• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsan nasıl bu hale gelebilir?!!!

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
Selamlar kızlar. Konu yine eşim. Olmuyor anlaşamıyoruz. Aramız bir türlü düzelmiyor. Olur olmadık her şey için beni suçlaya suçlaya artık kendimi sürekli suçlu ve ezik hissediyorum. Neyle suçladığına gelecek olursak: Bagırır cagırır hırsını Benden alır. Sonrasında hareketlerine dikkat et benim sucum yok der çekilir. İki gün önce yine kavga ettik artık çocuğum çok huzursuz olmaya başladı. Her ne kadar ben yansıtmasam da babası olacak öküz gibi bağırıyor. Sürekli asagılıyoe. Gece bi konu hakkında konuşuyorduk her zamanki gibi konunun ortasında lak diye kalktı yatmaya gitti. Adam 24 saat uyumak istiyor. Sinirden önce midem, sonra bogazım şişti. Yüzümde yaralar çıktı derken dün gece de dişim başladı. Adam yattı uyudu. Benin'le sırf rahat bırakayım da uyusun çocukla ilgilenmesin diye tartışıyor. Ve öyle adi ki sinir komasına sıkuyor sonra ben sinirlenince Senin sucun deyip çekiliyor gidiyor uyuyor. Bağırıyor bir şeyler fırlatıyor sonra uyuyor. 3 yıldır böyle. Kendimi oldukça değersiz ve aşağılık hissediyorum. Her seferinde senin hayatta yaptığın tek iyi şey kızımızı doğurman onun dışında bi b.ka yaramıyorsun diyor. Evde kesinlikle rahat vermiyor. Komşularım bile fark ettiler bunu. 9 ayda 18 kilo verdim. Kesinlikle oturamam otursam olay çıkıyor. Ben artık katlanamıyorum. Sadece kızım için ayağa kalkıyorum. Rabbime şikayet ediyorum. Ölüm huzurlu geliyor artık. Hayatta galiba gerçekten hiçbir işe yatamıyorum. Boşanmak istiyorum ama korkuyorum. Ben ne yapayım kızlar?

Bilmiyorum doğru zamanı bekliyorum deyip kendimi kandırmayacqm. Çok Yorgun'um. Herkes tarafından verilecek tepkilerden çekinşyoeum. Bir de kızımı düşünüyorum.
Dik duracaksın arkadaşım kötü bişey değil ki ayrılmak.milletin ağzı torba değil ki büzesin
Kızınız mevcut durumda da sağlıklı yetişemez ki zaten

Sana kendini degersiz hissettiren bi adamla niye evlisin. Boşanmalisin. Dunya ondan ibaret degil.

Hem asagilaniyorsun hem eziliyorsun. Psikolojik siddet resmen.

Neden kendinizi degersizlestiyorsunuz ki.siz zaten çoğu şeyin farkindasiniz ayni zamanda esinizin degismeyecegininde farkindasiniz 3 yil gecirmissiniz bu adamla ve dönün sorun kendinize bu adama daha fazla zamanınızı feda etmek istiyormusunuz.bosanmaktan neden korkuyorsunuz eşiniz size hakeret etmeye başladığı zaman ses kaydına falan alın eger birgün bosanmak icin cesaretiniz olursa elinizde asagilandiginiza dair bir delil olur.icinizdeki gücün farkina varın kimse degersiz değildir onuda sizide allah yaratti.şimdi ki kadinlar o kadar güzel işler basariyorlarki kimseye muhtaç olmuyorlar.bugün is kur a gitseniz evde sabun bile yaparak kendinize bir gecim kapısı acarsiniz yada kokulu taş veya süs falan artık ne olursa.erkek mi dunyada surusuyle var.onemli olan önce kendi degerini bilmek kendinin farkina varmak.

psikolog deneyin büyükleri araya sok mektup yaz ciddi ol izin verme seni duymuyorum de önce kendini sev bence sonra eşinin seni sevmesine izin ver boşanmakta kolay değil adam buna razıysa boşan ama oda gelemez dersen adam olsun.Artık bir iletişeme geçin böyle iletişim olmaz kendine bak bakımlı ol dik yürü ne oldu buna desin o konuşmuyorsa sen konuşmaya çalışma kitap oku kadın elden gidiyor dedirt ... çocuğuna sarıl yapma gözünü seviyim bir adam için ölüm mü düşünülür yani bak bende boşandım nice boşanan çocuklu arkadaşım var...senin çok çözüm yolun var bırak içerde uyusun sen çocuğunla kendine bak o merak etsin bunlar içerde ne yapıyor diye..biliyorum söylemesi kolay iyice diren ondan sonra çık karşımıza canım kardeşim Allaha emanet ol ...bir dua et o çok önemli.

Cocugun oldugu icin rahatlikla "korkma bosan" diyemicem ama cocugunun hatrina hic bisey yapma gormezden gel .. sinir olma aksine gozune soka soka huzurlu olmaya calis ..hic olmazsa bi muddet her hangi bi konuda karsilik bekleme ..
Sana bu hissleri yasattigi icin bu sozleri soyledigi icin varliginla yoklugunu yasat.. sen taktikca o seni takmamaya devam eder ..kacan kovalanir bilmem anlatabildimmi

Her seferinde senin hayatta yaptığın tek iyi şey kızımızı doğurman onun dışında bi b.ka yaramıyorsun diyor.

Eh öyle madem alın kızınızı bırakın kendi başına yatsın evde anlar o zaman sizin ne işe yaradığınızı. O şu anda hiç bir halta yaramıyor ya suç bastırıyor.

Canınızın kıymetini bilin. Siz annesiniz. Onun sizi nasıl gördüğüyle değil siz kendinizde olanla ilgilenin. Kendiniz ve kızınız için yaşayın taşımayın şu nemrut herifleri..

Onun hırsını öfkesini bastıramıyorum. Ben dik durdukça daha kötü saldırıyor. Ve artık midem bulanıyor.

Bastıramıyorsan boşan o zaman. Ya ezik durma yada bitir ama onu da yapamazsın. O zaman psikiatriye git ve tedavi ol depresyondan dolayı bu şekilde olabilirsin. Kendini toplar güçlenirsin.

Back
X