• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan kin duyduğu biriyle sevgili olabilir mi?

Benim ilişkim de iki yıl oldu nerdeyse bazen ben de gıcık oluyorum sana derim ama genelde kızdırdığında ve 10 dakika sonrası gülüşme, sarılmadır anlık olur yani.

Seninki bildiğin nefret dolu gibi, benim boğazlamak istiyorum diyebilmem için birine çok fena kıl olmam lazım. Ee öyle olduğum birini nasıl sevebiliyorum ben:44:

Evet bazen çok sinir olursun, bi'yandan da çoook seversin sonra tatlıya bağlanır uçar gider kafandan ama bu başka gibi.

Bence senin rest çekmen gerekiyor. Sürekli ben gideyim, sonra isteyince geleyimlerle sağlıklı bi'ilişki olmaz, yıprandığınla kalırsın.

Hem sizi boğazlamak istiyor, hemde sevdiğini söylüyor.

Ayrılmak için sebebinizin olmadığını söylüyor, boğazlayacak kadar sinir olmak, nefret etmek, kin duymak, gıcık olmak vs. (sebep her neyse) ayrılmak için yeterli bir sebep değil mi?

ayrılık için geçerli sebepler tabiki. ama bazen dde seviyomuş. ya bildiğiniz gibi değil çok dengesiz bi insan. ben onun haline üzülüyorum ayrılırsam hiçbişeyini halledemez bensiz

Bastan sona okudum butun yazdıklarını bu nasıl bır ılıskı ? Bu ılıskı mı ? Sız kendınızı sevgılı mı sanıyorsunuz ?
Durmadan ayrılalım demeler,para teklıfı etmeler cok cırkın,cok cahılce hareketler bunlar
:20:

Sız bırbırınızı sevmıyorsunuz kesınlıklee ayrılalım dıye nıye soruyorsun onu da anlamıs degılım...
Ayrılıyorum senden bıttı artık benı bır daha arama sorma demek yerıne ''Ayrılalım o zaman'' ne demek ?
Ikınızın de bırbırıne olan guvenı 0 (sıfır) ...Hem ozguvenınız yok hem ılıskı de guven yok...Sonu yok zaten sımdıden bıtsın...

Son düzenleme:
Evet olabilir
Hatta çok aşık da olabilir
Ama içinde sindiremediği şeyler kalmıştır, gururu incinmiştir
Bu yüzden böyle deyip, yapıyordur
Kendimden biliyorum...
Ama bu sizi çok yıpratır ve ileride dönüp baktığınızda neden boşu boşuna kin tuttuk yaşayamadık diye üzülürsünüz :(

Kinci birinlen ne sevgili,eş nede dost olunur.şuan eşimin tarafından bana biri kaç aydır kinli.bana karşı konuşması ve hareketleri değişti.ters ters bakıyor sinir oluyorum.konuşuyor ama eskisinden farklı.aramızda ufak bir şey geçmişti ben çok üstüne durmadım haksız olanda oydu ama yinede ben kin beslemedim.ama kin besleyen eşim olsaydı olmazdı onunla yapamazdım.sevgilide evlilik yolunda gidiyorsa yine aynı yapamazdım.

ben korkardım valla neme lazım bir yerde öpüyorum ayağına boğazlar moğazlar

bence biraz zamana ihtiyacınız var. birbirinize bir süre sabrederseniz ilişkiniz düzelir.

bence biraz zamana ihtiyacınız var. birbirinize bir süre sabrederseniz ilişkiniz düzelir.

zaten görüşmiycekmiş benle bi süre ağlata ağlata çekti gitti yine aman ne hali varsa görsün dedim ister gelsin ister gitsin napıyosa yapsın

Back
X