- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Durumu özetlemeye çalışacağım.Ben tarih okuyorum ve aklım yokmuş onu öğrendim.İlk sene 2.ci dönemde büyük sorunlarım vardı ve okula yarım yamalak devam ettim.Tabi bu durumu yakın çevreme açamadım dinlemek istemediler şimdi ise yaşıtlarım işe giderken ben okula gidiyorum.Sonumun geldiğini hissediyorum 10-15 derste değil baya bir ders var bu dönem 6.cı senem ve atılma geldi diyorlar (ben 2014 girişliyim) Takıntı (OKB) hastalığım var ve her an okuldan atılacağımı düşünüyorum.Yaz okulu yapıyorum sınavlarda en az 70 beklesem de sadece 70'le de olmuyor.Hoca okul bitmeye yakın ortalamanı yüksek tutarsan 45 kredi veriliyor dedi ama benim çok düşük 1.64.İşin trajikomik tarafı defalarca ilaç içerek de değil canıma kıymaya teşebbüs ettiysem de hep kurtuldum.Bu yüzden yaşamak istemiyorum.Sevdiğim bölümdü gerçekten ama yaşamayan bilemez yaşadığım sorunlardan sonra okula gitmek işkence gibi geliyordu,sevdiğim şeyleri bile yapamaz oldum.Bırakmayı düşündüğümü söylediysem de hep bunca sene okudun (sözde) yılların harap olmasın denildi.Ama ben hala 2'deki dersleri bile temizleyemedim.Ailemin emekleri de boşa çıkacak belki çok üzülecekler ama bir gün unutucaklardır.Konum size saçma gelebilir ama ben gerçekten de çok çaresizim.