Insan kocasının ölmesini istermi

Poliste yakalamis zaten bu ayin 9 da idrar verecek eger bi kurnazlik yapmazsa başkasının idrarini vermek gibi. Cikar idrarda ve hapise girerr diye biliyorum

Ailenize sığının polise sığının bir yerlere sığının hayat onun ölmesini beklemekle mi geçecek peki o çocuk ne olacak bu süreçte
Ailem artik kabul etmiyor. Zaten onlarada gitsem huzur bulmucagimizi biliyorum siginma evi aklimda vardi ama oda korkutuyor beni hep orda kalamyiz sonra napicaz biz

Hicbizman tanik olmadim. Sadece 1 kere oldum oda en hafifiydi. Ya zaten yanilsam hemen ardindan amateme goturuyoduk cikiyor kaninda
Ben polise gizli ihbar etmeniz açısından demiştim.
Polis bu tarz ihbarları çok ciddiye alıyor, zamanında eşime işinde rakip biri yapmıştı, ulu orta aracı durdurup arama yaptılar.
Ve söyledikleri ‘1 gram dahi madde bulsaydık, senelerce çıkamazdınız, çünkü ihbar işin içine girince madde kaçakçılığı olarak görülüyor’ demişti.
Yani kökten hapse attırıp, oradayken şehir değiştirip bir sığınma evine giderseniz diye aklıma geldi.

Şunu net söyleyebilirim ki madde kullanan bir kişi çok çok çok zor bırakır. Bıraktığında tekrar başlar. Madde kullanan biri ile gerçekten hayat zor. Yanında olayım dedikçe siz dibe batarsınız.
piskolojik destek alırsanız doğru kararlar vermeye başlarsınız
Aldim sonra bana ne dedi. Sen kullaniyorsun dedigimde. Senin psikolojin bozuk hayal goruyorsun kuruyorsun dedi. Boyle adamlar kendileriyle beraber baskasinida delirtir

Ben bu isin uzmani oldum artik kullandin eminim. Davranisi burun kizariklogi bize ilgisinin artmasi cok konuşmasi. Saklamak icin neler yapti esrr kullandiginda kalkti damla almis goz aki beyazlasin ben anlamiyim die ama yemezler yine anladim yalan soyliyor asiri yalan konuşuyor

Cok üzüldüm ya allah kimseyi bu yükü vermesin. Anne baba atamaz çocuğunu elbette ama es olarak siz buna mecbur değilsiniz allah yardim etsin. Bu bataktan çıkamıyorsa boşanın yazik günah çocukta var üzüldüm ya ailesine dediniz mi peki

Ailelerle konuşsaniz madem. Bu adamı balıklı rum hastanesine yatırsanız. Bu yol yol değil çünkü. Annesi babası yok mu bu adamin
Var ailesine soyledim destek olacagina kostek oldular ogullarina karin seni bize kotuluyor diyip ustume saldilar allahsizlar. Sonrada utanmadan evime geldiler alin oglunuzu defolun gidin bu evden dedim. Bana kv ne derse begenirsin ben oglumu alirsam torunuda alir giderim dedi. Agzina sctim kovdum hepsini 1 yil olcak. Nerdeyse gorusmuyorim onlarla kp haric

Cok üzüldüm ya allah kimseyi bu yükü vermesin. Anne baba atamaz çocuğunu elbette ama es olarak siz buna mecbur değilsiniz allah yardim etsin. Bu bataktan çıkamıyorsa boşanın yazik günah çocukta var üzüldüm ya ailesine dediniz mi peki
Ailesi oglullari yanindayken duydim onlarda diomus insallah ölur hatta duydugumda cok kızmıştım insan nasil evladinin ölmesini ister diye. Ama benle evlenince ogullari kiymete bindi ben haksiz oglu hakli oldu

Ya siz eşinizin izmaritini çocuğu yiyen kişi misniz yani isim benzettim o musunuz, sanirim yaşınız cok genc kendinize yeniden hayat kurabilirsiniz gibi geldj.meslek edindirme kurslarına gitseniz artik devlet teşviki kalkti mi bilmiyorum ama belki biseyler yapabilirdiniz

Allah korusun,kriz aninda alacak parası olmadığında,o bıçak size saplanirsa her şey için geç olmayacak mı?
Sığınma evlerini bir an evvel deneyin,sonrası Allah kerim. Allah yardımcınız olsun.
Bir de dua ederken hayır dua edin,dua hayatınızı değiştirir. Bana bulasmadan,evladimla saglikla,huzurla yaşayabileceğimiz bir kapı ac vs gibi. Allah gönlünüze ferahlık versin,çıkış yolu göstersin inşallah.

Kendi aileniz destek olsaydı keşke ne de olsa onların evladisiniz evlenmiş hata yapmış olabilirsiniz ama siz bu şartlarda yaşıyorken hiç mi düşünmüyorlar sizi

Allah korusun,kriz aninda alacak parası olmadığında,o bıçak size saplanirsa her şey için geç olmayacak mı?
Sığınma evlerini bir an evvel deneyin,sonrası Allah kerim. Allah yardımcınız olsun.
Bir de dua ederken hayır dua edin,dua hayatınızı değiştirir. Bana bulasmadan,evladimla saglikla,huzurla yaşayabileceğimiz bir kapı ac vs gibi. Allah gönlünüze ferahlık versin,çıkış yolu göstersin inşallah.
Ne guzel dua ettin okadar uzak kalmisimki duygulandim allah ssni duyarda insallah o duayi kabul eder

Kendi aileniz destek olsaydı keşke ne de olsa onların evladisiniz evlenmiş hata yapmış olabilirsiniz ama siz bu şartlarda yaşıyorken hiç mi düşünmüyorlar sizi
Dusunmuyorlar demekki abimle altli ustluler yengem abim yanlarinda olsun rahatsiz olmasınlar ben kimimki

Ya siz eşinizin izmaritini çocuğu yiyen kişi misniz yani isim benzettim o musunuz, sanirim yaşınız cok genc kendinize yeniden hayat kurabilirsiniz gibi geldj.meslek edindirme kurslarına gitseniz artik devlet teşviki kalkti mi bilmiyorum ama belki biseyler yapabilirdiniz
Evet o yum keşke hatirlatmasaydin travmaydi bnm icin. Kacicm bu evden allahin izniyle ama nezamn oni kestremiyorim. Yada cocugum kucuk oldugu icin kendime güvenmiyorum

Kuzu bosa su herifi
Bosanmiyor Allahin belasi saplantili manyak biri.dava acmamda gerek yokki ben kagidinda degilim. Kurtulmanin pesindeyim sadece. Keske insan gibi bosanabilsek ama o yok onda ya kendine ya bana zarar vericek. Yemin ediyorum cocugimdan olmasa tirnak. Kadar bana zarar vermesinden korkmam ama ben ölemem benim cocugim var oyle bi riski alamam

Back
X