İnsan 'o' kişiyi hisseder mi ?

Apinklady

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
473
892
53
32
İyi geceler.
Konularımı bilenleriniz vardır, sevdiceğim gazi oldu tedavi görüyordu.

Merak edenler için kısa bir bilgi vereyim, protezler henüz takılmadı, yaraların tamamen iyileşmesini bekliyoruz.
Özellikle uzuv kaybeden hastalarla çalışan bir psikolog bulduk, cumartesi günleri kliniğine gidiyoruz..

Haftasonu iznimiz var ve farklı farklı şeyler yapabiliyoruz, rahatca gezebiliyoruz tekerlekli sandalye ile tabi ama problem yaşamadık çok şükür Rabbime..

Aslında bugün ki konum genel, birazda kendimle ilgili..

Öğretmenim ben, bugün diğer arkadaşlarla çocukların uyku saatinde sohbet ederken konu açıldı, insan 'o' kişiyi görünce hisseder, işte heyecanlanır dili tutulur şöyle böyle olur şeklinde yorumlar yaptılar..

Ben ise hiç böyle bir his yaşamadım, sevgilimle zaten tanışıyordum zaten birbirimizin etrafındaydık, ama konuşmaya görüşmeye başladıktan sonra sevgi bağlılık oluştu. Öyle bir heyecanda olmadı açıkcası. Şu an düşününce bile mesela evleneceğim kişi o kaderimdeki kişi o diye kesin bir fikir belirtemiyorum.

Bana göre normaldi bunlar, yani iki insan tanışır görüşür herşey her açıdan yolunda ise şartlar uygun ise evlilik düşünülür.. Hiç öyle görünce elim dilim tutulur diye düşünmedim..

Sizlerin nasıl oldu mesela, hissediliyor mu hakkaten böyle şeyler yoksa benim hislerimde bir problem mi var hatlar mı çekmiyor acaba bende

İlk gördüğümde anlamıştım, eğer adım atarsam unutamayacağım şeyler yaşayacağım demiştim içimden ve öyle de oldu.

Ben sadece cayır cayır yandığımı hatırlıyorum adı her geçtiğinde...
Hissettiğim buydu.
Flört etmeye başladığımızda da başından anlaşmıştık; "ciddi bir ilişki değil sadece biraz takılacağız" diye.
Aşkımız nasıl büyüdü de Rabbim gönlümüzü yumuşattı, kaderimizi birbirimize yazdı, hâla hiç kafam basmaz.
Şükürler olsun ki aklımda olmayan adam şimdi yamacımda.

Eşim çocukluk arkadaşım. Öyle dilim falan tutulmadı. hep birbirimizi tanıyorduk, bazı zamanlar yılı geçti görüşmedik bazı zamanlar çok şey paylaştık, cok sey paylaştığımız zamanların birinde de o bir adım atmis oldu.
Ve zamanla hersey daha heyecanlı daha güzel bir hal aldı.
Ben de genelde durağan ve sakin giden güvenli yolu seçen biriyim. Biraz karakter meselesi
öyle tanimadigim bilmediğim birine aşık olup peşinden gidemezdim zaten :)

Ben hissetmemiştim başta "o" kişi olduğunu. Ama o hissetmiş söylerdi de zaten.

Şimdi iliklerime kadar hissediyorum :)

Eşim ilk aşkımdı benim teee ilkokuldan..

Ortaokulda gizli resimlerini çekerdim.. bi defasında kardeşim makinenin arkasını açmış resimler yancak diye hırpalamıştım çocuğu.. çocuk aklımla saf saf :))

24 yaşımdayken bi şekilde bir araya geldik ve o ilk karşılaşmamızda gerçekten çok heyecanlıydım :) ve nedense sonu evlilikle biten hayaller kurardım.. ama aklımın ucundan geçmezdi evleneceğimiz.. aman saçma sapan hayal işte derdim..

görüşmeye başladıktan 4 ay sonra ailemle tanışmaya 2 ay sonrası da istemeye geldiler..

Ama herkes aynı duyguları yaşıycak aynı hisler canlancak diye bi kural yok.. bence buna takılmayın o yüzden..

Şifalar diliyorum sevgilinize..

Benim "uf bu ne ya, hic tipim değil" dediği adamla evlenmiş arkadaşım var. Bu işin bir standardı yok bence. İlla elin ayağına dolaşacak, ay ben bununla evleneceğim diyeceksin diye bir kural yok. Şu an evlilik yolunda gittiğim adam için inşallah açılmaz bana yoksa kabul etmek zorunda kalacağım demiştim. Henüz evlenmedik, bakalım o muymuş.

Herkesin begeni heyecan tepkileri farklıdır.. karnima ağrı girdi denir genelde herkese böyle olacak değil.. aynı olsa korkutucu olurdu zaten.. bazen bir kişinin yanında çok sakinlesmek rahatlamak hiç heyecan yapmadan sanki yıllardır taniyormus gibi olmak da var.. kelebek ucusmasi aşk değil o kişinin heyecanı hassasiyeti ile ilgili bana göre..

Elle tutup gözle görmediğimiz bir duygu icin genelleme yapmak çok garip geliyor bana.. bırakalım kişiye özel kalsın değil mi? aşk şudur asiksan böyle olunur çok abes.. aynı mı hissedelim hepimiz..

eşimi ilk gördüğümde tek düşündüğüm kafasını gözünü patlatacak olmuştu.. ayakkabı bagcigi açılmış bana doğru koşuyordu:)

Ben içimden hiçbir şey geçirmedim, gerçi henüz eşimde olmadı ama inşallah nasip olur.

Yoo hissetmemiştim, aksine 3-5aya ayrılırım gözüyle bakıyordum deli gibi aşık olmama rağmen.

öylede düşünmedim ama hiçbir şey düşünmesim görüşmeye ilk başladığımızda bakıcaz görücez düşücesi vardı ikimizdede ama evlilikten bahsederdik yani temennimiz bu yöndeydi şöyle yaparız böyle yaparız diye planlardık, inşallah olur.

Ben sevgilimi ilk gordugumde heyecanlanmamistim, ikinci gorusmede heyecanlanmistim..

Ben sevgilimi ilk gordugumde heyecanlanmamistim, ikinci gorusmede heyecanlanmistim..

Ben tanışmadan önce sürekli görüyordum zaten kim olduğunu falan biliyordum merhabamız vardı hep ama ne bi his ne bi heyecan. İlk görüşmede heyecan yoktu ama ikimizde yolu karıştırdık aptal aptal gülüyorduk çok çabuk kaynaştık mı nolduysa artık, eve dönüncede ağlamıştım aşık oldum bu farklı bi his diye daha eşim olmadı gerçi ama

Eşimi ortak arkadaşımız sayesinde tanıdım. Ilk gördüğümde ay dedim kro Allah'ımın krosu. Hatta ortak arkadaşımıza sen nasıl olurda böyle biri ile arkadaş olursun gerçekten çok şaşırdım dedim. Bu yaz beşinci yılı olacak inşallah evliliğimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…