- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
Selamlar kızlar. Konu yine eşim. Olmuyor anlaşamıyoruz. Aramız bir türlü düzelmiyor. Olur olmadık her şey için beni suçlaya suçlaya artık kendimi sürekli suçlu ve ezik hissediyorum. Neyle suçladığına gelecek olursak: Bagırır cagırır hırsını Benden alır. Sonrasında hareketlerine dikkat et benim sucum yok der çekilir. İki gün önce yine kavga ettik artık çocuğum çok huzursuz olmaya başladı. Her ne kadar ben yansıtmasam da babası olacak öküz gibi bağırıyor. Sürekli asagılıyoe. Gece bi konu hakkında konuşuyorduk her zamanki gibi konunun ortasında lak diye kalktı yatmaya gitti. Adam 24 saat uyumak istiyor. Sinirden önce midem, sonra bogazım şişti. Yüzümde yaralar çıktı derken dün gece de dişim başladı. Adam yattı uyudu. Benin'le sırf rahat bırakayım da uyusun çocukla ilgilenmesin diye tartışıyor. Ve öyle adi ki sinir komasına sıkuyor sonra ben sinirlenince Senin sucun deyip çekiliyor gidiyor uyuyor. Bağırıyor bir şeyler fırlatıyor sonra uyuyor. 3 yıldır böyle. Kendimi oldukça değersiz ve aşağılık hissediyorum. Her seferinde senin hayatta yaptığın tek iyi şey kızımızı doğurman onun dışında bi b.ka yaramıyorsun diyor. Evde kesinlikle rahat vermiyor. Komşularım bile fark ettiler bunu. 9 ayda 18 kilo verdim. Kesinlikle oturamam otursam olay çıkıyor. Ben artık katlanamıyorum. Sadece kızım için ayağa kalkıyorum. Rabbime şikayet ediyorum. Ölüm huzurlu geliyor artık. Hayatta galiba gerçekten hiçbir işe yatamıyorum. Boşanmak istiyorum ama korkuyorum. Ben ne yapayım kızlar?