- Konu Sahibi depresif34
-
Katılıyorum ve dava açmazsalar bile ileride en ufak şeyde suçlanacak daima.Bence kalma..
Görevi kötüye kullanma gibi bir durum var ise sana dava açmaya hazırlanıyor da olabilirler.
Hiçbir müdür kurallara aykırı hareket eden bir çalışanına bu şekilde iyi davranmaz.
Özetle ihale sana kalacak gibi .
Yanlış anlamayın ama hem böyle bir çalışan olup hem de görevi kötüye kullanmak, hiç hoş bir intiba oluşturmadı bende.ben çalışan olarak çok başarılı ve özverişli biriyim ve müdürüm de çok memnundu
detaya gerek yok aslında herşeyi kısaca özetledim ben madetay vermeniz lazım
basit bir ihtar için yazmış olabilirler
olayın bu kadar büyüyeceğini tahmin edememişlerdir belki.,tam içeriğini bilsek anlayabiliriz durumu.
detaya gerek yok aslında herşeyi kısaca özetledim ben ma
bu cevabınızdan çok haksız çıkacağınız için açıklamak istemediniz gibi geliyor insana.
muhtemelen müdürünüz acısını çıkarmak için size iyi davranıyor.
yine de unutmayın, siz ayrılsanız da başka işlere başvurduğunuzda bu firmanız referans için aranacaktır.
her türlü olumsuz referansınız var yani.
haklıyım demiyorum benbu cevabınızdan çok haksız çıkacağınız için açıklamak istemediniz gibi geliyor insana.
muhtemelen müdürünüz acısını çıkarmak için size iyi davranıyor.
yine de unutmayın, siz ayrılsanız da başka işlere başvurduğunuzda bu firmanız referans için aranacaktır.
her türlü olumsuz referansınız var yani.
haklıyım demiyorum ben
ben de öyle anladım inanın
o zaman niye biz ihtar çekerken onca detay veriyoruz, konuyu ayrıntısıyla işliyoruz?
görevini kötüye kullandı der geçeriz, konuyu hiç anlatmayız.
yüz kızartıcı bayağı kötü bir şey yaptınız o zaman.detaya gerek yok aslında herşeyi kısaca özetledim ben ma
ya muhabbete fazla dalarsın bi kaç gün, ihtar çekilir atıyorum, sen de bunca yıldır bu kadar çalıştım, şu boş bi iki günde fazla muhabbet ettim diye ihtar çektiniz, ayıp ettiniz der istifa edersin müdür evet pişman olur. Çünkü idari kadroda bant işçisi gibi çalışma pek realistik değil. ama bir şeyi bozarsın geri dönülmez bir hata yaparsın/ödeme yapmamışsınıdr yapmış göstermişsindir o zaman istifa etsen de kimsenin umurunda olmaz yani olaydan olaya fark var tabi ki.ben IK cı değilim ama yakın geçmişte benzer bir sürece şahit oldum bir çalışma arkadaşımda. o nedenle ilgimi çekti.
yani onda işe geliş gidişten gün içindeki bilg hareketlerine kadar incelendi.
bilemedim.
ya muhabbete fazla dalarsın bi kaç gün, ihtar çekilir atıyorum, sen de bunca yıldır bu kadar çalıştım, şu boş bi iki günde fazla muhabbet ettim diye ihtar çektiniz, ayıp ettiniz der istifa edersin müdür evet pişman olur. Çünkü idari kadroda bant işçisi gibi çalışma pek realistik değil. ama bir şeyi bozarsın geri dönülmez bir hata yaparsın/ödeme yapmamışsınıdr yapmış göstermişsindir o zaman istifa etsen de kimsenin umurunda olmaz yani olaydan olaya fark var tabi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?