Mesleğimde kendimi çok başarılı buluyordum okulda dereceydim ama maalesef şuan tus çalışmadığım için kendimi o alanda da başarısız hissediyorum.Neye göre kime göre güzelsin ya da değilsin? Onca bunu bir düşünelim. Güzellik göreceli bir kavram olmakla birlikte bakan gözde gizlidir. Yani sen kendine güzel bakarsan güzelsindir, başkasına güzel bakarsan baktığın güzeldir. Kendini sevmek de sadece fiziksel özelliklere bağlı bir şey değildir. Mesela kendini başarılı bulduğun alanlar nelerdir? Ne yapınca mutlu olursun? Önce bunlara odaklanmalısın bence.
ne yapayım hiç arkadaşım yok buraya konu açıp sizlerle sohbet ediyorum sadeceBen de nerelerdesin konu acmadin diye seni merak etmeye baslamistim. Şükür ayrilma modundan guzellesme moduna gecmissin. Spor yap ayrica 70 te cok tatlis diyet spor kilo ver genc kadinsin fit ol iyi hissedersin
Bugun Miladin olsun. Instagramda cok guzel spor pilates videolari var her gun 1 saat spor yap. 1 saat dans et. Ekmek hamur isi seker vs birak. Ölçülü ye. Kilo ver. Her gun 3 saat ders calis. Muzik dinle. Arabeske baglama kendini. Sen doktor olmussun bizden iyi bilirsin sagligi kaybedince neler oldugunu. Lutfen artik sadece kendini düşün. Buraya konu ac tabi ki ama biraz da yazilanlari dikkate al. Lutfen iyi bir doktor ol bunalimli aglak bir kadin olacagina. Saclarina cildine bakim yap. Evde kalmayo kendi degisimin icin firsata cevir. Daha ne diyim sana.ne yapayım hiç arkadaşım yok buraya konu açıp sizlerle sohbet ediyorum sadece
O salarsa dagilir. Mesgul olmali. Evini bilsem gidip silkelen kendine gel deyip basacagim kirbaciSal bi sal.
Herşeyi sal.
Arkadaşları, kiloları, eski manitaları, 6 ay sonra atanscağın iş hayatını, tus sınavını bir sal.
Pandemi bitsin hayat normale dönsün sende mutlu olacaksın öyle düşün.
Ama şuan sal.
Yav millet aç aç diyesim geliyor bazen görseldeki gibiO salarsa dagilir. Mesgul olmali. Evini bilsem gidip silkelen kendine gel deyip basacagim kirbaci
SupersinYav millet aç aç diyesim geliyor bazen görseldeki gibi
Mesleğimde kendimi çok başarılı buluyordum okulda dereceydim ama maalesef şuan tus çalışmadığım için kendimi o alanda da başarısız hissediyorum.
Herhangi bir alanda başarılı olmadığımı düşünüyorum şuan kendimden nefret ediyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?