Evet haklsiniz ama bn iki hafta içinde tanıştım evlednim 5 senelik evliyimvalla bende bundan önceki ilişkimde ilk görüşte aşk, bu kişi ömürlük olur demiştim tanışma hikayemizde çok güzeldi filmlerdeki gibi :)) herkes bize hayranlıkla bakardı çok yakıştırırlardı yani her şey harikaydı lakin benim penceremden ve dıştan görülen öyleymiş 3. aydan sonra zor bela çabalarımla yürütmeye çalıştım 5. ayımıza girdiğimiz gün 10 gün kadar istanbula gidicektim beni otogarda uğurlayacaktı (sarılmadı bile) atkısını istedim koklaya koklaya gittim, istanbula vardığım gün ayrılık konuşması yaptı ve onun beni hiç sevmediğini detaylarıyla öğrendim :)) Şuanki sevgilimle facebookta ortak arkadaşlar sayesinde tanıştık 1 ay kadar konuştuk. ilk buluşmada bi sarıldık kimsenin kalbi benim için öyle hızlı heyecanlı çarpmamıştı ona rağmen 2 ay falan sürer sanıyordum ciddi görmüyordum nerdeyse 2. senemiz olcak bu işler hiç belli olmuyor kızlar önceden kestiremezsiniz ne olcağını o yüzden akışına bırakın zaten zamanla anlarsınız "o" kişiyi :)
bence yok öyle bişey yaİyi geceler.
Konularımı bilenleriniz vardır, sevdiceğim gazi oldu tedavi görüyordu.
Merak edenler için kısa bir bilgi vereyim, protezler henüz takılmadı, yaraların tamamen iyileşmesini bekliyoruz.
Özellikle uzuv kaybeden hastalarla çalışan bir psikolog bulduk, cumartesi günleri kliniğine gidiyoruz..
Haftasonu iznimiz var ve farklı farklı şeyler yapabiliyoruz, rahatca gezebiliyoruz tekerlekli sandalye ile tabi ama problem yaşamadık çok şükür Rabbime..
Aslında bugün ki konum genel, birazda kendimle ilgili..
Öğretmenim ben, bugün diğer arkadaşlarla çocukların uyku saatinde sohbet ederken konu açıldı, insan 'o' kişiyi görünce hisseder, işte heyecanlanır dili tutulur şöyle böyle olur şeklinde yorumlar yaptılar..
Ben ise hiç böyle bir his yaşamadım, sevgilimle zaten tanışıyordum zaten birbirimizin etrafındaydık, ama konuşmaya görüşmeye başladıktan sonra sevgi bağlılık oluştu. Öyle bir heyecanda olmadı açıkcası. Şu an düşününce bile mesela evleneceğim kişi o kaderimdeki kişi o diye kesin bir fikir belirtemiyorum.
Bana göre normaldi bunlar, yani iki insan tanışır görüşür herşey her açıdan yolunda ise şartlar uygun ise evlilik düşünülür.. Hiç öyle görünce elim dilim tutulur diye düşünmedim..
Sizlerin nasıl oldu mesela, hissediliyor mu hakkaten böyle şeyler yoksa benim hislerimde bir problem mi var hatlar mı çekmiyor acaba bende
Kesinlikle hissedilmiyor. Ben esimle o da benimle vakit gecirmek icin birlikte olmaya basladik. Esimin benimle birlikte bitane daha sevgilisi varmis hatta aradan 1 1.5 ay gecti biz iyice baglandik asik olduk diger hatunla ayrilmis falan. 6. ay civari da evlenelim biz yaaa moduna girdik. simdi evliyiz SUKROLSUN bitane de masaallah Allahim bagislasin bizdigimiz var hem de tedaviyle elde ettigimiz. zor zamanlarimiz da oldu kolaylar da. ask bu illa bir anda olacak diye birsey yok.
Buarada senin yuregin kocaman askin o yurege kok salmasi zaman alir sevgiden merhametten saygidan daha milyon tane iyi duygudan kendine Yer bulacakta oooo.bosver kisilerin soyledigini sen yasadigin bak.
Ben ilk gördüğümde ayrılmak üzere olduğum yürümeyen bi ilişkim vardı. Hatta şimdiki eşimle dertleşmiştim:) aşk sevgi bitmişti o ilişkimdeki kişiye karşı. Ama eşime karşıda bişey hissetmemiştim ettaımdakiler çok yakışırsınız falan dediler köşeye çekip ben saçmalamayın demiştim hiç o gözle bakmadım demiştim. Ama o söylemiş dediğiniz şeyleri heyecanlanmış konuşamamış ilk etapta ben ne kadar suskun diye düşünürken o meğer bundan dolayı öyleymiş. Sonuç olarak evlendik ama eşim hep daha çok sevdi. Fikrimi sorarsanız mutlu evliliklere bakıyorumda erkeğin daha çok sevdiği evlilikler daha sağlıklı oluyor sanki
R mrb kızlar bnde ilk gordugum de evleneceğim adam işte bu dedim ve evlednim iki hafta içinde çok güzel bi duygu
KaçtımValla merakımdan soruyorum 2 haftada nasıl oldu bunun evi var düğünü gelinliği bilmem nesi
ben ilk görüşte aşka inanmayanlardanım. Evet eşimi çok severek evlendim ve hala da seviyorum. Aaaa ölüyorum bitiyorum, onsuz olamam vs gibi olmadım hiç ki böyle birşey yok bence kimse kimse için ölmez. Benim için sevgi çok iyi anlaşmak, beraber birşeyler yaparken sıkılmamak, birbirini kırmamak için çabalamak, elini tuttuğun da ya da sarıldığında güven duygusunu hissetmek vs gibi şeyler. Bunlar varsa sevgi vardır ve mutlusundur. Anladığım kadarıyla sende de bu durumlar mevcut.
Ben o el ayak sasmalarina inanmiyorm.
Eli ayagi sasan vardir evet, ama bence bunun sebebi karsi tarafin gorunusundendir. Yakisiklidir adam. yoksa " off ilk goruste ne kdr guzel bi kalbi oldugunu anlamistim" diyemezsin.
Bunlar hep dis gorunusten.
Zaten dis gorunusede aldanan ve pisman olan cok. Oysaki onemli olan ne kdr uyumlusunuz? ne kdr benziyorsunuz birbirnize? sevgi neydi sana gore? sevgi nedir ona gore? iste bunlarida ilk goruste elin ayagjn dolastiginda anladigindan degil, konusarak zaman taniyarak anlarsin bence.
Bizim el ayak ilk görüşte değil ilk buluşmada şaştı evimizin yolunu şaşırınca taksiye bindikama o zaman öyle bir heyecan öyle bir el ayak dolanması gibi hissetmemiştim şu an seviyormuyum delii gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?