İyi geceler.
Konularımı bilenleriniz vardır, sevdiceğim gazi oldu tedavi görüyordu.
Merak edenler için kısa bir bilgi vereyim, protezler henüz takılmadı, yaraların tamamen iyileşmesini bekliyoruz.
Özellikle uzuv kaybeden hastalarla çalışan bir psikolog bulduk, cumartesi günleri kliniğine gidiyoruz..
Haftasonu iznimiz var ve farklı farklı şeyler yapabiliyoruz, rahatca gezebiliyoruz tekerlekli sandalye ile tabi ama problem yaşamadık çok şükür Rabbime..
Aslında bugün ki konum genel, birazda kendimle ilgili..
Öğretmenim ben, bugün diğer arkadaşlarla çocukların uyku saatinde sohbet ederken konu açıldı, insan 'o' kişiyi görünce hisseder, işte heyecanlanır dili tutulur şöyle böyle olur şeklinde yorumlar yaptılar..
Ben ise hiç böyle bir his yaşamadım, sevgilimle zaten tanışıyordum zaten birbirimizin etrafındaydık, ama konuşmaya görüşmeye başladıktan sonra sevgi bağlılık oluştu. Öyle bir heyecanda olmadı açıkcası. Şu an düşününce bile mesela evleneceğim kişi o kaderimdeki kişi o diye kesin bir fikir belirtemiyorum.
Bana göre normaldi bunlar, yani iki insan tanışır görüşür herşey her açıdan yolunda ise şartlar uygun ise evlilik düşünülür.. Hiç öyle görünce elim dilim tutulur diye düşünmedim..
Sizlerin nasıl oldu mesela, hissediliyor mu hakkaten böyle şeyler yoksa benim hislerimde bir problem mi var hatlar mı çekmiyor acaba bende
Elle tutup gözle görmediğimiz bir duygu icin genelleme yapmak çok garip geliyor bana.. bırakalım kişiye özel kalsın değil mi? aşk şudur asiksan böyle olunur çok abes.. aynı mı hissedelim hepimiz..
eşimi ilk gördüğümde tek düşündüğüm kafasını gözünü patlatacak olmuştu.. ayakkabı bagcigi açılmış bana doğru koşuyordu:)
Yoo hissetmemiştim, aksine 3-5aya ayrılırım gözüyle bakıyordum deli gibi aşık olmama rağmen.
Ben içimden hiçbir şey geçirmedim, gerçi henüz eşimde olmadı ama inşallah nasip olur.
Ben sevgilimi ilk gordugumde heyecanlanmamistim, ikinci gorusmede heyecanlanmistim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?