- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
Biliyorum bu aralar çokça konu açıyorum
Kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin
Son 5 aydır manevi açıdan oldukça yoruldum
Ablam bana yanlış yaptı, bebeğimin hastalığı, bakıcının bebeğime kötü davranması, yolunda gitmeyen iş hayatım derken
bunaldım, yoruldum...
Eşim bana sürekli mutsuz olduğumu söylüyor aslında mutsuz değilim
Bebeğimle çok keyifli vakit geçiriyorum
Ama eşim bolca kalbimi kırdığı için onun için birşeyler yapmak istemiyorum
ona göre ben hep mutsuz olmak için çabalayan ve beni tanıdığından beri mutsuz olan biriymişim
Yani artık kendimden şüphe eder oldum gerçekten ben mutsuzluktan beslenen birimiyim diye
Mesela örnek verecek olursam; bebeğim için görüştüğüm psikolog anne+baba+bebek olarak güzel keyifli vakit geçirin dedi (bakıcının kötü davranmasından doğan sonuçları gidermek için)
bebeğimi oyun alanına götürdük eşimde 2 dakika uzaklıkta bir yerde yemek yaptırmaya gitti sipariş verdi 1 saat sonra çıkacakmış dedi ve orada bekledi gelmedi yanımıza
ben buna üzülünce neden gelmedin deyince ben sebepsiz mutsuz oluyorum
sizce ben mi abartıyorum?
Kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin
Son 5 aydır manevi açıdan oldukça yoruldum
Ablam bana yanlış yaptı, bebeğimin hastalığı, bakıcının bebeğime kötü davranması, yolunda gitmeyen iş hayatım derken
bunaldım, yoruldum...
Eşim bana sürekli mutsuz olduğumu söylüyor aslında mutsuz değilim
Bebeğimle çok keyifli vakit geçiriyorum
Ama eşim bolca kalbimi kırdığı için onun için birşeyler yapmak istemiyorum
ona göre ben hep mutsuz olmak için çabalayan ve beni tanıdığından beri mutsuz olan biriymişim
Yani artık kendimden şüphe eder oldum gerçekten ben mutsuzluktan beslenen birimiyim diye
Mesela örnek verecek olursam; bebeğim için görüştüğüm psikolog anne+baba+bebek olarak güzel keyifli vakit geçirin dedi (bakıcının kötü davranmasından doğan sonuçları gidermek için)
bebeğimi oyun alanına götürdük eşimde 2 dakika uzaklıkta bir yerde yemek yaptırmaya gitti sipariş verdi 1 saat sonra çıkacakmış dedi ve orada bekledi gelmedi yanımıza
ben buna üzülünce neden gelmedin deyince ben sebepsiz mutsuz oluyorum
sizce ben mi abartıyorum?