Mesleğimde kendimi çok başarılı buluyordum okulda dereceydim ama maalesef şuan tus çalışmadığım için kendimi o alanda da başarısız hissediyorum.
Herhangi bir alanda başarılı olmadığımı düşünüyorum şuan kendimden nefret ediyorum sadece
Ablacim gercekten su dusuncelerinin rasyonel hicbir sebebi yok. Tip fakultesine girmissin, doktor bir insansin. Toplumdaki en basarili kesimdensin. Tekrar hazirlan gir TUSa, kendinden niye nefret ediyorsun anlamadim??
Kilo isine gelince, toplumun kadinlara koydugu bu guzellik baskisi gercekten sacmalik. Tonla gobekli erkek var, hangisi kendinden nefret ediyor? Ustune kadin begenmiyor haspalar.
Kilodan mutsuzsun madem zayifla. senin yasinda zayiflamak cok kolay. Aksam corba ic, salat ye, hafif ye, gunduz 1 saat spor yap zaten zayiflarsin metabolizman hizli cunku. Bu kadar drama yapmani gercekten anlayamiyorum.
Karantinayi firsat olarak kullan sen de. Otur ders calis, spor yap oh mis gibi. Karantina benim icin firsat oldu mesela. Okumak istedigim makaleleri okuyorum, kendi yazmak istedigim bir publication avrdi onu yapiyorum, ogrenmek istedigim konu vardi actim onu okudum .... mesleki acidan korona bulunmaz firsat kendini gelistirmek icin. Vucut bakimi icin de keza. Daha rahat spor yapiyorum, zaman daha cok cunku. Saclarima istedigim gibi bakim yapiyorum yaglarla butun gun evdeyim cunku. Makyaj yapmiyorum, cildimi dinlendiriyorum. Oglenleri gunesleniyorum, isyerinde yapamayacgim bir sey.
Karantina aslinda bulunmaz bir firsat bazi seyleri degistirmek icin. Insanin elindeki en degerli sey zaman, sen onu ahla vahla ziyan ediyorsun.
Ah vah edecegine aksiyon yap. Bu kadar.