- 1 Ağustos 2021
- 413
- 518
- 33
- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
Aslında cevap vermeyecektim. Ama kendimi tutamadım.Ben annenin senin verdiğin cevaplara istinaden saldırdığını düşünüyorum. El kaldıracak ve "-Defol git gelme" dedirtecek kadar ne dedin acaba kadına? Bir anne kolay kolay bu dereceye gelmez çileden çıkarmışsin belli. Buraya nedense kimse kendi kusurlarını yazmıyor kendi ağzından çıkanı söyleyemiyor anne durduk yere dövüyor eş durduk yere hakaret ediyor. Buraya konu açan herkes melek niyeyse.. Bir kişi duymadım bende bu şekilde davrandım hatalıyım diyen
Bakın ben anneme kötü bir şey demedim. Başlarda abimin, yengemin hatalarını dile getirdim. Onları sömürdüklerini, böyle devam ederlerse her şeyleri kaybedeceklerini, zor durumda kalacaklarını vs söyledim. Bu yüzden dayak yedim. Ben abimi yok sayar geçerim beni sömüremez. Ama annem babam yaşlı. Oturdukları ev de giderse bu yaşta kiraya mı gidecekler? Maaşlar full krediye giderse bu yaştan sonra işe mi gidecekler. Benim ilk düşündüğüm annem ve babamdı kendim değil. Ben anneme hakaret etsem, küfür etsem evden kovsa derim ki haklı öyle laf denir mi. Yine bile dövmez insan. Kovar en fazla. Ki ben hakaret küfür vs etmedim. Bilmeden yorum yapmışsınız.