- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.336
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Oyle bir cikmazdayimki anlatamam. Bosanma davasida acmistim biliyorsunuzdur belki. Ailem önce arkamda durdu ama sonra esimin ailesi onlari ikna etti ve geri baristik madde bagimlisi esim cip takti uzun suredir bisi yoktu ama bugun yine basa donduk yine kullanmis kavgalar ettim olmadi iyilikce soyledim olmadi dava actim evi terkettim olmadi naptiysam olmadi olmadi olmadii. Allah kahretsin beni ailem bana demisti evlenme diye bu adamla ben onlari dinlemedm. suan ne yasiyorsam hak ediyorum evet ben hal ediyorum ömrüm boyuncada cekicem yaptığım hatanin bedelini oducem keşke insan geleceğini gorebilseydi keske ben bu adamla evlenmeseydim. Boşan diyiceksiniz hayir efendim bosanmiyorum ayni zamanda saplanti biriyle evliyim. Biara aldim çocuğumu evi terkediyodum çocuğumu kollarimdan aldi vermem dedi. Ben oyle boyle alıncada kalkto bıçağı bogazina tuttu kendini kesecek adamın ölüsüde diriside basima bela buarada amac gerçekten cocuk degil benim bu adamin benle derdi var cocugu dusunse zaten boyle bi bk yemezdi. Artik dua ediyorum allahim ölsün artik butun arkadaslari öldü o niye ölmüyor diye kendimi yiyip bitiriyorum madde kullanmadigindada dedigim seylere pismanlik duyuyorum. Deli gibi sevdigim adamdan bahsediyorum 2 yil sevgili 2 yil nisanli 3 yillik evliyim. Simdi diyiceksiniz sen bu adami bukadar surede görmedinmi hayir gormedim çünkü ayri sehirdeydik yanyana geldigimizdede kullanmazdi ama duydum. Ona nisani aticam dediğimde bile yeminler havada uçuştu kullanmiyorim artik dedi. Tipki bugun yaptığı gibi kullandigini biliyorum ama bana eger kullandiysam sabaha yetismeyim diyor içimden insallah diorum. Gerçekten cok doluyum ben bunlari hak etmiyorum hele cocugum hic haketmiyor. Kendi ellerimle yaktim kendimi simdi bedelini en ağır sekilde ödüyorum