İnsan kalp acısından ölürmü

Abimin hasta olduğu kesin zaten halisülayonlar gördüğünü kendi kabul ediyor. Ama annem çok ayrı sizin yüzünüze kötülemez yada başkalarına. Çok köşeye sıkışması lazım. Mesela benim hakkımda gerçek düşüncelerini öğrenmek için bir sırrını bildiğimi söyledim. Ve öylelikle öğrendim. Benim annem malesef hasta değil.keşke öyle olsa. Ama malesef türkiyenin baş şeytan ayağı olur.teyzem bile kardeşinin yaptıklarına hayret eder. Düşünün küçükken hırsını alamayınca ısırımış.zaten yediğim dayağın haddi hesabı yok.Hatta yengemin kızını birkere almış sevsin diye. Bildiğin ayaklarının altında ısırıklar varmış çocuk eve geldiğinde.Herkese melek görünür. Çok zor anlarsın kim olduğunu. Keşke hasta olsa diyor insan bazen. İş yapmaya ev temizlemez, yemek yapmaz. Biz babamı hastahanelere taşıdık ben götürdüm ben baktım der. Ki eşim götürür o uyurdu. Örneğin beni havuza o yazdırmış gibi anlatır.ama eşim yazdırdı ve parasını bile o verdi. Doğruyu söyleyincede kıvırır.Ben bu kızı yetiştirdim erkek gibi der millete ama 14 yaşındam beri çalışan benim abim evde yatar ve abimin evde yatmasını onaylardı. Kickboxa halamlar gönderdi ben gönderdim ondan böyle erk3k gibi der. Benim için ne annem ne babam yaptığı hiç güzel birşey yokken onlar güzel şeyler yapmış gibi anlatır. Rahmetli dedem bana babalık yaptı. Baba desen baba değil zaten. Kanser olunca babalık yapmaya kalktı. Oda zatrm sonradan olmuyor. Annem hep abimi kayırdı kız gibi yetiştirdi.resmem sıcak sudan soğuk suya girmedi abimin eli.. Ne istese yaptı. Yani malesef keşke hasta olsa diyor insan. Aynı sizin teyzeniz gibi benim teyzem hayretler içinde dinliyor beni, kadın ağzı açık bakıyor. Zatem 5 senedir çocuk yapmıyorum. Anneme güvenmem çünkü
Arkasını ben topluyorum çocuğuma nasıl baksın. Mikroptam ölür çocuk. Ama işte eksiklik hissedermi korkusu oluyor insanda.

Yazdım belki o gecenin etkisiyle ama asla tabiki ona bunları göstermem. Zaten şuan telefonda tutuyorum ve ona tertemiz sayfalara yazacağım kısmetse. Kızlar anılara önem veriyor. Tutun hem bilgilenir yarın öbürgün oda anne olucak. Benim en büyük korkum eksiklik hissetmesi ve mutsuz olması zaten. Ben ondan çok kafama takıyorum bunları.ya bir yerde yanlış yapıyorsam diye üzülmesin diye. Ben annem malesef melek gibi görünen bir insan bence bilmeli. Tabiki bu kadar ağır şekilde değil. Herşey gizlenmemeli çocuktan dite düşünüyorum. Beni döverken hırsını alamayıp ısırqn bir anneye sahipken. Kızımın malesef annem yaklaşırsa diye bazı şeyleri anlatmak zorunda kalacağım. Umarım hiç yaklaşmaz ve bende hiç anlatmak zorunda kalmam

Inşallah hep güzel şeyler yaşarsınız evladınızla. Geçmiş sadece geçmişte kalır. Onun minicik elleri şifa olur yüreğinize♡♡

Ölmez. ...tecrübeyle sabittir. ...ben ölmedim...kalp atar ama ...ölüm de göreceli bir kavram işte. ..

Siz çocuğunuzu başkasına güvenerek yapmayın zaten kendinize güvendiğiniz zaman yapın . Ben yaşamadığım şeyler için kimseye gazel okumak istemem sonuçta aileniz öyle yada böyle insan eksikliğini yaşamak istemez herkesin bu hayatta sınavları var ve siz de ailenizle sınanıyor olabilirsiniz inşallah huzur dolu günler yakındır sizin için . Ailenizin sizi yıprattığını düşünüyorsanız bir süre görüşmemeyi deneyebilirsiniz tek diyebileceğim bu

Aileniz kısmına bir şey diyemiyorum gerçekten insan ailesini seçemiyor ama Allah rızası için bir doktora gidin ve çocuğunuzu bu psikolojiyle büyütmeyin. Kızım için yazdığım günlük demişsiniz, ileride ona vermeyi düşünüyor musunuz bilmiyorum ama okuyunca benim içim daraldı. Bunları bir doktorla konuşun, evladınız bunları dinlemesi gereken kişi değil.

Kucağınıza sağlıkla alın, şans getirsin inşallah

Bebeğin travma üzerine travma geçiriyor. İlerideki karakteri sağlığı bundan etkilenecek. Arkanda bırak unut. Yetimhaneden çıktın say.

Günlüğü kendi adınıza tutmanız en doğrusu. Benim kızım olsaydı dertlerimi ona yüklemek istemezdim. Mutlu olsun diye çabalardım. Sizin fazla melankolik olduğunuzu düşünüyorum. Melankoliyi seviyorsun. Ama kızını bulaştırna.

Aileniz sizi istismar etti, dövdü falan sandım başta korktum.

Aşırı abartmamış mısınız? Sakin olun biraz. Tabiki herkesin kendine göre bir derdi var ama başkasındaki derdi nimet sayan da var.

Ayrıca kızınıza böyle şeyler okutmayın lütfen. Yaşama kin ve öfkeyle mi başlasın? Hiç sağlıklı değil.

Bende sizin çok katı olduğunuzu düşünüyorum. Farkındaysanız asla kızıma okumam yazmam diyr çoğu mesajımda belirttim. Benim tek derdim o mutlu olsun. Tek düşüncem eksik hissedip mutsuz olmasın. O gecenin eykisiyle yazılan birşey bu. Benim yaşadıklarımı yaşamazsınız hiö bir zaman. Ve sizde çok güçlü olabilirsiniz umarım. Neyr göre melankolik olduğumu düşündünüz acaba. Ne yaşadığımı nerden biliyorsunuz. Bu yaftayı yapıştırdınız gerçekten merak ediyorum. Benki asla beni kimse deviremez diye ortalıkta gezerdim. Ki kimsede deviremedi bu zamana kadar. Tek kalemde herkesi siler geçerim üzelmem. Bu dünyada babama bile güvenmem derdim hep zaten. Ki bu güvensizliğimde gayet haklıymışım. Ama bazı şeyler silinmez. Kimliktem bile silip atamıyorsun. Heryerde isimleri fotoğrafları var.Zaten geçti gitti bile. Bilinç altım yüzünden rüyamda gördüklerim bunlar.Sadece o anlık acı ile hissettiklerimdi ve paylaştım. Bu yaklaşımınız hoş değil.

Benim kocam da bana küstüğü için üç haftadır, yüklük olarak kullandığım odada oturuyor. Can sıkıntısından kafayı yediğim için sağa sola saldırıyorum. Sert uslubum için üzgünüm gerçekten. Affet canısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…