- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Şu an için hiçbir şey.Ayni yastayiz. Sadece bir yil kendini derslere ver istersen basarili olursun. Seni ders calismaktan alikoyan ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an için hiçbir şey.Ayni yastayiz. Sadece bir yil kendini derslere ver istersen basarili olursun. Seni ders calismaktan alikoyan ne?
O zaman derslerni calisŞu an için hiçbir şey.
Kim ister ki keyfiyetten olul uzatmayı eğer yapamazsa da bırakır ama sorunlar yaşamışsa sevdiği bölümse bir türlü bırakamaz sonra da böyle kara kara düşünür.![]()
Tıp okusan anlardım diyen insanlar var birde bu insanlar ya üniversite okumadılar ya da 70-80 mezunları.Bekara kadın boşamak kolay.Ben okulumun neden uzadığını anlatsam insanlar anlar, ama inanki bazıları yine anlamaz ve sana "beceriksiz" damgasını basmaya meraklı. Negatif insanlardan mümkünse uzak dur. Dediğim gibi verilecek sınavların listesini çıkar ve ne zaman hangi sınavı vermek istediğini planla. Planı yaparken sınavların zorunlugunu az cok biliyorsundur. Dikkat et fazla zor sınavları bir semestere yükleme. Ben kombinasyonlari iyi seçerek mesele bir kere toplam 7 sinav verdim. Hepsini de geçtim. Ama orda dersleri ona göre seçmek lazım. Bütün dersler aynı seviyede zorsa 7 yerine 3 veya 4 sadece seçebilirsin. Birde kendini olumsuz şekilde doldurup durma. Tabi okulun uzamasi güzel değil, ama dünyanın sonu da değil. Olan olmuş. Bundan sonra başladığın nokta 0 değil, tecrübenle ilerliyebilirsin.
Durumun benim gibi değilse boş yere kaygılanma kardeşim.Kardeşim benim de alttan dersim var cok zorlanıyorum benimde ailem ayni kafada bende bu yüzden isyan ediyorum zorlandığıni cok iyi anlıyorum ama ölmek çözüm değil en fazla bırakırsın boşver ya daraldiysan birak bak ben sırf annem için okuyorum hasta ve kendi okumadigi icin butun umudu bana bagladi bende yoruldim ama gayret edeceksin duyma kardeşim kimin ne dediğini duyma rabbime ac kalbini duani et ama ölümü düşünme çözüm değil en fazla emeğin boşa gider unutma canından önemli değil![]()
Tıp okusan anlardım diyen insanlar var birde bu insanlar ya üniversite okumadılar ya da 70-80 mezunları.Bekara kadın boşamak kolay.
Düzelir ya bu kafanizdaki bütün kötü yorumları atin çalışın emin olun düzelir hic birşey için gec degil yeterki sağlığınız olsun rabbim yardım ederDurumun benim gibi değilse boş yere kaygılanma kardeşim.