Yeter ki ömrü bereketli sağlıklı imanlı ve size vatanına hayırlı evlat,Rabbimize layık bir kul olmak nasip olsun.

VE,
*Kürtaj bir cinayettir canım.İster 20 yaşında ki birini istersen ana rahmine düşmüş bir meleği öldür cezası aynıdır.

Her ne kadar dini konu paylaşılması yasak olsada sanırım bu ayet kimseleri rahatsız etmez senide kafa karışıklığından kurtarır canım.Selametle.

“Çocuklarınızı yoksulluk korkusu ile öldürmeyin” (En’am 151 -İsra,31)

İnşallah ölmez sağ kalırsak 9 ay sonra burada bir meleğin resmini görürüz.İyiki doğurmuşum dediğin mutluluk yazılarını okuruz.

GELECEGE DAİR PLANLARIMDA HIC 3.COCUK YOK AMA ıstem dışı gebe kalırsam seve seve doğururum ılerıde onu ıstemedıgımı düşünmek bıle benım vıcdanımı cok rahatsız eder rabbım uygun görmüş derım

arkadaslar dün doktora gıttım evet sezaryanım yapıskan oldugu ıcın bırazda kılolu oldugum ıcın rısk tasıyormusum ama korkutmadı benı doktor fazla kılo almamak dıgı dıyetle la bırlıkte doktorun verdıgı recete ıle gebelıgım basladı bebegım 6 haftalıkmıs 2 oglumda sevıncten cıldırıyor buyuk oglum sımdıden basladı ınsallah kıskardesım olur dıye cocuk ıste.....bana yazdıgınız tum yorumlar ıcın hepınıze tesekkur ederım allahım hayırlısını versın

Amin canım inşAllah sorunsuz bir gebelik geçirirsin ve 2 oglunun duası kabul olurda onlara hayırlı imanlı ve saglıklı bir kızkardeş nasip eder

hadi bakalım hayırlısı doğsun da güzel bir isim koyalım offf ne heves ettim şimdi
rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…