İnsan Karısını sevgilisiyle aldatırda, Sevgilisini karısıyla aldatır mı ?

Bir bankanın güvenliğinde çalışan biri, size gelip benim bankanın kilidi bende gel paraları cebe indirelim dese siz paranın çekiciliğine kapılıp o bankayı soyar mıydınız? Hırsızlık yapar mıydınız? Nefs ve akıl denilen bir şey var. Nasıl ki DAVET EDEN suçlu ise İÇERİ GİREN de suçludur. Siz olmasanız bile başka bir kadına asılırdı bu adam evet, çünkü karakteri bozuk.Er geç yuvasını yıkardı. Ama siz ona "ortaklık etmeyi" seçtiniz. Haa evet , %49 hisseyle belki :) Ve demişsiniz ya hani, insan içine çıkçak yüzleri yokken orda burda aşklarını gözler önüne seriyorlar diye. Siz evli bir adamla ev tutarken insan içine çıkabiliyordunuz da, onlar evli çift neden çıkamasınlar? Adam sizle karısını aldatır, hata olur ismi. Siz bir adamın karısını aldatmasına alet olursunuz ismi ne olur bilirsiniz.. O yüzden emin olun, burda teeeek içler acısı durumda olan sizsiniz. Nasıl da işin içinden sıyrılıyorsunuz ya... Onun yuvası onun koruması lazımdı filan. Siz hiç VESİLE OLMAK diye bir şey duymadınız mı?

Çok güzel bir yorum... :46:

Burada gelip de sen üzülme , daha iyilerine layıksın diyenlere o kadar sinir oldum ki anlatamam.
Aldatılan sizler olsaydınız , eşinizi ayartan kadına sövüyor olurdunuz.
Bu hanım arkadaşımızda şuan ayartan durumunda.
Bırakın da yaptığı için üzülsün , yapılanı doğru gibi göstermeyin.
Ortada evli bir adamla ilişki yaşamız biri var.
Yapmayın allah aşkına ya.

Bende anlam veremedim...

İşte insanların sağduyu/insani/ahlaki olarak ayrıldığı nokta burası: Akıl ve idrak...

Akıl,us sahibi olamayanlar,değerlerini akıl süzgecinden geçiremeyenler; idrak noktasında da kocaman bir hata inşa ederler.

Ve en kötüsü bu yanlış idraklarıyla başkalarının hayatına zarar verirler.

Yarım porsiyonluk akıllarıyla yaptığı yanlışın gururunu taşır,kibrini katlar;ne de olsa haklıdır kendine göre...

Ve yine sadece birbirlerinin sırtlarını sıvazlarlar.

Bizler de böyle "neler oluyor,nasıl yani" gibilerinden aval aval anlam veremeden bakarız arkalarından...

kusura bakmayın da başka ne beklemiştiniz?? karısını aldatan bir erkeğin size sadık kalacağını mı çok saçma.. babanızın mezarında yakalamış sizi, babanızdan istemiş bırakın bunları Allah aşkına. babanız sağ olsaydı ewli bir adamın karşısına geçip kızını istemesini nasıl karşılardı acaba? size üzüldüğümü söyleyemicem ama acıdım doğrusu umarım Allah size doğru yolu gösterir..

Aman öyle demeee bak bihteride babasının mezarında aşık olmuştu ednan beyy
var bu mezarlıklarda birşeyy

evli bi insanla birlikte olmanız hata..
beyefendinin eşini aldatması hata..
beyin eşinin affetmesi hata...
kadın evi dağıtmakta haklı...
sen şimdi acı çekmekte haklısın..
adam karısına dönmekte haklı..(böyledir bu işler hiçbi erkek karısınından vazgeçerek aldatmaz)
hiçbitarafından tutulmayan arapsaçına dönmüş bi ilişki...
karısını aldatmış bi adamın yeni karısı olmayı nasıl kabul ettin merak ediyorum...
hakkında hayırlısını dilerim

Son düzenleme:
evliliği bozmadığınızımı düşünüyorsunuz???daha nasıl bozacaktınız.tanıştınığınızda evli değilmiydi bu adam ??karısına yazık valla beş para etmez adamla tekrar beraber olacak yazık napsın işte....

evliliği bozmadığınızımı düşünüyorsunuz???daha nasıl bozacaktınız.tanıştınığınızda evli değilmiydi bu adam ??karısına yazık valla beş para etmez adamla tekrar beraber olacak yazık napsın işte....
valla canım bazen oyle seyler okuyorumkı nutkum tutuluyor.buyuk konusmayayım ama ınsanın en buyuk dusmanı nefsıdır ıste.....

Bazı kadınlar bir ayrıntıyı unutmuşlar galiba yada görmememezlikten gelmişler
Yuvayı kadın yıkmamış , bizzat erkek kendisi yıkmış
Konuyu açan arkadaşa gitmiş
Ki ben burda hiç birşekilde suçu kadında aramıyorum
Erkek suçlu erkek!
Madem karısını seviyordu , mutlu ,huzurlu bir yuvası vardı neden başka bir kadına göz dikti ?
Onu ayartmaya çalıştı , karısından boşanıpta evlenmeye kalkıştı ?
Hemen kadına atalım suçu
Erkeklerde ohh ne ala bir ona gitsin bi buna gitsin
Sizin gibi bayanlar yüzünden!
Ben aldatılan gerzek kadınında nasıl olurda böyle bir adamı affetmesini anlamıyorum
O daha çok aldatılır
Zaten adam sizle evli olsaydı sizide aldatır
Adam adam değilki Erkek bile olamamış
Ne karısına sahip çıkmış ne çoğuna nede size
Yok ya benim bu hemcinslerim hep kadında suç bulur
Erkekte masum ya
Ayartanda hep kadın olur
Erkekde safın teki

Bazı kadınlar bir ayrıntıyı unutmuşlar galiba yada görmememezlikten gelmişler
Yuvayı kadın yıkmamış , bizzat erkek kendisi yıkmış
Konuyu açan arkadaşa gitmiş
Ki ben burda hiç birşekilde suçu kadında aramıyorum
Erkek suçlu erkek!
Madem karısını seviyordu , mutlu ,huzurlu bir yuvası vardı neden başka bir kadına göz dikti ?
Onu ayartmaya çalıştı , karısından boşanıpta evlenmeye kalkıştı ?
Hemen kadına atalım suçu
Erkeklerde ohh ne ala bir ona gitsin bi buna gitsin
Sizin gibi bayanlar yüzünden!
Ben aldatılan gerzek kadınında nasıl olurda böyle bir adamı affetmesini anlamıyorum
O daha çok aldatılır
Zaten adam sizle evli olsaydı sizide aldatır
Adam adam değilki Erkek bile olamamış
Ne karısına sahip çıkmış ne çoğuna nede size
Yok ya benim bu hemcinslerim hep kadında suç bulur
Erkekte masum ya
Ayartanda hep kadın olur
Erkekde safın teki
tatlım bız adam sucsuzmu dedık alçagın önde gıdenı o zaten.ama konu sahıbıde sankı kandırılmıs yada hakkı olan bısey elınden alınmıs gıbı yazınca ona kızdık.yoksa tabıkı kımse adam masum demedı o zaten en buyuk suclu

Bu tür ahlaki konular,toplum değer yargılarına ters düşen içerikler,yasak aşk,üçüncü kişileri kapsayan içerikte konular tarafsız gözlenemeyeceği için konu yorumlara kapatılmıştır.

Back
X