- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi derin_elvinnn
-
Evet öyle tipler var ama, bu yanılmıyorsam kamu davasına döner.İçeriğini bilmeden dahil olmayın derim, hani kaçırılma yada farklı bir durum olsa müdahale edin. Ancak sevgilim o benim diye yada kocam o benim diye şikayetçi olmayan veya kocam döver de söver de zihniyetinde bir sürü kadın var maalesef.
Ne yazıkki öyle. Kadına bu derece davranabilen aşağılık yaratığa karşı o kadın eğer kendinde ise hala ya korkudan ya mecbur hissettiğinden kendini şikayetçi olmaz gibime geliyor. Bulunduğum çevrede bar, müzikhol tarzı yerler olduğunu duymuştum 1 yıldır burdayım. İlk aklıma öyle bir durum geldi. Ama ne olursa olsun bunu yapanın yanına kar kalmamalı. Kadına şiddet vakalarında kadının kendi beyanı önemli, ben şikayet etsem de kadın şikayetçi değilim derse aynen devam eder bu düzen. İnsan kendisi de korkuyor, çocuklarıyla tek yaşayan bir bayanım isim bilgileri istenir de bana da bulaşır mı o yaratık diye. Offf nasıl bir dünyada yaşıyoruz biz.İçeriğini bilmeden dahil olmayın derim, hani kaçırılma yada farklı bir durum olsa müdahale edin. Ancak sevgilim o benim diye yada kocam o benim diye şikayetçi olmayan veya kocam döver de söver de zihniyetinde bir sürü kadın var maalesef.
Benim ne gibi durumlarda ne kadar duyarlı olduğumu buradaki tek bir yorumdan anlayamazsınız diye düşünüyorum, polislerin bile müdahale edip kurtardığı nice kadın sonradan şikayetçi değilim ben diyebiliyor yada üstüne polisi bile suçlayanları gördüğüm için her olaya atlamamak gerektiğini düşünüyorum. Zorlama yoksa kaçırma yoksa şiddet gören kadın darp raporu alıp şikayetçi olabilir zaten. Yorumumda belirttim zaten eğer kaçırma zorlama gibi bir durum varsa zaten arayın dedim.Evet öyle tipler var ama, bu yanılmıyorsam kamu davasına döner.
Kadın şikayetçi olmasa bile tanık var, umuma açık bir alanda şiddet var.
Gerçi her türlü şikayet edilmesinden yanayım zaten ama, sizin gibi düşüne düşüne film seyreder şekilde haberleri izliyoruz.
Kanıksadık her şeyi!
Canım açıkça yazmak istemedim ama tam olarak yazdığın şeyleri belirtmek istedim aslında. Ve biz kendimiz kadın olarak güçlü durmadıkça başka kadınlar istediği kadar bizi korumak kollamak istesin, önce biz kendimizi koruyacağız. Siz şikayetçi olsanız kadın belki de hayat kadını yada normal bir ilişkisi var o adamla ve sevgilisiyle bir şekilde barışacak,karakolla uğraşmamak için şikayetçi olmayacak, ama belalı bir tiplerse sizi öğrenseler şikayetçi olduğunuzu teşekkür etmek yerine size bulaşabilirler. Maalesef artık böyle bir düzende yaşıyoruz, çok üzücü ama durum bu ne yazık ki.Ne yazıkki öyle. Kadına bu derece davranabilen aşağılık yaratığa karşı o kadın eğer kendinde ise hala ya korkudan ya mecbur hissettiğinden kendini şikayetçi olmaz gibime geliyor. Bulunduğum çevrede bar, müzikhol tarzı yerler olduğunu duymuştum 1 yıldır burdayım. İlk aklıma öyle bir durum geldi. Ama ne olursa olsun bunu yapanın yanına kar kalmamalı. Kadına şiddet vakalarında kadının kendi beyanı önemli, ben şikayet etsem de kadın şikayetçi değilim derse aynen devam eder bu düzen. İnsan kendisi de korkuyor, çocuklarıyla tek yaşayan bir bayanım isim bilgileri istenir de bana da bulaşır mı o yaratık diye. Offf nasıl bir dünyada yaşıyoruz biz.
Saniyeler içinde oldu olay. Telefonu almıştım elime zaten ne oluyor demeye kalmadı telefonun şifresini bile giremeden oldu bitti. Plakayı alayım da arayayım diye baktım arkasından ama plakayı okuyamadım yukardan.Ben beklemezdim anında arardım gürültüyü duyar duymaz nekadar sürdü olay aşağı yukarı arasaydında acaba gelene kadar gitmiş olurlarmıydı
Kesinlikle, konu sahibinin başınada bela olabilir durum.Benim ne gibi durumlarda ne kadar duyarlı olduğumu buradaki tek bir yorumdan anlayamazsınız diye düşünüyorum, polislerin bile müdahale edip kurtardığı nice kadın sonradan şikayetçi değilim ben diyebiliyor yada üstüne polisi bile suçlayanları gördüğüm için her olaya atlamamak gerektiğini düşünüyorum. Zorlama yoksa kaçırma yoksa şiddet gören kadın darp raporu alıp şikayetçi olabilir zaten. Yorumumda belirttim zaten eğer kaçırma zorlama gibi bir durum varsa zaten arayın dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?