Insan kocasının ölmesini istermi

Karpuzlu araba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.997
37.336
548
29
Oyle bir cikmazdayimki anlatamam. Bosanma davasida acmistim biliyorsunuzdur belki. Ailem önce arkamda durdu ama sonra esimin ailesi onlari ikna etti ve geri baristik madde bagimlisi esim cip takti uzun suredir bisi yoktu ama bugun yine basa donduk yine kullanmis kavgalar ettim olmadi iyilikce soyledim olmadi dava actim evi terkettim olmadi naptiysam olmadi olmadi olmadii. Allah kahretsin beni ailem bana demisti evlenme diye bu adamla ben onlari dinlemedm. suan ne yasiyorsam hak ediyorum evet ben hal ediyorum ömrüm boyuncada cekicem yaptığım hatanin bedelini oducem keşke insan geleceğini gorebilseydi keske ben bu adamla evlenmeseydim. Boşan diyiceksiniz hayir efendim bosanmiyorum ayni zamanda saplanti biriyle evliyim. Biara aldim çocuğumu evi terkediyodum çocuğumu kollarimdan aldi vermem dedi. Ben oyle boyle alıncada kalkto bıçağı bogazina tuttu kendini kesecek adamın ölüsüde diriside basima bela buarada amac gerçekten cocuk degil benim bu adamin benle derdi var cocugu dusunse zaten boyle bi bk yemezdi. Artik dua ediyorum allahim ölsün artik butun arkadaslari öldü o niye ölmüyor diye kendimi yiyip bitiriyorum madde kullanmadigindada dedigim seylere pismanlik duyuyorum. Deli gibi sevdigim adamdan bahsediyorum 2 yil sevgili 2 yil nisanli 3 yillik evliyim. Simdi diyiceksiniz sen bu adami bukadar surede görmedinmi hayir gormedim çünkü ayri sehirdeydik yanyana geldigimizdede kullanmazdi ama duydum. Ona nisani aticam dediğimde bile yeminler havada uçuştu kullanmiyorim artik dedi. Tipki bugun yaptığı gibi kullandigini biliyorum ama bana eger kullandiysam sabaha yetismeyim diyor içimden insallah diorum. Gerçekten cok doluyum ben bunlari hak etmiyorum hele cocugum hic haketmiyor. Kendi ellerimle yaktim kendimi simdi bedelini en ağır sekilde ödüyorum

Boşanmak istemiyor olma sebebinizi ben anlamadım.

Kendini öldürür diye mi korkuyorsunuz.

E ölmesini istediğinize göre sebep bu değil.

Ailen de durumu biliyor ama kimse bi şey yapmıyor mu ben anlamadim gerçekten. Çok da üzüldüm.

Size yardımcı olabilmeyi isterdim.

Yazınızdan ne kadar bunaldiginiz belli oluyor.

Evet bencede konundan anlaşılıyor , niye göze alıyorsun , bırak ne bok yerse yesin , o çocuğada yazık günah değilmi
Yazik tabi ben zaten bu evden kacarsam cocugum icin kacar giderim. Bizi bulurlar diye korkuyorum ve gitsem nereye siginicam küçük cocukla nasil yapicam büyümesini bekliyorum

Çok zor, aile arkada olmayınca da verebilecek çare yok.
İşiniz var mı? Ne mezunusunuz? Başka bir şehirde yaşayamaz mısınız çocuğunuzla?
Gerekirse ailenize de söylemezsiniz şehri, akılları başlarına gelir belki.

Acilen o evden ayrılmanız lazım çocuğunuz da tehlilede? Madde bağımlısı derken bu arada e ile başlayan mı?
aynen.icince tehlikeli olmiyor aslinda tam tersi iyilik melegi oluyor kafa yerindeykende kasi catik ve durgun oluyor bazen neselo bazen mutsuz duruyor

Çok zor, aile arkada olmayınca da verebilecek çare yok.
İşiniz var mı? Ne mezunusunuz? Başka bir şehirde yaşayamaz mısınız çocuğunuzla?
Gerekirse ailenize de söylemezsiniz şehri, akılları başlarına gelir belki.
Lise terk. Meslegim yok. Bekarken çalışıyordum ama evlenene kadarda. Zaten gidersem aileme asla soylemem onlarada güvenmiyorim iki guzel lafla ailemide kandirir o sonra basima is acar

Hangi maddeyi kullanıyor biliyor musunuz ? Yani tedavisi cidden zor olan bir madde mi yoksa zayıflığından mı bırakamıyor ?
Çözüm yolunu aileniz size sunması gerek ama anladığım kadarıyla onlarda ne yaparsanız yapın bize bulaştırma tavrındalar sanırım.
Bir komşumuzun kızı da sonunda evdeki eşyaları satmaya ve eve pata getirmemeye çocukları zor durumda kalmaya başlayınca o kadar şiddete dayanamadı evden kaçtı. Çocukları da kv’ye bıraktı, iş bulup düzen kurup alıcam diye gitti. Şimdi ailesi de dahil kimse bilmiyo yerini.
Allah yar ve yardımcınız olsun, çocuğunuzu kurtarsın inşAllah 🤲🏻

Back
X